Daha şimdiden sevgilimin kardeşi triplere girdi

Bahtsiz_bedevi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
163
48
13
Sevgilimin ailesiyle henüz tanismadik. Ama kiz kardeşleri sosyal medyadan birkaç kez ekledi ben kabul etme taraftarı olmasam da üst üste ekleyince kabul ettim. Bir kere sevgilim bana onun bana bir sey dediğini söyledi ben de sinirlendim sildim kizi sonra şaka yaptim filan dedi neyse. Kiz da diger kiz kardesine de bir seyler demis yani tavsan daga küsmüş dagin haberi olmamis misali. Daha bugün fark ettim ki beni engellemis. ( Bir arkadasimi arayinca hep o da çıkıyordu cikmayinca anladim )
Yani bu nasil bir şey ergenlik mi cahillik mi beni tanımiyorsun bile ekliyorsun engelliyorsun kafana göre...

Bir de köyde olduklarindan her seyleri farkli bizden erkek arkadaşıma kina salonda olur dedim kiz kardesi demis kina salonda mi olur evde olur.. Ben hic denk gelmedim evde kinaya bizde hep salonda oluyor...

Evlenince köyde mi yaşayacaksınız ?

Kızkardeşine kınadan o mu ödeyecek sponsorunuz o mu ?

O öyle bu böyle konuşmayın konuştuklatınızı yetiştirmesin ben sizden değilim bizim adetimiz böyle kardeşin evde yapsın de geç

Kardeş engelliyor siz siliyorsunuz,davranış olarak birbirinizden farkınız yok.kardeşi kaç yaşında bilmiyorum ama küçük olduğunu tahmin ediyorum.kendini kontrol edemeyen,ergenlik kafasında ama siz de bir kaç yaş büyük de olsanız onunla aynı olgunluktasınız ne yazık ki.davranışlarınız bunu gösteriyor.

aranızda mesafe yok ,daha şimdiden böyle yüzgöz olmayın silerek engelleyerek vs. ile.
Kına ile ilgili düşüncelerini de dikkate alınmaya bile değer değil,unutmayın en başta siz—sevgiliniz ve anne-babalar kına ,düğün,nişan,söz... gibi törenlerin kapsam ve mahiyetini belirler,ergen olan küçük kardeş değil.bu yüzden o sizin muhatabınız,rakibiniz değil;biraz sinir bozucu da olsa kendisini ifade etmeye çalışan yeni yetme bir ergen.sakin olun ve onu ciddiye almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…