daha once konu acmistim evlatlik vermekle alakali bebegimi

erguner1994

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
30
0
0
Konya
Cok kotuyum cok sey yazamicam hata hata ustune ..bebegimi vermekten vazgecmistim en son ..maddi durumumda yetersizdi ..arkadasimda kaliyordum veartik caresizlikten yeni arayislara girdim..internette biriyle tanistm kendisinin evli oldugunu cocugu oldugunu halimden anladigini bana yardim edecegini soyledi kardesce yaklasti hatta bir evim var orda kalirsin dedi simdi soveceksiniz ama inandim bulustuk beni dedigi eve goturdu ve orda saldirdi kactim...bir sekilde kactim..bulamasin diye bahcelerden camura bata cika kactim hemen bir aracin onune atladim allah yardim etti kendisi okul muduruymus hastaneye gittik rapor aldim suc duyurusunda bulundum...simdi adam beni tehtid ediyor bu kisi marasta iyi ve taninan biriymis maras afsinde mimarlar odasi baskaniymis benimle alay ediyor birsey kanitlayamazsin diye birsey cikmaz diye karisina anlatmak istiyorum akit gazetesini aradim televizyona cikip rezil olsun istiyorum karima ulasamazsin diyor hatta beni hirsizlikla sucluyor parasini calmisim oyle diyor benim sahidim var belki bu davadan bisey cikmaz ama ben duyulsun istiyorum bu adiligi..ne yapabilirim kme ulasabilirim psikolojim cok kotu bana yardim edin olmek istiyorum

Ne dememiz gerekiyor simdi ? Internetten bebegini vermeye kalkiyorsun, internetten cozum ariyorsun, internetten biriyle tanisiyorsun, internetten birilerine guveniyorsun. Internet harici ne yapman gerekiyorsa yap ama burayi da baskalarini da birak. Siginma evi mi olur bu, valilik mi olur, avukat mi olur, polis mi olur ama burasi yeri degil.

Son düzenleme:
Hay Allah ım yarabbimm, neler duyuyoruz/okuyoruz... Arkadaşım sen gerçek misin ya valla çok kötü oldum. Önce bu bebek meselesi şimdi de bu mesele...Şaka de ya...

Duyulsun istiyorum serefsz bnm caresizligmden faydalandi ben kotuyum o da kotu olsun istiyorum

Yapman gerekeni yapmışsın.
Dava sonucunu beklemen gerek.

Yaşın da çok küçük bir daha böyle şeylere kanma.

Bebegini ne yaptın peki?

şu an adamı deşifre ettin zaten
akit gazetesinden daha hızlı yayılır bu haber burada
Allah yardımcın olsun
ne diyeyim senin durumun benim yorum kapasitemi aşar

peki bu gazeteye verdiğinde ailen hamile olduğunu öğrenecek..
o nasıl olacak..

Son düzenleme:
kalacak yerı bıle olmayan bırının bukadar rahat ınternet kullanmasına şaşırıyorum

bazı konu sahiplerine yorum yapmaya korkuyorum
aman kınamak olur yarın bizim de çocuğumuz olur vs diye.

zaten bu cahilliklerin yaşından geliyor
çok toysun
bu devirde nette tanıştığına güvenilir mi?
hatta ben o bindiğin arabada da bir şey olmuştur diye düşündüm sonunu okumadan

neyse ki geçmiş. geçmişte kalma ileriye bak..
bu cahillikleri bir daha yapma.

nerden dönersen ordan kar edersin
okula devam etmekle başla mesela.

Son düzenleme:
Tatlım senin halin ne olacak vallahi çok üzülüyorum ben
Neden bir hesabı başka bir hesap açarak kapamaya çalışıyorsun? Korkman gerekirken başka bilmediğin bir adama güveniyorsun daha ne denir ki.
Adamı zaten deşifre ettin. Ailen duymasın diye bebeği veriyorsun ama bu konuyla televizyona nasıl çıkacaksın?
Ailene sığın bırak böyle iş mi olur

erguner sen bu konundada diğer konundada ciddimisin gerçekten,gerçekten tüm bu hataları arka arkaya yapabiliyormusun hala,yoksa bizimle kafamı buluyorsun?

valla bu gidişle ben seni evlatlık alıcam,sorunları toptan çözücem.

Son düzenleme:
Netim agir telden gieiyorum telim eski ama nete girebiliyor ablacim alt kattaki arkadas benim arkadasima internet sifresini vermis o sekilde giriyorum okudukca cevap yazarim adam o iste googlda cikan adam o

Bu iftirayı attığın şahsa ulaşıp bizzat senin hakkında dava açması için pazartesi harekete geçeceğim ayrıca senin kim olduğunu burada açıklıyayım mı ?

o kadar da yazdım iyi mi..
niye var ki sizin gibiler..

Hamileyim evlatlık vermek istiyorum
Hamileyken gelinlik giyilir mi?
Esas üyeliğine ait konuları da yazayım istersen ?

Sen nasıl hasta bir kişiliksin ? Burada insanlar ile dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi olarak sorunların mı var. En güzeli konuyu emniyete bildirip senin yaşadıklarını anlatmak. Tüm IP bilgilerin ve bizde olan tüm bilgilerini paylaşıp bu konudan ciddi olarak muzdarip olmanı sağlayarak yaşadıklarını burada paylaşmak en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…