Daha önce Kol Germe Ameliyatı olanlar lütfen tavsiye verin

umutluev

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
2.285
6.711
683
Sivas
merhaba. tam kol germe ameliyatı olanlar süreç hakkında bilgi verebilir mi çok ihtiyacım var tavsiyeye. nelere dikkat etmem lazım. süreç nasıl işliyor? acısı kaç günde hafifliyor? kaç günde tam iyileştiniz? tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Merhaba bi estetik hastanesinde çalışan biri olarak kıssa özetle geçmek istiyorum.. ameliyat öncesi dikkat etmen gereken birşey yok bi süre korse takılı kalacak kolunda. Ameliyattan önce her ameliyat gibi aç susuz oruçlu gibi gideceksin zaten bir gün hastanede yatıyorsun bir hafta sonra dikişleri alınıyor fazla ağır kaldırmaman gerekiyor ani hareketler yapmaman gerekiyor ki dikişlerin güzel tutsun sigara alkol gibi şeylerden uzak tutman gerekiyor dikiş izin fazla kalıcı kalmasın diye ama her insanın dokusu farklıdır örneğin 1 hafta sonra parmağındaki bıçak Kesiği gider bazıları bir ay sonra bu süreçte iz durumu da onun gibi koltuk altı kısmından kol direğine kadar bir dikiş oluyor . Biraz ödem olabilir bu yüzden sadece maydonoz ve ananas yiyebilirsin . ( pişirmeden birşeyler katmadan saf haliyle ye ödem gitsin) doktorun vereceği ilaçları merhemleri dikkatli kullanman gerek

Sağolun

Bazı doktor verir bazısı vermez ama o iz çizgi halinde kalıt
sağol. evet iz kalıyordur tahminimce. ama benim durum vahim. estetik değil tıbbi. zorunluluk. ize razıyım açıkçası canım çok yanmasın yeterli. umarım katlanabilirim acısına çok korkuyorum çünkü.

Daha önce farklı estetik olmuş muydunuz kombine mi

peki sizden tavsiye alsak, kol ve bacağı aynı anda önerir misiniz? aynı anda olanların yaşadığı zorlukları vs deneyimleme şansınız oldu mu

peki sizden tavsiye alsak, kol ve bacağı aynı anda önerir misiniz? aynı anda olanların yaşadığı zorlukları vs deneyimleme şansınız oldu mu
Evet kombine olabilir fakat kısıtlı örneğin karın ve meme yapılır veya üst bacak ve kollar yapılır toplu şekilde neredeyse tüm vücut yapılmıyor hasta kaldırmaz. Bu gözünüzü korkutmasın HER HASTANIN KOL İZİ VEYA AMELİYAT İZİ SÜRESİ DEĞİŞİR HER İNSANIN(iki kardeşin bile) DOKULARI FARKLIDIR. İz kremi gerekli sürede korse takılması vs bunları zaten doktorlarınız anlatır korkulacak bi durum değil özellikle doğum yapmış bi kadın bu süreçleri çok rahatlıkla atlatılıyor ağrı acı elbette olacak ama her gün ağlamalı çığlıklı bağırmalı bi durum olmaz tabii ki . Birazda canı tatlı çok evhamlı insanların süreçleri bu sıkıntılı haller . Doktorunuza güvenin ve söyledikleri şeyleri pür dikkat dinleyip not alın. plastik cerrahi doktor mehmet uzuner tavsiye ederim sizlere gayet başarılı İstanbul nişantaşında kendisi

Ve + olarak bizim hep hastalarımıza sorduğumuz soru şuydu; iz kalmasınımı tercih edersin yoksa bu halini mi ? Önce bu iki soruyu net olacak şekilde kafanızda oturtup karar verin ve içinizi rahat tutun ( NOT: şuan çalışmıyorum prim acenta asistan gibi bi durumum yok) yardımcı olmak dertleşmek için bilgi bermek istedim sadece . Rabbim zorunuzu kolaylaştırsın . Korkmayın

İzlerden korkmayın ilk dönem silikon bant ya da silikon bazlı krem kullanacaksınız 6.aydan sonra başka kremlere geçeceksiniz. Sarkma olmasındansa iz daha makul duruyor. İz bir şekilde silikleşir en kötü lazer yaptırılır ya da dövme. İlk 2 hafta hareketler kısıtlı olur. Ameliyattan sonra bi koltuk altını almak zor olur diye düşünüyorum

Kol ve bacağı aynı anda önermem kesinlikle. Kol-göğüs gibi üst kombineleri öneririm. Çünkü hareketler ciddi manada kısıtlanıyor. Özellikle bacak germe estetik olarak zor ameliyatlardan biri bu süreçte tamamen kollarınızdan destek almanız gerekecek. Kol germede de alt bölmenizin aktif olması önemli yürüyüp ameliyat risklerini azaltmak için.

Ağrı sızı olmadi ilk 1 hafta hareketlerim de gayet iyiydi 1 hafta sonra ödemeden hareketlerim kısıtlanmış ve 3 ay sonra yavaş yavaş dikislerde genişleme acilma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…