• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce psikologa giden var mı?

inş banada ilaç verip göndermeyen bi doktor denk gelir eğer ilaç verip gönderirse çok moralim bozulur,derdimi de nasıl anlatıcam bilmiyorum ztn

ilaç kullanmak zorunda değilsiniz zaten kendinizi buna şartlamayın. zaten o sorular sorarak yönlendiriyor sizi. ama psikiyatriste giderseniz konuşma süreniz biraz kısıtlı olur diye düşünüyorum. yani eğer konuşmak dertleşmek istiyorsanız

istanbuldaysan iyi bir yere yönlendirebilirim fiyatta yardımcı olur diye düşünüyorum .

yok istanbulda değilim

ilaç kullanmak zorunda değilsiniz zaten kendinizi buna şartlamayın. zaten o sorular sorarak yönlendiriyor sizi. ama psikiyatriste giderseniz konuşma süreniz biraz kısıtlı olur diye düşünüyorum. yani eğer konuşmak dertleşmek istiyorsanız

psikiyatriste gidicem bugün gidecektim ama dersim geç bitti,yarın sabah erkenden gidicem

ailemin haberi olmasın istiyorum,gittiğimde sosyal güvencem yok desem olur mu acaba,böylece kimse anlamaz gittiğimi

ben psikiyatriste gittim.
gitmez olaydım anlayışsızdı.
empati gibi bir şey yoktu kadında.
soru sordu sorduğunu yanlış anlamışım bir kızdı.
sanki hakaret ettim o kadar tepki gösterdi.
bir kaç kişiye gitmekte fayda var.
ayrıca başından savmamalı seni.
sorununu anlamak için gerektiği kadar zaman geçirmeli.

ben psikiyatriste gittim.
gitmez olaydım anlayışsızdı.
empati gibi bir şey yoktu kadında.
soru sordu sorduğunu yanlış anlamışım bir kızdı.
sanki hakaret ettim o kadar tepki gösterdi.
bir kaç kişiye gitmekte fayda var.
ayrıca başından savmamalı seni.
sorununu anlamak için gerektiği kadar zaman geçirmeli.

yuh artık bide pisikiyatr olucak ne hakkı var kızmaya,inş banada böyle biri denk gelmez bende ona kızarım

yok istanbulda değilim

psikiyatriste gidicem bugün gidecektim ama dersim geç bitti,yarın sabah erkenden gidicem

ailemin haberi olmasın istiyorum,gittiğimde sosyal güvencem yok desem olur mu acaba,böylece kimse anlamaz gittiğimi

yok derseniz bir işe yaramaz çünkü tc niz bilgisayara girildiğinde tüm bilgileriniz çıkıyor.

ozaman yapcak bşy yok farketmezler umarım

babanız ya da anneniz maaş kesintisinin farkına varırlar da üstüne düşmezlerse sorun olmaz sanırım. bi şey derlerse ağrı kesici yazdıracaktım en az sıra onda vardı dersiniz :130:

Eğer psikiyatra gidecekseniz iyi bir doktor önerebilirim.. İstanbuldaysanız.
Ama randevu alması biraz zorluydu dolu oluyor genelde.

Sabah 1,uyanır uyanmaz ,akşam uyumadan önce de 2tane sarı kantaron hapı iç.spor yap.namaz kıl,ayeleri oku,dua et,bişeyçin kalmaz.inan bana.ben onca psikatrise ,psikoloğa para döktüm.çaresi buymuş.eksik yapma ama.haaa bide hayatta amacın olsun ki sana güç katsın.yoksa da uydur bişeyler.İNŞİRAH SURESİNİ BOL BOL OKU.ALLAH YARDIMCIN OLSUN

[merhaba canım kendine stres yapma zaten psikologa rahatlamak için gidiyorsun bende gittim zamanında ilk psikiya6triye git6tim sonrasında 9psikologa benim raha6tsızlığım vardı senin sıkıntın ne bilmiyorum ama ben okb hastasıydım 9psikayatriye ilaç tedavisi için gittim sonrasında da pskologa derdini sıkıntını anlatıyorsun oda seni kon8uşarak rahatlattıyor ısenin konuşmanı sağlıyor kendini iyi hissetmen için yön gösteriyor bundan ibaret ayrıca 9psikolog özel ssk bagkur geçmiyor 9psikyatride geçiyor cnım

iyi akşamlar kızlar...
şahsen geçen sene bi yandan okulu bitirme çabalarım bi yandan kpss hazırlık çabalarım bi yandan da maddi manevi sorunların harmanlanmasıyla beraber baya bi stres sinir içindeydim..hayat adeta zindan olmuştu..herşeye üzülür sinirlernir bağırıp çağırır olmuştum...bikaç kez acille kaldırıldıktan sonra karaar verdim
ve bende siz gibi psikologa gitmeden bu işin olmicanı düşündüm...randevumu aldım özel bi hastaneye gittim...oturduk psikologla güzelce konuştuk 15 dk için 60 tl bayıldım..bi iki ilaç yazdı bi ay snrasına randevu verdi...
ilaçları bi kaç gün kullandım gayet sakinleştim snra baktım bağımllılık yapacak bıraktım kullanmayı ve de bi daha psikologa gitmeim gitmeyide düüşünmüyorum...
bana koyduğu teşis ^öfkeyi kontrol edememe^...
biraz maneviyata yönelme sabır ile hiç gerek kalmıyor ilacad doktora...sosyal aktivitelere falan katılıp farklı şeyle ryaparak kurtulabilrisin...
ama yok psikoloğa gitmeden olmicanı kafana koyduysan gitmeden düzelemezsin..malum şartlanma..
amaaa bence gitme otur güzle bi plan proğram yap kendine:))
neeler yapmaktan keyif duyuyorum diyeee ve uygula müthiş rahatlatıyor tedavi ediyor

inanamıyorum size ya, psikoloğa gitme maneviyata sığın diyenler olmuş! bakın yanlış anlaşılmak istemem tabi ki sığının hatta sığının çünkü bu dönemlerde sizi iyi hissettiren şeylere sarılmak önemlidir. ama kalkıp bu kıza doktora gitme demeyin; kanser olsanız tedavi için önlemini alır sonra dua edersiniz psikolojiye sıra gelince ne değişiyor? şu psikologlar oturduğu yerden para kazanıyor psikiyatrlar iki ilaç yazıp geçiştiriyor zihniyetini yenmemiz lazım. psikolojimize de bedenimiz kadar önem vermemiz lazım;kırık bir kol nasıl alçıya alınırsa kırık bir psikoloji de terapiden geçmelidir. hiç bir fikrinizin olmadığı konularda fütursuzca konuşuyorsunuz biri sizi dinleyip rahatsızlığını geçiştirse ve kırılma noktasına geldiğinde atıyorum intihar etme raddesine gelse veya elinde olmadan dürtülerinin önüne geçemeyip birine zarar verse size soruyorum bunun vicdani yükümlülüğüyle nasıl yaşayacaksınız? kime sığınacaksınız, sığındığınız bir gün sizi yargılamayacak mı?

lorena ; sana buradan tavsiye vermek istemedim; mesaj sayım 100e çıkmadan özel mesaj atamıyormuşum maalesef denedim=( ama gergin olacak bir durum yok. sanırım ailen de özel olarak araştırmadıkça yani dedektif falan tutup resmi işlem başlatmazlarsa hangi doktora göründüğünü de bilemezler ayrıca doktoruna bu hassasiyetinden bahsedersen elinden geleni yapacaktır eminim. yine de tedirginsen ailenin sigortasından bir süre çıkıp devletin öğrencilere sağladığı sigortadan yararlanabilirsin. ama ben sana bunu önermem çünkü bu dönemde yanındaki kişilerin desteğine ihtiyaç duyacaksın ailene söylemeyi hala kabul etmiyorsan bile yakın bir arkadaşına durumu bildir paylaşmaya ihtiyacın olacak,bunun dışında doktorun senden bir takım görevler istiyebilir günlük tutmak belli testler vs bunlar birinin yardımını gerektirebilir. sen tedavi olmaya kesin karar verdin mi

inanamıyorum size ya, psikoloğa gitme maneviyata sığın diyenler olmuş! bakın yanlış anlaşılmak istemem tabi ki sığının hatta sığının çünkü bu dönemlerde sizi iyi hissettiren şeylere sarılmak önemlidir. ama kalkıp bu kıza doktora gitme demeyin; kanser olsanız tedavi için önlemini alır sonra dua edersiniz psikolojiye sıra gelince ne değişiyor? şu psikologlar oturduğu yerden para kazanıyor psikiyatrlar iki ilaç yazıp geçiştiriyor zihniyetini yenmemiz lazım. psikolojimize de bedenimiz kadar önem vermemiz lazım;kırık bir kol nasıl alçıya alınırsa kırık bir psikoloji de terapiden geçmelidir. hiç bir fikrinizin olmadığı konularda fütursuzca konuşuyorsunuz biri sizi dinleyip rahatsızlığını geçiştirse ve kırılma noktasına geldiğinde atıyorum intihar etme raddesine gelse veya elinde olmadan dürtülerinin önüne geçemeyip birine zarar verse size soruyorum bunun vicdani yükümlülüğüyle nasıl yaşayacaksınız? kime sığınacaksınız, sığındığınız bir gün sizi yargılamayacak mı?

lorena ; sana buradan tavsiye vermek istemedim; mesaj sayım 100e çıkmadan özel mesaj atamıyormuşum maalesef denedim=( ama gergin olacak bir durum yok. sanırım ailen de özel olarak araştırmadıkça yani dedektif falan tutup resmi işlem başlatmazlarsa hangi doktora göründüğünü de bilemezler ayrıca doktoruna bu hassasiyetinden bahsedersen elinden geleni yapacaktır eminim. yine de tedirginsen ailenin sigortasından bir süre çıkıp devletin öğrencilere sağladığı sigortadan yararlanabilirsin. ama ben sana bunu önermem çünkü bu dönemde yanındaki kişilerin desteğine ihtiyaç duyacaksın ailene söylemeyi hala kabul etmiyorsan bile yakın bir arkadaşına durumu bildir paylaşmaya ihtiyacın olacak,bunun dışında doktorun senden bir takım görevler istiyebilir günlük tutmak belli testler vs bunlar birinin yardımını gerektirebilir. sen tedavi olmaya kesin karar verdin mi

çok doğru psikolojide bedenimiz kadar önemli
benim ruhum acıyo şuan keske başka bir yerim ağrısaydıda mutlu olsaydım
kesin karar verdim ama kimsenin haberi olmasın istiyorum
farketmelerini istemiyorum:(fazla bi kesinti olmuyomuş duyduğuma göre

çok sagol arkadaşım

Back
X