• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

Günaydın cnm. Dün ara öğünde 1 paket çubuk kraker, akşam 1 kase yayla çorbası, 3 yi patlıcan yemeği,1 dilim ekmek ve 1 dilim kavun vardı.
bu sabah 1 haşlanmış yumurta,5 zeytin, 1,5 dilim ekmek ve 1 tane salatalık vardı

akşam ikimizdede patlıcan varmış :))

akşam ara öğnde special k kraker yedim
yemekte
yarım tabak patlıcan yemeği
ve biraz salata
1 dilim ekmek yedim

sabah
1 simit
beyaz peynir
4 zeytin
salatalık
yedim

akşam ikimizdede patlıcan varmış :))

akşam ara öğnde special k kraker yedim
yemekte
yarım tabak patlıcan yemeği
ve biraz salata
1 dilim ekmek yedim

sabah
1 simit
beyaz peynir
4 zeytin
salatalık
yedim
evet cnm sözleşmis gibi ikimizde de patlıcan varmış.
spor nasıl gidiyor

evet cnm sözleşmis gibi ikimizde de patlıcan varmış.
spor nasıl gidiyor

sıkıntı yok çok şükür gidiyor ama dün gece hiç uyumadım bugün gidemicem sanırım yarın akşamda istanbula ablama gidicem bu haftada 2 gün gitmiş olucam

sıkıntı yok çok şükür gidiyor ama dün gece hiç uyumadım bugün gidemicem sanırım yarın akşamda istanbula ablama gidicem bu haftada 2 gün gitmiş olucam
HİÇ GİTMEMEkten iyidir cnm
bak ben hiç gidemiyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum

HİÇ GİTMEMEkten iyidir cnm
bak ben hiç gidemiyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum

olsun cnaım ben bundan önceki diyetimde evde yapıyordum sende yapabilirsin :

öğlen menüm

4 dilim patates
1 tabak menemen
2yk yoğurtlu biber
yarım dilim kepek ekmeği

olsun cnaım ben bundan önceki diyetimde evde yapıyordum sende yapabilirsin :

öğlen menüm

4 dilim patates
1 tabak menemen
2yk yoğurtlu biber
yarım dilim kepek ekmeği

cnm patetes kızartma mı?

ben ara öğünde badem yedim 1 avuç,
öğlen: tavuk sote ince lavaş içine dürüm olarak, salata(küçük bir tabak) ve ayran

cnm patetes kızartma mı?

ben ara öğünde badem yedim 1 avuç,
öğlen: tavuk sote ince lavaş içine dürüm olarak, salata(küçük bir tabak) ve ayran

yok canım elma dilim fırında yapıyo ev yemekleri yapan bir yer var orada yedik kızartma değil olsun isterdim ama cıqx daha değil şöle bi 3 kilo vereyim sonra kendime ödül vericem artık ya tatlı yada patates kızartması vs ama şimdi değil :)

yok canım elma dilim fırında yapıyo ev yemekleri yapan bir yer var orada yedik kızartma değil olsun isterdim ama cıqx daha değil şöle bi 3 kilo vereyim sonra kendime ödül vericem artık ya tatlı yada patates kızartması vs ama şimdi değil :)

patates dilimi denilince aklıma ilk gelen kızartma oluyor
merak etme cnm vereceğiz bu kiloları
2 hafta sonra muhtemelen o ödüle kavuşacaksın :)
bu arada ben ara öğünde 1 fincan zencefil-limon çayı(yemekten yarım saat sonra içtim), 1 fincan sütlü kahve(şuan içiyorum.gerçek sütten yapılmış) ve 3 tane kuru kayısı(saat 5 gibi) yemiş olacağım.

patates dilimi denilince aklıma ilk gelen kızartma oluyor
merak etme cnm vereceğiz bu kiloları
2 hafta sonra muhtemelen o ödüle kavuşacaksın :)
bu arada ben ara öğünde 1 fincan zencefil-limon çayı(yemekten yarım saat sonra içtim), 1 fincan sütlü kahve(şuan içiyorum.gerçek sütten yapılmış) ve 3 tane kuru kayısı(saat 5 gibi) yemiş olacağım.

:)

Merhaba hanımlar,ablalar bir kişiye daha yeriniz var mı ??

tabiki herkese kapımız açıııkk buyur bekleriiz

akşam menü
1 tabak taze fasulye
2 yk yoğurt
2yk dövme pilavı

sabah
domates salatalık peynir olan sandiviç

ve en güzel habeeeer fundaaa ben geçen hafta bugün tartılmıştım veeeeeeeee 92.7 çıkmıştım bu sabah tartıldım ve ne göreyiim 90,3 çok mutlu olduuum inşallah böyle devam edeeeerrr

Merhaba hanımlar,ablalar bir kişiye daha yeriniz var mı ??
Tabii var tatlım, buyur gel katıl aramıza
:)

tabiki herkese kapımız açıııkk buyur bekleriiz

akşam menü
1 tabak taze fasulye
2 yk yoğurt
2yk dövme pilavı

sabah
domates salatalık peynir olan sandiviç

ve en güzel habeeeer fundaaa ben geçen hafta bugün tartılmıştım veeeeeeeee 92.7 çıkmıştım bu sabah tartıldım ve ne göreyiim 90,3 çok mutlu olduuum inşallah böyle devam edeeeerrr
Nee süper bi haber cnm. İlk önce bunu yazar insan. Çok sevindim inan kendim vermiş gibi oldum.
Ben akşam 1 kase çorba, 3-4 yk patlıcan,1 dilim ekmek, 4 tane kozlenmis biber yedim. Ara öğünde de 1 şeftali ve yarım elma yedim.

bu arada ben de birazdan tartilip yazayım. İkimizin tartı günü aynı olsun

Tabii var tatlım, buyur gel katıl aramıza

Nee süper bi haber cnm. İlk önce bunu yazar insan. Çok sevindim inan kendim vermiş gibi oldum.
Ben akşam 1 kase çorba, 3-4 yk patlıcan,1 dilim ekmek, 4 tane kozlenmis biber yedim. Ara öğünde de 1 şeftali ve yarım elma yedim.

bu arada ben de birazdan tartilip yazayım. İkimizin tartı günü aynı olsun

merakla bekliyorum canım benim gram dahi olsa insan seviniyooo

Cnm ben de 78 olmuşum. Yani 900 gr gitti. Haftaya perşembe sonuçlar ne çıkacak bakalım. Böyle böyle gidecek.:46:

Cnm ben de 78 olmuşum. Yani 900 gr gitti. Haftaya perşembe sonuçlar ne çıkacak bakalım. Böyle böyle gidecek.:46:

ooooooo süpersin arkadaşım maşallah ikimizede inşallah gidicek şöyle 3-5 ay sonra ooh nasıl güzel gidiyo dicez inşallah:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kendinden bahseder Misin biraz. Çalışıyormusun, evlimisin , kaç kilosun ve kaça inmek istiyorsun, boyun kaç?

Kendinden bahseder Misin biraz. Çalışıyormusun, evlimisin , kaç kilosun ve kaça inmek istiyorsun, boyun kaç?

Tabi hanımlar kendimden söz edeyim;Adım Meltem,95 doğumluyum,18 yaşındayım lise sona geçiyorum bu sene,Öncelikle şunu söylemek istiyorum bundan bir sene öncesinde biraz tombiktim 72 kilo civarındaydım,bir gün bizim matematik hocası bana Salma Hayek'e benziyosun ama senin bir kolundaki yağ o kadının vücudunda yok demişti,o zaman karar verdim zayıflamaya,baktım kadının boy 157 kilo 52 inat ettim 52 kilo olucam diye,şu anda 54.5 kiloyum boyum 158 ama 17 kilo verdikten sonra vücut kendini kilitledi şimdi çok güçlükle kilo veriyorum kısacası olmak istediğim kilo:52

Bu sabah yediklerimi yazarak başliyim;
Bir paket meyveli forum bisküvisi..

Tabi hanımlar kendimden söz edeyim;Adım Meltem,95 doğumluyum,18 yaşındayım lise sona geçiyorum bu sene,Öncelikle şunu söylemek istiyorum bundan bir sene öncesinde biraz tombiktim 72 kilo civarındaydım,bir gün bizim matematik hocası bana Salma Hayek'e benziyosun ama senin bir kolundaki yağ o kadının vücudunda yok demişti,o zaman karar verdim zayıflamaya,baktım kadının boy 157 kilo 52 inat ettim 52 kilo olucam diye,şu anda 54.5 kiloyum boyum 158 ama 17 kilo verdikten sonra vücut kendini kilitledi şimdi çok güçlükle kilo veriyorum kısacası olmak istediğim kilo:52

Bu sabah yediklerimi yazarak başliyim;
Bir paket meyveli forum bisküvisi..

canım merak etme çok genşsin maşallah verirsin hayırlısıyla ama sabah öğünü hiç uygun değil bu şekilde verdiğin kilo sana çok kısa zamanda geri dönecektir. düzgün beslenerek zayıflaman gerekiyor bence..

öğle menüm
domates çorbası
1yk köz patlıcan
2yk yoğurt
2yk bulgur pilavı
1/2 köfte
meyve günüydü bugün yemekhanede şeftali karpuz kavun yedim 1 er dilim

birazdan çiğ köfte yiyeceğim dürüm olmadan marulla ara öğün olark çünkü bu akşam yola çıkıyoruz iş yerinden direk yola çıkıcaz ablama gidip yemek yememiz 9 u bulur bende dayanamam o saate kadar şimdi yersem akşam yemesem bile olur bakalım bu arada pazartesi gelirim ancak öpüyorum sizlerii

Back
X