Daha şimdiden böyleyse...

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
günaydın kızlar. Sbaha kadar uyuyamamanın verdigi sıkıntıyla size içimi dökmeye geldim. Kızlar dün biz salon takımı almaya gittik. Aman Allahım hayatımda ilkdefa içimin bukdr daraldıgınıı bilmem yani. kaynanam kayınbabam annem ben babam ve nişanlım gittik. baktıgımız esyaların hiçbirini begenmemelerr kendi istedigini aldırmak istemeler benimle ugrasmalar... kaynanam cok iyidir normalde cokta sever beni ama dün burnumdan getirdi. o olmaz o kötü o soluk o kara... bende neyi begendilerse aldım geldim. düşünün salon takımımı ble istedgim gibi alamadım cok aama cok üzüldm nişanlımm hep benden yanaydı ama onuda sinir krizlerine soktular. Ben napıyım kızlar?

Neden onların istediklerine evet dedin ki hayır anne bunlar olucak demeliydin bnce. Daha yolun başında her istediklerine evet dersen daha buraya çok yazarsın.

alınmış artık yapacak bişey yok...
6 kişi demek 6 ayrı zevk demek...
normal olarak ortak karar almak zor biraz...

bugün iyice düşün,eşyaları gözden geçir. içine sinmediyse nişanlınla git değiştir canım,sonuçta kaç sene kullanacaksın o eşyaları

Neden onların istediklerine evet dedin ki hayır anne bunlar olucak demeliydin bnce. Daha yolun başında her istediklerine evet dersen daha buraya çok yazarsın.

onların begendıgı takımı begenmedm ben onlarda benim istedigimi begenmedi. bende baska bisey aldım ama yine onların olsun bu demesiyle.. bana dediki aslında hiç böyle yapmıcan alcaksın koyacaksn eve esyayı bunlara sormıcaksın dıo düşünün. bende öyle oldu zaten dedim astım suratımı oturdum. bu durumlar beni nişanlımdan bile sogutuyor

yahu arkadasım suç kayınvalidenlerde değil, onları gelin eşyası bakmak için götürenlerde... sakın başka bişeylere götürmeyin, cok müdahaleciler...
ayrıca siz kendi evinize ne istiyorsanız onu alın, sakın onların zevkine göre alma, sonra pişman olursun, nişanlınlada bu konuyu konuş , eşyalarımı ben kendi zevkime göre almak istiyorum, hep son moda seyleri takip ediyorum ama yanlış anlama ben sizinkilerin zevkine göre almak istemiyorum, onlar ısrar ediyor bende kırmak istemiyorum, bazen diretiyorum ozamanda olmuyor, esya için yüz göz olmadan bu işe bir çare düşün.. sen nedişünüyorsun de, bi sor bakalım, belki oda istemez artık ailesinin gelmesini.

bugün iyice düşün,eşyaları gözden geçir. içine sinmediyse nişanlınla git değiştir canım,sonuçta kaç sene kullanacaksın o eşyaları

daha esyalar magazada. dügün vakti gelecekler. inanın düşündükce sinirlerim alt üst oluyor. nişanlım değiştiririiz diyor aama ailesindende cekiniyo. oda arada kaldı bazen diyorum esya önemsiz ama bazende cicim ayları gecncee gözüne görüncek diyorum. işin kötü tarafı annemde onlarla bir oldu

asla götürmem artık ama gec anladım işte en byük kısmı gitti zaten içim daralıyo sabaha kadar uyumadım sinirden

vala cnm sen oturacaksın onlar değil çpk ayıp etmiş kaynanan nişanlınla konuş ben istemiyorum değiştirelim de

canım içine sinmediyse nişanlına söyle.en azından aynı mağazada daha içine sinen bişeyle değiştirebilirsin.

Keske tavrini belli etseydin. 'annecim ama ben bunu cok begendim, cok icime sindi' gibi tatli bir cumleyle halledebilirdin.

Sustukca tepene cikmaya devam edecek ve k.validenin zevkine gore bir evde oturacaksin.

Yok, kesinlikle bana gore degil. Agirligini koymalisin. O evin hanimi sensin.

diyecegim ama caresi yok gibi sözleşme imzalandı.. suratımı astıgım halde gelin ne der demediler.. cok düşkündüm onlara ama artık tavrımla belli edicem cnku onlar beni saymadı.

mağazada olduğunu tahmin ettim canım.sen bugün git eşyalarına alıcı gözüyle bak.nasıl yerleştireceğini falan düşün.eğer hala içine sinmezse nişanlın ve ailesiyle konuş

Dedim cnm görsen neler dedim.. nişanlım bile sesini yükseltti onlara. sizmi oturcaksınız bizmi dedi. ama takmadılar bile o mücadeleyi gören satıcı bana acıdı resmen

ben beğendiğim bikaç modeli nişanlıma netten gönderdim fikrini söyledi karar verdik bi tanesine, akşamda gittik aldık, aldıktan sonra ben evde kendi aileme netten resimlerini gösterdim güle güle eskitin dediler nişanlımda kendi ailesine göstermiştir sanırım kafamız rahat, 6 kişi eşya bakmaya mı gidilir, maddi yönden ailelere bağlıysanız bilememde aksi takdirde hiç gerek yok bence

diyecegim ama caresi yok gibi sözleşme imzalandı.. Suratımı astıgım halde gelin ne der demediler.. Cok düşkündüm onlara ama artık tavrımla belli edicem cnku onlar beni saymadı.

sözleşme imzalansa bile aynı değerde birşeyle değiştirmek istediğinde değiştirirler cnm yüksek le de değiştirirler üste para verirsiniz sadece düşük fiyatla değişim yapmazlar tek gitme bakmaya nişanlınla git hep bakarsınız hem değiştirisiniz

mağazada olduğunu tahmin ettim canım.sen bugün git eşyalarına alıcı gözüyle bak.nasıl yerleştireceğini falan düşün.eğer hala içine sinmezse nişanlın ve ailesiyle konuş

kayınbabam ccok ters bir adam. bi anda bi parlıo babamlarngözü korkuo kalbi var bişey olcak die. o bagırınca dün babamlarda bnim üstüme geldi adam sinirlendi hemen al cık die. İnanın nişanı atıp gitmek bile geldi içimden ama nişanlıma kıyamadım.. sanmayınki esyalar için aslaaaa sadece bu tip tavırlarla yaşamamaak içinn...

Nişanlınızı ikna edip değiştirin içinize sinmeyen eşyaları.

Eşyalar eve geldikten sonra hiçbir şey diyemezler.

İçimize sinmedi değiştirdik dersiniz.Oturacak olan sizsiniz!

Söyleyim fakat adamlarr okdar inatki anlatamam... nişanlımın maddi yönden işi iyidir cok şükür ama eşyaları babası ödeyecek cunku bu zamana kadar calısıp maasını babasına vermiş.. kafam allak bullak

onun kalbi var bilmem kimin şekeri var amaaaaaaaan, ben bunu istiyorum dersin ve alır çıkarsın, sen bişey talep etmeden kimse sana bişey vermez güzelim, sen bunu nişanlın söylesen daha büyük olay çıkarırlar bence, parayı ailesi verecekse haberleri olacak sende yanımızdaydın o zaman itiraz etseydin derler şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…