daha şimdiden dert ettiğim eşimin beyaz gömleklerii :(

Omo Perwolden daha iyidir. Hepsini denedim.. kokudan dolayi omo kullanamiyorum malesef. Leke içinde ariel leke çıkarticilari. Veya bulaşık deterjanı.

Omonun kokusuzu çıksa alcam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı annemi gördüm sanki 😅 hangi makineyi kullanıyorsunuz?

Aynı annemi gördüm sanki 😅 hangi makineyi kullanıyorsunuz?

lg nin F14A7FDS5 modelini aldım, çok rahat en güzel özelliği de tazeleme programı var, , kışın özellikle yün kazakları atıyorum hooopp su değmeden tazelenmiş oluyor ha birde buharda yıkama özelliği var,,,,
seviyorum makina mı

olursun tabiki de:),,, hatta eminim daha da temiz ve tertipli olursun :)))

Hiç bu kadar detayla uğraşmadım ben canım. Eşimin yıllardır bir markası var onun dışında gömlek almıyoruz. Ve hatta ütüye bile gerek duymuyorum. Hiç kırışmıyor. Ütü yaparken üstünden şöyle bir geçiyorum tamamdır. Benim eşim bir göleği 2 kereden fazla asla giymez. Bu nedenden dolayı da hiç yaka sorunu yaşamadım.

bahsi geçti mi bilmiyorum ama beyaz çamaşırların hepsine yumuşatıcı mutlaka beyaz kullan.

lavantanın, deniz esintilerinin bla bla rengi bir süre sonra çamaşıra sinebiliyor

mavimsi, morumsu gibi

Ya ne guzel gomlek giyen esleriniz var.ben beylere gomlegi cok yakistiriyorum.ama benim ex ese bir turku gomlek giydiremedim.utanmasa dugunune bile tisortle gelcekti:-D
Hep gomlek utuleme hayalim vardi

Merhabalar;
Ütüde Philipsten şaşmıycan anacım

Nisanlimin gomleklerini genelde süvari, karaca ve sarardan aliyoruz. Seninkiler neki hemen oraya yonelelim:-D

Ya ne guzel gomlek giyen esleriniz var.ben beylere gomlegi cok yakistiriyorum.ama benim ex ese bir turku gomlek giydiremedim.utanmasa dugunune bile tisortle gelcekti:-D
Hep gomlek utuleme hayalim vardi

Ihiii herkes elinde olmayani ister ya bizdeki de o hesap;-) biz gomleklerden dert yanioruz sen gömlek istiorsun:-D

Gömlekler sık değiştirildiğinde yaka ve kol lekesi pek olmuyor
Ancak yaz aylarında çok terleme ile mümkün
Evde mutlaka küçük bir fırça bulundur, beyaz sabun ile fırçalayıp makineye öyle at
Çamaşır suyu, ağartıcı vs.. kullanma
Sadece beyazları ayrı yıka, başka çamaşırlarla karıştırma ve 30 dereceyi aşma
Çok fazla deterjan ve ağartıcı markası var ben hiç birine itibar etmedim şimdiye dek, omo ve beyaz sabun candır =))

hiii herkes elinde olmayani ister ya bizdeki de o hesap;-) biz gomleklerden dert yanioruz sen gömlek istiorsun:-D

Cok seviyorum gomlegi...:-D:-D
10 yasindaki ogluma aliyorum giysin diye o bile anne gomlek sevmiyorummm tisort yokmu diyorrr.
Bunlarin genetigi babasiyla ayni galiba:-D
Siz bendeki gomlek koleksiyonunu gorseniz,suan bile gomlek var:-D
50 cesit vardir hicniride birbirine benzemez bayiliyorum gomlek giymeye delimiyim neyim:-D:-D:-D

su soda nasıl bırsey ben de fanılaları grıleştırdım sanırsam ne kadar koyuyoruz nasıl kullanıyoruz,

su soda nasıl bırsey ben de fanılaları grıleştırdım sanırsam ne kadar koyuyoruz nasıl kullanıyoruz,

Viking soda matik diye bişey. her markette var, kolayca bulursun. ben şimdi deterjan gözüne deterjanla birlikte bir kaşık kadar soda koyup 60 derecede yıkıyorum beyazları. iç çamaşırları çoraplar ve fanilalar.

Grilikten kurtulman için ilk başta başka bir yöntem söyleyeyim sana. biz eşimle renkli çamaşır sevdiğimiz için sadece fanilalarda kullandım ben bunu. sırf beyaz renkli olanları at makinaya. deterjan gözüne br ölçü domestos, birölçü soda koy. kısa programda yıka. bitince renkli iç çamaşırları falan varsa onları da at içine. normal deterjan ve yumuşatıcı ile (ben sıvı omo ve yumoş senstive kullanıyorum) tekrar yıka. ya da yoksa yanına atacak bişey aynen beyazları tekrar yıka. iki iş oluyor ama 2-3 kez yaparsan beyazlar grilkten tekrar beyaza doğru geçiş yapıyor.

Nisanlimin gomleklerini genelde süvari, karaca ve sarardan aliyoruz. Seninkiler neki hemen oraya yonelelim:-D

Bizim tek marka sarar.
5 yıllık gömlekler ne renk değiştirdi, düğmeleri aşındı.
Hele ütü resmen giy böyle diyorum o kadar düz çıkıyor gerçekten.

30 derecede değilmi kısa dedıgın , soda çamasır suyuyla karısınca bırsey olmaz degıl mı ,tekrar yıkarken normal programda yıkıcaz heralde.. tesekkur ederım
ben de omo nun beyaz detarjanını kullanıyorum çok sordum gene sagolasın

makınenızı arstırdım da çok hoşuma gıttı benım de ne kadardır kullanıyorsunuz , lg nın hiç bir ürününü daha önce kullanmadım arıza falan cıkardı mı, bi de beyaz yıkama süresi falan ne kadar çok uzun sürüyor mu

merhaba

marketlerde satılıyor adı hiç duyulmamış bir deterjan almıştı annem ona da biri önermiş, sır diye bir marka, onu gömlek yaka ve kollarına koltuk altı kısmına sıkıp biraz çitiledim gayet güzel çıkardı. fiyatı da gayet uygun. denemek isterseniz fikir olsun

10 yıl motor garantisi var zaten,, zamanı kendi çamaşırın ağırlığına göre ayarlıyor,,, annemde de bunun bir alt modeli var oda 18 aydır kullanıyor bir sorunu yok ,,
eğer çok acelen yoksa ekim gibi al çünkü o zaman yeni modeller çıktığı için fiyatları düşüyor ben internetten almıştım, hatta aldığım firma servise bıraktı servis çıkardı evime bağladı makinayı,,, yani garantide bir sorun olmuyor,,, tabi orjinal ambalajının olmasına dikka et,,,
ben çok memnunun , dediğim gibi hem buharla yıkaması, tazeleme programı , birde kazan temizleme programı var yılda bir kere kazanını temizliyorsun, bir programla yyıkayarak,,,

Canim ben eşimin gomleklerinin yaka ve manşetlerini makinaya atmadan önce lavaboda bildiğin hacisakir sabunla citiliyorum oradaki lekeler cikiyor makinada da arielin beyazlar için leke cikaricisini kullanıyorum bisiycikler kalmiyor kolay gelsin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…