Yarın sabah ilk işim gitmek olacakYarın pazartesi sokağa çıkma yasağı kalkıyor.evinize en yakın eczaneden farklı markalardan 2 tane gebelik ve testi alın sabah ilk idrarinizla testi yapın sonucu bizimle de paylaşın :)
Yarın yapacağımTest yapabilirsin?
Aynı konuyu 2.kez acmasaydiniz keşke 5 dk içinde sabah biz öğrenemiycezYarın sabah ilk işim gitmek olacakama acaba olabilir mi diye de merak ediyorum
Yeni üyeyim o yüzden bilmiyordumAynı konuyu 2.kez acmasaydiniz keşke 5 dk içinde sabah biz öğrenemiycez
Sen testi 2 tane al yarın silik falan çıkarYeni üyeyim o yüzden bilmiyordum
Tamam en iyisi öyle yapayım benSen testi 2 tane al yarın silik falan çıkar
Testim silik çıktı diye kafaya takarsin.2.si elinin altında olsun garantiye alırsın
Teşekkür ederim inşallah öyledirOlabilir tabiki ama belirtilerden pek gebelik anlasilmayabliyo adetle ayni belirtiler oldugundan en dogrusu yarin bi test tutmaniz insallah gebesinizdir
Test yaptım negatif çıktıYarın pazartesi sokağa çıkma yasağı kalkıyor.evinize en yakın eczaneden farklı markalardan 2 tane gebelik ve testi alın sabah ilk idrarinizla testi yapın sonucu bizimle de paylaşın :)
Virüs inşallah bittiginde sağlıklı bir tedaviyle kucağınıza alırsınız :)Test yaptım negatif çıktı
Amin inşallah teşekkür ederimVirüs inşallah bittiginde sağlıklı bir tedaviyle kucağınıza alırsınız :)
Bacim bu silik degil ki bebek bagiriyor sana anne burdayim diye
Birgün kala olduğu için siliktir. İki ayrı marka mı aldın? Bence aynı marka bile olsa ikisinde de çizgi çok net belli. Hayırlı olsun kan testi verip kesinleştirin derim :) ben bu testlerden iki yıl boyunca yaptım her seferinde test bozuk dedim sonuç negatif oldu. Tedavi ile gebe kaldım. İkinci kan tahlilini verdim kesindi artık ilk işim bu testten yapmak oldu. Öncesinde yaptığım hiçbir test bozuk değildi ben hamile değildim, testim bir saniye geçmeden belirdi yandaki kadar koyu hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?