daha once konu acmistim evlatlik vermekle alakali bebegimi

birilerini karalamak adına bu konuları açtığını tahmin etmiştim.

Esas üyeliği hangisi Kazen?

Lütfen açıklayın, insanlarla dalga geçmek,
dahası adli vaka olacak bir olayda, bir insanın hayatına mal olacak suçlamayı yapmak gerçekten
akıl almaz bir olay...

Son düzenleme:
Esas üyeliği hangisi Kazen.

Lütfen açıklayın, insanlarla dalga geçmek,
dahası adli vaka olacak bir olayda bir insanın hayatına mal olacak suçlmayı yapmak gerçekten
akıl almaz bir olay...

Burada suçladığı kişiye ulaşıp bu kişiyi dava etmesi için elimden geleni yapacağım.

interneti yavaş ya cevap yazamaz şimdi
ne ruh hastası insanlar var arkadaş

Buneya sahsi konulari sirf yerden yere vurup rezil etmek amaciyla burasi neden kullaniliyorki.....

Oteki konulari bilmiyorum ama hamileyken gelinlik giyilir mi topigini tahmin etmistim hatta kib yapmistim. Kazen arkadasin sorunu nedir? Birilerini mi desifre etmek yoksa ilgi cekmek mi?

Afsin mimarlar odasi baskani mi? Bence adama gonderelim bu sayfayi verelim IPsini ne yaparsa yapsin. Cidden hasta

bu nasıl bı cesarettır anlamıorum hadı bızı kandırıyor bilemıyoruz emın olamıyoruz sahtemi değilmi

hiç alakası olmayan bı ınsanı ne dıye katıyor işin içine hemde iğrenç bi iftirayla suçluyor gerçekten aklım almıyor

kesinlikle hastalıklı ruh hali,9999 tane üyelik alıp insanları duygusal istismar etmekten zevk alan hastalıklı ruh hali,burada aklınca dikkat çekip ilgileri üstüne çekip bizimle dalga geçecek,kendiside hem ilgi çekmekten,hem vakit geçirmekten zevk alacak.nefret ediyorum sizin gibi insanlardan.sen git psikoloğa görün.

Sonuçlarını çok ağır ödeyecek buna inanın ...

ayy hemen aydınlattınız bravoo
iyi niyetten mi olasılık düşünmekten mi ama aklıma geldi, hani arkadaşında kalıyormuşş ya aynı bilgisayardan bir çok kişi girebilir. Acaba bunlar diğer arkdaşlarının üyelikleri olmasınn :26: bilemedim valla şaşırdım ben samimiyetine inanmıştım bi an hepimiz üzüldük eminim. Bir de neden bu forumda böyle bi karalamaya ihtiyaç duydu acaba? Burdan birine mi ulaşmaya çalıştı?

erkek mi acaba
neyse ki geldi cevap yazar heralde

bi cevap yazsaydı öyle banlansaydı ya

o kişiye her türlü ulaşırım.. Sen nasıl bir insansın utanmıyormusun sen amacın ne

Son düzenleme:
Şimdi Afşin'de yaşayan üyelerimizden ricam konuyu

"Afşin Mimarlar Odasi Baskani"

ile paylaşmaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…