Canim ben kedimle surekli izmir istanbul arasi yolculuk yapiyorum kedim kabinde yanimda oluyor hep.normalde sepetinin ayak yerde ayak ucunuzda durmasi gerekiyor.ama onca yolculugumun hic birinde sepet o daracik alana sigmadi maalesef.ben de hep kucagima aldim sepeti.henuz birsey diyen olmadi.atlas jet hayvanlarla yolculukta en anlayisli havayolu.hatta birkac sefer yan koltugum bostu.oraya koydum sepetini.miyavlama kediden kediye degisir.benimki huysuzun teki.kedi diye aldik aslan cikti.

miyavlamayi birak sanki etinden et kopariyormusuz gibi resmen boguruyor.o yuzden ben yola cikmadan yarim saat once sakinlestirici veriyorum.bu sayede yolculuk boyunca uyuyor.sadede ikram siradinda sandvic kokusu falan alirsa bir iki miyuvvvvv seklinde ses cikariyove tekrar uykuya daliyor.tuvalet isini hic dusunmemistim valla bugune kadar.henuz probkemde olmadi.amannnnn olursada zaten sepetinin icine yapiverir.ucagi indirecek halleri yok ya.en fazla yolcularla birkac laf dalasi yaparim olur biter.asil sorun yolculuk degilde havalanina giris kismi bence.cunku kedi sepetini de valuzlerin gectigi x_ray cihazindan geciriyorlar cunku.mecburen kediyi kucaginiza aliyorsunuz o sira.e hayvan haliyle debelenip duruyor kucakta.bir de benim 2 kucuk cocugum var.valla o anda totoma kadar kan ter icinde kaliyorum.bir yandan cocuklara sahip olmaya calis bir yandan kediyi tut bir yanda valizleri kolla.tam hepsini halletmisken hanfendi sepetiniz cikti kediyi koyabilirsiniz diyen gorevlinin gorevlinin sesi duyulur ve hersey yeniden baslar.cocuklarin ellerinden tutmaya calisip annecim sakin ayrilmayin yanimdan derken bir yandan kediyi sepetine koymaya calis bir yandan da valizler dusmesin diye bacaklarinla onlari dengelemeye calis.