Daha şimdiden böyleyse...

hiç birikim yapmamış mı ilerde evlenicem diye düşünerek??

diyecegim ama caresi yok gibi sözleşme imzalandı.. suratımı astıgım halde gelin ne der demediler.. cok düşkündüm onlara ama artık tavrımla belli edicem cnku onlar beni saymadı.

Sözleşmenin imzalanmış olması farketmez.Konuşursunuz, değiştirirler merak etmeyin.

İnsanlar eve gelen eşyaları değiştiriyor.Benim de koltuk takımım istediğim gibi olmamıştı.

Eşim çok beğenmişti ama benim içime sinmemişti.

En son eşimle gittik aynı magazadan başka bir modelle değiştirdik.

Fiyatı da aynı değildi.Taksitleri falan yeniden düzenlemişlerdi.

Ama sizin durum farklı sanırım şimdi okudum, kayınpeder biraz ters galiba.

Nişanlınız güzellikle konuşup ikna edecek o zaman

Siz dillendirmeyin nişanlınız halletsin.

Son düzenleme:
Sizin suçunuz maaile alışverişe gitmek. Bu yaşananlar kaçınılmazdır.

maaşı bekarken ileriye yönelik babasına da katkı gibi vermiş. canım değiştirecek hepsi resmen( ama ben salonu kurtarsam yeter diyorum. diger konumdaa foto var salonun

Canım nişanlınla git değiştir koltuğu, kaynana da bir şey deme eve girince görsünler.
Topluca da çıkmayın alışverişe, nişanlına da düzgün dille söyle. Biz oturacağız o evde başkaları değil diye.
Anlayışlı olur sanırım.

[SUP][/SUP]
maaşı bekarken ileriye yönelik babasına da katkı gibi vermiş. canım değiştirecek hepsi resmen( ama ben salonu kurtarsam yeter diyorum. diger konumdaa foto var salonun

Ee nişanlınız maaşını ileriye dönük katkı diye babasına vermişse çok da babası ödeyecek gibi gözükmüyor.

Sonuçta eşiniz babasına verip birikim yapmamış.

[SUP][/SUP]

Ee nişanlınız maaşını ileriye dönük katkı diye babasına vermişse çok da babası ödeyecek gibi gözükmüyor.

Sonuçta eşiniz babasına verip birikim yapmamış.

yani yazacak çok şey var ama beni burda barındırmazlar, oğlan çocuğu gibi hareketler bu ne yaa

Değiştirmezsen ilerde o koltukları her görüşünde,her oturuşunda,her temizleyişinde aklına gelince canın sıkılacak.

K. validene git halını hatrını sor "anne düşündüm de onlar biraz büyük,rengi şöle böle vs vs içime pek sinmedi.
Aynı değerde bişeyle değiştiriyolarmış.Ben tekrar bakmayı düşünüyorum" de fikrini sormaktan ziyade haber vermiş gibi ol.

Ortalığı ayaklandırmaya kalkarsa,hiç muhatap olma git hemen değiştir.
Adam olana söylemen bile çok.O kadar insan bakmaya gidilince olacağı bu maalesef.

off hiç hatırlamak istemediğim günler..

hani kaliteden, malın iyisinden anlarlar, tecrübelidirler diyorsun;iyiniyetli davranıyorsun...
sonra bir bakıyorsun senin zevkine burun kıvırmalar,
sen ne anlarsın imaları..
en güzeli kimseyi karıştırmadan halletmek..

sülalece alışverişe çıkmayın..
yani cebinizden daha fazla çıkar. kazıklanırsınız belki ama başınız rahat olur

çünkü beraber çıkılınca alışverişe, sadece fikrini de söylese 3. şahıs morali bozuluyor insanın..

aslında birikim yapacakmıs fakat babası kredi cektigi için sen bize ver bzde ileride sana alalım gibi yapmıslar. tabi ben nişanlımla bunun kavgasınıda yaptım. haklısın deyip susunca ne diyimm

Büyük hataydı beraber gitmek ama bzde adet bu işte(( cok moralim bozuldu yaa offffff

aslında birikim yapacakmıs fakat babası kredi cektigi için sen bize ver bzde ileride sana alalım gibi yapmıslar. tabi ben nişanlımla bunun kavgasınıda yaptım. haklısın deyip susunca ne diyimm

sünepe desem nişanlına kızarsın dimi :26:

bu evde ben oturacagım de kestır at ben olsam hıcbırını almazdım ...ıcınde oturdukca onlara baktıkca nefret edeceksın haberın olsun

düşün bu bile onların istedgii değil.. ama bunu bilee zor begendirdim digerlerine bakmadılar bile.

sen bu aileden çekeceğe benziyosun canım, bu tip aileler genelde yaptığınız her işte siz bilmezsiniz sizi kazıklarlar biz biliriz tavrındadır, eşinde peki deyip susan biri anladığım kadarıyla

Şahsen ben yemek odanı beğendim
Koltuk takımı da senin dediğin gibi morlu beyazlı olursa gayet hoş durur.
Benim koltuklarım da mor,bi tane koltuğum beyaz.Çok da seviyorum.

Ama içine sinmediyse değiştir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…