- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
kızlarrr şu biçareye yardım edin yahuuu.. malumunuz yakın zamanda evimin gadını, çocuklarımın anası olacaam. amma velakin gelin görünki gömleklerle başım belada. daha doğrusu bilgisizlik diz boyu:d şöyle anlatayım baba evimde kimse gömlek giymez olanlarda renkli falan. ama nişanlım işi gereği daima beyaz gömlek giyiyor, yada çok çok çok açık mavi. ve benim en sevmediğim şey manşet ve yakalardaki izler oluyor. dün evimiz için temizlik malzemelri falan aldım. kıyafetlerde toz deterjan kullanmak istemediğimden ve siyahlar renkliler ve beyazlar için ayrı ayrı perwollun sıvı deterjanlarından aldım(deterjan konusundada tavsiyelere açıgım bu aradaannem senelerdir ariel ve omodan şaşmadıgından ondan pek tecrube edınemedım ) . birde çamaşır sodası aldım. beyazlarda çok işe yaradıgını duymustum ama nasıl kullanırım bir fikrim yok? birde sadece sodayla istediğim o sakkız gibi gömlek kıvamına ulaşırmıyım? birde kola falan kullanıyor sanırım ben bu gömleklerle nasıl baş edicem yahuuuuu
not: öyle beceriksiz değilm ha yanlış anlaşılmasın ama tecrübesizlik diyelimm:13: kapiş
kızlarrr şu biçareye yardım edin yahuuu.. malumunuz yakın zamanda evimin gadını, çocuklarımın anası olacaam. amma velakin gelin görünki gömleklerle başım belada. daha doğrusu bilgisizlik diz boyu:d şöyle anlatayım baba evimde kimse gömlek giymez olanlarda renkli falan. ama nişanlım işi gereği daima beyaz gömlek giyiyor, yada çok çok çok açık mavi. ve benim en sevmediğim şey manşet ve yakalardaki izler oluyor. dün evimiz için temizlik malzemelri falan aldım. kıyafetlerde toz deterjan kullanmak istemediğimden ve siyahlar renkliler ve beyazlar için ayrı ayrı perwollun sıvı deterjanlarından aldım(deterjan konusundada tavsiyelere açıgım bu aradaannem senelerdir ariel ve omodan şaşmadıgından ondan pek tecrube edınemedım ) . birde çamaşır sodası aldım. beyazlarda çok işe yaradıgını duymustum ama nasıl kullanırım bir fikrim yok? birde sadece sodayla istediğim o sakkız gibi gömlek kıvamına ulaşırmıyım? birde kola falan kullanıyor sanırım ben bu gömleklerle nasıl baş edicem yahuuuuu
not: öyle beceriksiz değilm ha yanlış anlaşılmasın ama tecrübesizlik diyelimm:13: kapiş
Merhaba canım. Benim de takıntımdır çamaşır ve ütü. Benim eşim de çok sever gömlek giymeyi. Hatta ailesinde bile meşhurdur benim ütülerim. Makineye atmadan önce yaka ve kollara aspirix sıkıyorum. Zaten benim eşim de çok titizdir kirletmez. Soda ben de kullanırım. Deterjan gözüne 1 ölçek de soda koyarım. Omo kullanıyorum beyazlara. Yakalara da eskiden kola yapardım. Şimdi pratiğini buldum. Saç spreyi😄gömleği ütüleyip spreyleyip askıya asıyorum. Yakalar nasıl güzel oluyor bilsen. Tavsiyem önce yakanın arkasında denemen.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saç spreyimi?? yapış yapış olmazmı yahuuu
Ben de ilk başta çok afalladım gömlekler ve fanilalar konusunda. Babam da memurdu hep gömlek giyerdi ama her şeyle annem ilgilendiği için umursamamışım. İlk başta fanilaları bi mora döndürdüm, sonra düzelttim. Piyasadaki bütün deterjanları denedim. Sıvı omoda karar kıldım. Perwolden hiç memnun kalmadım bu arada.
Eşim her gün duş alır ( bazen günde 3 kez) o yüzden yakayla manşetle pek problemim olmuyor. Ama hafif kirlendiğini görürsem bildiğimiz bulaşık deterjanından ya da ariel leke çıkarıcıdan bir miktar döküp diş fırçasıyla fırçalayıp durulamadan atıyorum makinaya. Gömlekler 30 derecede yıkanıyor.
Beyazlar için de soda kullaniyorum. Bu tüyoyu annemden alana kadar baya bi çamaşır morarttım dediğim gibi.
Yok canım. Yakanın katlanan kısmına sıkıyorum. Tene değmiyor yani. Hiç yapış yapış olmuyor ve çok güzel duruyor. Eşimin bütün arkadaşları bayılıyormuş gömleklerine. Bizimkiler hiç böyle olmuyor diyorlarmış. E ben de gurur duyuyorum tqbi😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anammmm saçlarımada hiç kullanmam ama yarın gidip kuaför yengemde en etkilisinden bir tane isteyimmgerçi bende bu hal varken kesin adamın ensesine falan yapıştırır hepten rezil olurum yaa önce uydurmasyon bir gömlekte deneyim bare
eşim bu gün alıcaktı deterjan pesil 7 kilo indirimdeymiş..bırak dedim indirimini onun yanında extra leke çıkarıcıda kullanmak gerekiyor omo al dedim..
5 kilo 24 e almış eşim..7 kilo persil 26 lira..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?