daha önce tecrübe edenler cevap versin nolur :((

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim şey fazla da vaktim yok hemen karar vermem lazım. Ben kpss öğretmenlik için hazırlanacağım . kpss için "uzaktan eğittim" mi yoksa "dershane" mi bu arada Türkiye geneli denemelere gireceğim onları kaçırmayı düşünmüyorum. Çok kararsız kaldım bu konuda lütfen bir öneri verin.

vaktiniz varsa ve eger ders calısma konusunda disiplinsiz biri iseniz dersane ..
Ama ben evde de ders calısırım azimliyim dersenız gıtmenıze gerek yok..
bnce:)

Bence evde çalışma zor yemekti, televizyondu, duştu, bulaşıktı derken zaman geçip gidiyor. Programa oturtmak istiyorsanız hayatınızı dersane en iyisi. Ben de yazın dil kursuna gittim evde olunca çalışamadım, bocaladım durdum. Dersane olunca kendinizi programlamış oluyorsunuz. Tabi yine de siz bilirsiniz.

dersaneyi tavsiye ederim, müfredat açısından daha rahat oluyor, kendi kendime çalışırken zorlanıyordum

Bende dershaneyi tavsiye ederim insan daha programlı çalışıyor ama dersane kendi başına yeterli olmaz azim şart

Uzaktan eğitim videolaları kesinlikle. Dershanelerin kaynaklarını alın yeter.

annem o işleri yapıyr bekarım daha o konuda pek sıkıntı yok.)). zaten dershanelrin türkiye geneli denemelerine falan gideceğim bir nevi kopmayacagım. bizimki hep ezber olan bir bölüm olduğu için 2016 canlı ders alıp hazrılanlk daha ii gibi geldi bakalım bu hafta bır karar varmıs olurum :)

Ben dersane derim. Haftada 1 gün bile olsa, aynı hedefleri olan insanların içinde vakit geçirmek azmi arttırıyor. Açıkcası ben bilgisayardan ders çalışırken inanılmaz yoruluyorum, videolar vs bana göre değil. Birde insan evde olunca zorunluluktan ders çalışmıyor, ama kursa gidince mecburen dinliyorsun ödevlerini yapıyorsun, ya da soru soran bir arkadaşının sorusunu duyunca dikkat kesiliyorsun aklında kalıyor vs vs...

valla ne güzel anneniz yapıyorsa . ben derse oturuyorum tam annem başlıyor jesika yerleri sil jesika çamaşır ser jesika gel yemeğe yardım et gün içinde çok yoruluyorum aksam da çalışmak olmuyor yorgun olunca . Bende öğretmenlikten gircem dersaneye yazıldım bakalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…