daha şimdiden dert ettiğim eşimin beyaz gömleklerii :(

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
kızlarrr şu biçareye yardım edin yahuuu.. malumunuz yakın zamanda evimin gadını, çocuklarımın anası olacaam. amma velakin gelin görünki gömleklerle başım belada. daha doğrusu bilgisizlik diz boyu:d şöyle anlatayım baba evimde kimse gömlek giymez olanlarda renkli falan. ama nişanlım işi gereği daima beyaz gömlek giyiyor, yada çok çok çok açık mavi. ve benim en sevmediğim şey manşet ve yakalardaki izler oluyor. dün evimiz için temizlik malzemelri falan aldım. kıyafetlerde toz deterjan kullanmak istemediğimden ve siyahlar renkliler ve beyazlar için ayrı ayrı perwollun sıvı deterjanlarından aldım(deterjan konusundada tavsiyelere açıgım bu arada annem senelerdir ariel ve omodan şaşmadıgından ondan pek tecrube edınemedım) . birde çamaşır sodası aldım. beyazlarda çok işe yaradıgını duymustum ama nasıl kullanırım bir fikrim yok? birde sadece sodayla istediğim o sakkız gibi gömlek kıvamına ulaşırmıyım? birde kola falan kullanıyor sanırım ben bu gömleklerle nasıl baş edicem yahuuuuu

not: öyle beceriksiz değilm ha yanlış anlaşılmasın ama tecrübesizlik diyelimm:13: kapiş

canım beyaz gomlek dediğin birgün giyilir. Omo benim vazgeçilmezim. Hem kokusu, hem temizliği. Şimdiki makinalar dijital zaten. Ayarla mis gibi çıkar makinadan;; derdin bu olsun. Mutluluklar dilerim)

Cnm koslanin veya arielin leke cikaricilari vsr onlardan edin cok faydasi olur gömlek yakalarindaki inatci lekelwre bire bir

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben eşimin yaka be kol manşetleri için amway yaka spreyini kullanıyorum. Çok memnunum. Başka türlü her hangi lekeler dede kullanyorum. Tavsiye ederim.

Birde son care asprin al onuda heryere kullanirsin

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omo'nun beyazlar için sıvı deterjanı var o harika yapıyor ve çok güzel kokuyor. Eşin çok gömlek giyiyorsa mutlaka çok iyi bir ütü al çünkü kötü bir ütü insanı sinir ediyor.

Benim de eşim beyaz gömlek giyer her zaman, her gün değiştirdiği için kol ve manşette bir leke yok ama olduğu takdirde, beyaz sabunu kuru kuru oralara sürebilirsin,,, veya bulaşık deterjanı evet bu bildiğin bulaşık deterjanı sonra da airel matik i kullanıyorum birde yumuş un sensetive yumuşatıcısı,,, asla 30 dereceden fazla yıkama gömlekleri , eşinin gömleklerini ,eşinin atletleri (eğer çok kirli değillerse) bide kendi beyaz gömleklerinle yıka öyle beyaz havlularla karıştırma,, uzun dönemde morarır çamaşırların,,,,
ben toz airel matiği beyazlar ve havular için kullanıyorum,,
sıvı airel matiği renkliler için olanı kirli denecek renkliler için,
perwool renkliler ve siyahlar içinde az kirliler için kullanıyorum,,,,
benim çamaşırlarım meşhurdur,, hiç morarmaz çamaşırlarım,,, çünkü asla çok kirli ile az kirliyi bir arada yıkamam,,,
renkleri zaten ayırıyorum,,,
ama böyle titiz olursan çamaşır sepetin asla boşalmıyor,,, (tek kötü tarafı)
ha bu arada eğer yumuşatıcıyı çok abartırsan morarır çamaşırların,,,
yani hiç bir şeyimle övünmem zaten öyle çok titiz değilimdir,, ama konu çamaşıra geldimiydi,,,,
birde çamaşır makinan da suda bekletme varsa eğer onu yaptır eğer yoksa da birinci su alıp boşaltıkda sonra, ikinci suda çamaşır makinanda beklet,, (tabi sor teknik servise birde makinayı bozma)
ben evin mobilyalarını 2 saatte aldım, konu çamaşır makinası olunca tam iki ay araştırmıştım,,,

Son düzenleme:
eevet gömlek dediğimiz bir gün giyilir ve nişanlımın muhteşem gömlek koleksiyonu içinde kaybolucam diye ürküyorum sanırım ütümüde tefal aldım kendisine güveniyorum ama kendime ne kadar güveniyorum bilemedim:d 17 gün sonra bütün tavsiyelerinizi denemeye başlayacağım
ayrıca hepinizin izniyle "leble" nin önünde saygıyla eğiliyorum keşke bu kadar ev hatunu olabilsem bakim olabilirmiyimmmmm ???? yok be anacım nerde benden o kadarDD

Merhaba canım. Benim de takıntımdır çamaşır ve ütü. Benim eşim de çok sever gömlek giymeyi. Hatta ailesinde bile meşhurdur benim ütülerim. Makineye atmadan önce yaka ve kollara aspirix sıkıyorum. Zaten benim eşim de çok titizdir kirletmez. Soda ben de kullanırım. Deterjan gözüne 1 ölçek de soda koyarım. Omo kullanıyorum beyazlara. Yakalara da eskiden kola yapardım. Şimdi pratiğini buldum. Saç spreyi😄gömleği ütüleyip spreyleyip askıya asıyorum. Yakalar nasıl güzel oluyor bilsen. Tavsiyem önce yakanın arkasında denemen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de ilk başta çok afalladım gömlekler ve fanilalar konusunda. Babam da memurdu hep gömlek giyerdi ama her şeyle annem ilgilendiği için umursamamışım. İlk başta fanilaları bi mora döndürdüm, sonra düzelttim. Piyasadaki bütün deterjanları denedim. Sıvı omoda karar kıldım. Perwolden hiç memnun kalmadım bu arada.

Eşim her gün duş alır ( bazen günde 3 kez) o yüzden yakayla manşetle pek problemim olmuyor. Ama hafif kirlendiğini görürsem bildiğimiz bulaşık deterjanından ya da ariel leke çıkarıcıdan bir miktar döküp diş fırçasıyla fırçalayıp durulamadan atıyorum makinaya. Gömlekler 30 derecede yıkanıyor.

Beyazlar için de soda kullaniyorum. Bu tüyoyu annemden alana kadar baya bi çamaşır morarttım dediğim gibi.

saç spreyimi?? yapış yapış olmazmı yahuuu

saç spreyimi?? yapış yapış olmazmı yahuuu

Yok canım. Yakanın katlanan kısmına sıkıyorum. Tene değmiyor yani. Hiç yapış yapış olmuyor ve çok güzel duruyor. Eşimin bütün arkadaşları bayılıyormuş gömleklerine. Bizimkiler hiç böyle olmuyor diyorlarmış. E ben de gurur duyuyorum tqbi😄😄😄

Canım bi tavsiyede bulunabilir miyim sana? Diş fırçası kullanma. Bir süre sonra kumaşı yıpratıyor. Benim eşim de her gün duş alır. O yüzden benim kirler de çok hafif oluyor. Leke çıkarıcıyı sür. Biraz beklet sadece.

anammmm saçlarımada hiç kullanmam ama yarın gidip kuaför yengemde en etkilisinden bir tane isteyimm gerçi bende bu hal varken kesin adamın ensesine falan yapıştırır hepten rezil olurum yaa önce uydurmasyon bir gömlekte deneyim bare

etrafında loc amway satan biri varsa deterajını temin edebilirsin
beyazlarda özellikle manşet yakada çok iyi beyazlattıgını duymuştum polis eşinden
herşeyi denediğini en güzel loc un temizlediğini söylemişti
ayrıca genel temizlik ürünlerinide şimdiden al derim taze gelin evin ışıl ışıl olsun

Evet dene uyduruk bi gömlekte. Renksiz olacak sprey. Bak çok memnun kalacaksın.

eşim bu gün alıcaktı deterjan pesil 7 kilo indirimdeymiş..bırak dedim indirimini onun yanında extra leke çıkarıcıda kullanmak gerekiyor omo al dedim..
5 kilo 24 e almış eşim..7 kilo persil 26 lira..

eşim bu gün alıcaktı deterjan pesil 7 kilo indirimdeymiş..bırak dedim indirimini onun yanında extra leke çıkarıcıda kullanmak gerekiyor omo al dedim..
5 kilo 24 e almış eşim..7 kilo persil 26 lira..

valla annem senelerdir -ki ben 26 yaşımdayım aklım erdiğinden bu yana işte- omo ve ariel kullanır. daha evde başka bir deterjan poşeti görmedim görememde heralde

ütüyü yapa yapa alışırsın
otomatik, kosla (leke çıkarıcı)
Haydi sana kolay geleeeeeee

Beyazlatmak dert değil de, ütülemek zor kısmı. Sen onu dert etmeye başla esas. Yoksa çamaşır makineleri de deterjanlar da çok kaliteli. Bembeyaz oluyor. Beyaz gömlek bir gün giyilir ama. Kolay gelsin şimdiden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…