Daha önce uçak kargosunda kedi götüren var mı?

Sakinleştirici ne veriyosunu acaba aynı benim kedm de öyle aşırı hareketli ondan manyağını görmedim henüz :KK43:
Sedapet veriyordum ben ama sanirim piyasan kalkmis.oyle duydum ne kadar dogru bilemiyorum dogruysa soracam veterinere artik baska birsey alirim..veteriner onceden dozunu ayarliyor bana siringaya uygun bir anda veriyorum bir anda agzinin kenarindan.genelde uyurken bir anda yapiyorum bu isi yoksa onu icirmem de imkansiz.savas cikar.

:confused:
Canim ben kedimle surekli izmir istanbul arasi yolculuk yapiyorum kedim kabinde yanimda oluyor hep.normalde sepetinin ayak yerde ayak ucunuzda durmasi gerekiyor.ama onca yolculugumun hic birinde sepet o daracik alana sigmadi maalesef.ben de hep kucagima aldim sepeti.henuz birsey diyen olmadi.atlas jet hayvanlarla yolculukta en anlayisli havayolu.hatta birkac sefer yan koltugum bostu.oraya koydum sepetini.miyavlama kediden kediye degisir.benimki huysuzun teki.kedi diye aldik aslan cikti.:110:miyavlamayi birak sanki etinden et kopariyormusuz gibi resmen boguruyor.o yuzden ben yola cikmadan yarim saat once sakinlestirici veriyorum.bu sayede yolculuk boyunca uyuyor.sadede ikram siradinda sandvic kokusu falan alirsa bir iki miyuvvvvv seklinde ses cikariyove tekrar uykuya daliyor.tuvalet isini hic dusunmemistim valla bugune kadar.henuz probkemde olmadi.amannnnn olursada zaten sepetinin icine yapiverir.ucagi indirecek halleri yok ya.en fazla yolcularla birkac laf dalasi yaparim olur biter.asil sorun yolculuk degilde havalanina giris kismi bence.cunku kedi sepetini de valuzlerin gectigi x_ray cihazindan geciriyorlar cunku.mecburen kediyi kucaginiza aliyorsunuz o sira.e hayvan haliyle debelenip duruyor kucakta.bir de benim 2 kucuk cocugum var.valla o anda totoma kadar kan ter icinde kaliyorum.bir yandan cocuklara sahip olmaya calis bir yandan kediyi tut bir yanda valizleri kolla.tam hepsini halletmisken hanfendi sepetiniz cikti kediyi koyabilirsiniz diyen gorevlinin gorevlinin sesi duyulur ve hersey yeniden baslar.cocuklarin ellerinden tutmaya calisip annecim sakin ayrilmayin yanimdan derken bir yandan kediyi sepetine koymaya calis bir yandan da valizler dusmesin diye bacaklarinla onlari dengelemeye calis.
Buyuk zorlukmus sizin icin. Boguruyor demek kerata:D fotograftan da belli asi bir kedi. Kedinize uzun omurler dilerim masallah :KK51:

Buyuk zorlukmus sizin icin. Boguruyor demek kerata:KK70: fotograftan da belli asi bir kedi. Kedinize uzun omurler dilerim masallah :KK51:
Sedapet veriyordum ben ama sanirim piyasan kalkmis.oyle duydum ne kadar dogru bilemiyorum dogruysa soracam veterinere artik baska birsey alirim..veteriner onceden dozunu ayarliyor bana siringaya uygun bir anda veriyorum bir anda agzinin kenarindan.genelde uyurken bir anda yapiyorum bu isi yoksa onu icirmem de imkansiz.savas cikar.
ben araba yolculuğu için bir keresinde iğneyle narkoz yaptırmıştım kedim iki gün kendine gelemedi ama sonra onun tehlikeli olduğuna dair bir şey okudum veterinerim de bir daha yanaşmadı başka bir araba yolculuğunda o yüzden şırıngayla ağzına pasiflora verebileceğimi söyledi ama evin içinde o koştı ben koştum bir türlü veremedim 3-4 kişi tutup vermeye çakıştık delirdi tam verdik ağzından püskürttü En son mamasının içine koyalım dedik kokusunu aldı en sevdiği mamayı bile yemedi ben de napıcağımı bilemiyorum artık

ben araba yolculuğu için bir keresinde iğneyle narkoz yaptırmıştım kedim iki gün kendine gelemedi ama sonra onun tehlikeli olduğuna dair bir şey okudum veterinerim de bir daha yanaşmadı başka bir araba yolculuğunda o yüzden şırıngayla ağzına pasiflora verebileceğimi söyledi ama evin içinde o koştı ben koştum bir türlü veremedim 3-4 kişi tutup vermeye çakıştık delirdi tam verdik ağzından püskürttü En son mamasının içine koyalım dedik kokusunu aldı en sevdiği mamayı bile yemedi ben de napıcağımı bilemiyorum artık
Ayni kediyi mi besliyoruz ki acaba:rolleyes:birebir aynilarini yasiyorum herseferinde.ben de artik bir anda puskurtuyorum ilaci uykulu bir aninda.tabii o ani yakalayabilirsem sansli gunumdeyim demektir.offff cok zor ya.valla 3. evladim o benim ama bazen gercekten cileden cikariyor beni

Ayni kediyi mi besliyoruz ki acaba:rolleyes:birebir aynilarini yasiyorum herseferinde.ben de artik bir anda puskurtuyorum ilaci uykulu bir aninda.tabii o ani yakalayabilirsem sansli gunumdeyim demektir.offff cok zor ya.valla 3. evladim o benim ama bazen gercekten cileden cikariyor beni
Valla benimki de siyah beyaz bence bu renklerde sorun var :KK70:ben de benimkini tek sanıyodum. Delirmeli evin içinde koşması da var mı :KK48:

Agzindan puskurtsun onemli degil.o alacagi kadarini almistir o ara zaten.veterinerim boyle demisti bana.ama ben yine de vetin verdigi dozdan birazcik daha fazlasini koyuyorumki nasil olsa bir kismini cikariyor.boylece dengelenmis oluyor.

Valla benimki de siyah beyaz bence bu renklerde sorun var :KK70:ben de benimkini tek sanıyodum. Delirmeli evin içinde koşması da var mı :KK48:
Aynen olmaz mi hic.bir de bi oyuncak ordegi var.gecenin bir yarisi onu alir agzina miyavlaya miyavlaya odadan odaya gezdirir.miyavlama dediysem resmen aglama sesi gibi bir de yuksek sesle bagiriyor.resmen ona birseyler anlatiyor.cocuklarin yataklarini tirmalama tahtasi olarak kullaniyor.ee cocuklar uyaniyor tabi zaten zor uyutuyorum.cocuklari ayaga dikip kendi misil misil uyuyor sonra.evde kosturmaya bir baskadi mi hali yolluk ne varsa bir taraflara kayiyor

arkadaşım amerikadan yanında getirdi kedisini kabine almışlar 5.5 kilodan fazla olmaması lazımmış çantasıyla birlikte
kedisi diyet yapmıştı da kilo vermişti
bagaja alan kabine de almalı
ben yurt içinde getirdim ama yurtdışı olunca işler değişiyor demek ki

Back
X