Daha ucuzundan yuz temizleme cihazi?

169 euroluk cihazi 13 euroya bulmusken soru isaretlerine ragmen denemeye degermi?

• Risk gormuyorum, denerdim ben.

• Yapma, aklini peynir ekmeklemi yedin sen konu sahibi?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

sapsik58

"Kafayi duvara toslayan emoji"
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
10.840
10.203
298
31
Merhaba hanimlar. Biliyorum konum yanlis yerde, burda daha cok takipci var diye burya yaziyorum.
Yetkililerimiz tasir birazdan zahmet olmazsa, tesekkurler:KK22:.

Konuya giriyorum hemen. Konu yuz temizleme cihazi.
Turkiyede pekte bilindik degil simdilik ama yakin zamanda taninir diye dusunuyorum.
Foreo luna isimli bi yuz temizleme cihazi trendi basladi bu aralar.
Bu cihaz clarisonic yuz temizleme fircasinin bi degisik turu.
En buyuk avantaji clarisonic fircasini her 3 aya temizlememiz gerekirken( eger temizlemezsek bakteri doluyor ve sivilcelere yol acabiliyor) bu cihazda gerekmiyor bu.
Fiyatini sorarsaniz 169 euro, turk lirasiyla 500-600 tl, bi aylik ev kirasi:KK53:.
Ben sivilcelerimden bikmis biri olarak bu cihazi kullanmak istiyorum, ama 169 euroda vericek degilim.
100% faydasi olucagini bilsem alirim az para vermedim bi ise yaramayan cilt urunlerine.
Ama emin olamiyorum.

Neyse uzattim.
Sorum su hanimlar. Ben bu cihazin yalancisini aliexpress.com da buldum.
169 euro vermek yerine 13 euro euroya denemeye deger diyorum.
Gorunus ayni, islevi ayni( link attim isteyenlere)
Ama yengem cinden gelen seyler hastaliga yol acabilir silikon en basit materyal olmasina ragmen tehlikeli diye bisey soktu aklima. Bu kadar ucuz olmasi supeli dedi.
Ornegin hastalik dagitan ve toplanan haberlerde duydugmuz ayakkabilar dedi.

Dogru olabilirmi sizce bu kizlar? Silikon dedigimiz gercekten ne gibi riski olabilirki?
Hastaliga yola acabilirmi ya?

Ayrica okuduguma gore yalanci cihazlar gercek lunadan biraz daha sert karsilastirdigimizda.
Ama sert derken bi silikon ne kadar sert olabilirki? Yuzumu zimparalayacak degil sonucta?
Siz olsaydiniz alirmiydiniz?

Edit: Internet sitelerindeki herkese guvenilmez diye saticiyi test ettim.
Irtibat kurmak istesem cevap veriyorlarmi diye bi basit soru sordum.
Ve 1 gunde cevap geldi saticidan. Hem zaten aliexpressten cok alis veris yaptim siteye guveniyorum.
O yonden sorun gormuyorum.

Okudugunuz icin tesekkurler, her birinize yorumlariniz icin ayri tesekkurler:KK36:

l
inkler:
Gercek foreo luna : https://www.foreo.com/sites/default/files/luna-sensitive-normal-skin_0.png
Sahtesi: http://www.aliexpress.com/item/USB-...Massager-For-Face-Beauty-Spa/32431847737.html

Merhaba hanimlar. Biliyorum konum yanlis yerde, burda daha cok takipci var diye burya yaziyorum.
Yetkililerimiz tasir birazdan zahmet olmazsa, tesekkurler:KK22:.

Konuya giriyorum hemen. Konu yuz temizleme cihazi.
Turkiyede pekte bilindik degil simdilik ama yakin zamanda taninir diye dusunuyorum.
Foreo luna isimli bi yuz temizleme cihazi trendi basladi bu aralar.
Bu cihaz clarisonic yuz temizleme fircasinin bi degisik turu.
En buyuk avantaji clarisonic fircasini her 3 aya temizlememiz gerekirken( eger temizlemezsek bakteri doluyor ve sivilcelere yol acabiliyor) bu cihazda gerekmiyor bu.
Fiyatini sorarsaniz 169 euro, turk lirasiyla 500-600 tl, bi aylik ev kirasi:KK53:.
Ben sivilcelerimden bikmis biri olarak bu cihazi kullanmak istiyorum, ama 169 euroda vericek degilim.
100% faydasi olucagini bilsem alirim az para vermedim bi ise yaramayan cilt urunlerine.
Ama emin olamiyorum.

Neyse uzattim.
Sorum su hanimlar. Ben bu cihazin yalancisini aliexpress.com da buldum.
169 euro vermek yerine 13 euro euroya denemeye deger diyorum.
Gorunus ayni, islevi ayni( link attim isteyenlere)
Ama yengem cinden gelen seyler hastaliga yol acabilir silikon en basit materyal olmasina ragmen tehlikeli diye bisey soktu aklima. Bu kadar ucuz olmasi supeli dedi.
Ornegin hastalik dagitan ve toplanan haberlerde duydugmuz ayakkabilar dedi.

Dogru olabilirmi sizce bu kizlar? Silikon dedigimiz gercekten ne gibi riski olabilirki?
Hastaliga yola acabilirmi ya?

Ayrica okuduguma gore yalanci cihazlar gercek lunadan biraz daha sert karsilastirdigimizda.
Ama sert derken bi silikon ne kadar sert olabilirki? Yuzumu zimparalayacak degil sonucta?
Siz olsaydiniz alirmiydiniz?

Edit: Internet sitelerindeki herkese guvenilmez diye saticiyi test ettim.
Irtibat kurmak istesem cevap veriyorlarmi diye bi basit soru sordum.
Ve 1 gunde cevap geldi saticidan. Hem zaten aliexpressten cok alis veris yaptim siteye guveniyorum.
O yonden sorun gormuyorum.

Okudugunuz icin tesekkurler, her birinize yorumlariniz icin ayri tesekkurler:KK36:

l
inkler:
Gercek foreo luna : https://www.foreo.com/sites/default/files/luna-sensitive-normal-skin_0.png
Sahtesi: http://www.aliexpress.com/item/USB-...Massager-For-Face-Beauty-Spa/32431847737.html

Cildin sivilceliyse fırça kullanarak tüm yüzüne yayarsın.hele çin malı olanı asla kullanma

Cildin sivilceliyse fırça kullanarak tüm yüzüne yayarsın.hele çin malı olanı asla kullanma

Clarisonic olsa fircali oldugundan dolayi haklisiniz.
Ama bu cihazda firca mecvut degil.
Resim koyuyorum bak bu benim almak istedgim.
-USB-Rechargeable-Waterproof-Electric-Silicone-Facial-Cleansing-Brush-Cleanser-Massager-For-Face-Beauty-Spa.jpg

Clarisonic olsa fircali oldugundan dolayi haklisiniz.
Ama bu cihazda firca mecvut degil.
Resim koyuyorum bak bu benim almak istedgim.
-USB-Rechargeable-Waterproof-Electric-Silicone-Facial-Cleansing-Brush-Cleanser-Massager-For-Face-Beauty-Spa.jpg

Sivilceli cilde asla böyle şeyler uygulanmaz.bir dermatoloğa giderseniz o size söyler zaten..sivilceli cilt için sadece cildini hafifçe fazla bastırmadan temizleyip,su bazlı nemlendiricini süreceksin..heryere yayarsın ,gittikçe çoğalırlar

Evet sonucta hersey cinden geliyor. Bende oyle dusunuyorum.
Ama yengem aklima soktu, kendime guvenip alamiyorum su an.
ben çin malı olan hiç bir şeyi almıycamı düşünüp bebişim doğunca bebedorun tüm ürünlerini stokladım. eve geldikten sonra bi baktım hepsi madeın PRC canım

Silikon oluşundan ziyade içinde elektrik düzeneği olması beni endişelendiriyor.
Ben geçen sene indirim zamanı almıştım foreo luna mini. Duşta ıslak kullanıyorum normalde. Bu çakması kısa devre filan yapmasın ıslanınca. Patlar mı diye korkarım ben.

Sivilceli cilde asla böyle şeyler uygulanmaz.bir dermatoloğa giderseniz o size söyler zaten..sivilceli cilt için sadece cildini hafifçe fazla bastırmadan temizleyip,su bazlı nemlendiricini süreceksin..heryere yayarsın ,gittikçe çoğalırlar

Oylemi diyosunuz :110:.
Halbuki internette cok sey okudum bazi kadinlar sivilcelerimden bu sayede kurtuldum diyorlar.
Herkes cok memnun.
´bu´'derken gercek foreo lunadan bahsediyorlar tabi, o ayri.

Ben geçen sene indirim zamanı almıştım foreo luna mini. Duşta ıslak kullanıyorum normalde. Bu çakması kısa devre filan yapmasın ıslanınca. Patlar mı diye korkarım ben.

Oyle bi risk varmi var acikcasi, hic dusunmedim dogrusu ben su ana kadar bunu.
Sozde waterproof, ama dusta kullanmam diye dusunuyorum ben.

Peki memnunmusun urunden canim?

Peki memnunmusun urunden canim?
Ben mini olanı aldım fuşya renklisini
Rengi bile mutlu ediyor beni
Siyah noktalarım azaldı sayesinde.
Fırçalar cildi tahriş ediyor, bu silikon olduğu için hiç zarar vermedi yüzüme.
Temizliği kolay, taşıması kolay. Her seyahatime götürüyorum. Islak da kullanılması benim için büyük avantaj. Temizleme köpükleriyle ya da köpüren jellerle kullanıyorum. Gözeneklerim de küçüldü ama bundan mı yoksa yüz serumundan mı bilemiyorum.
Bende sivilce yok, yaşım itibarıyla :KK16:

Ben mini olanı aldım fuşya renklisini
Rengi bile mutlu ediyor beni
Siyah noktalarım azaldı sayesinde.
Fırçalar cildi tahriş ediyor, bu silikon olduğu için hiç zarar vermedi yüzüme.
Temizliği kolay, taşıması kolay. Her seyahatime götürüyorum. Islak da kullanılması benim için büyük avantaj. Temizleme köpükleriyle ya da köpüren jellerle kullanıyorum. Gözeneklerim de küçüldü ama bundan mı yoksa yüz serumundan mı bilemiyorum.
Bende sivilce yok, yaşım itibarıyla :KK16:

Bak iste tamda bu sebeplerden oturu kullanmak istiyorum bu urunu. Cok istiyorum :mad:.
Bende ergenlikte degilim 21 yasindayim ama yinede cikar mendeburlar:KK34:

Braun un yüzdeki tuyler icin epilatorunu almıştım, yüz temizleme başlığı da var.Siyah noktalar ve sivilceler icin gayet faydasını görüyorum. 150 ya da 170 liraya aldım tam hatırlamıyorum,tavsiye ederim.

Braun un yüzdeki tuyler icin epilatorunu almıştım, yüz temizleme başlığı da var.Siyah noktalar ve sivilceler icin gayet faydasını görüyorum. 150 ya da 170 liraya aldım tam hatırlamıyorum,tavsiye ederim.

hemen bakiyorum, tesekkurler.

Geçen Aralık'ta almışım.
%25 indirim varmış. Kargo da ücretsizmiş.
139$'dan 104,25$'a inmiş.

Aldıktan sonra ekstra masrafı olmaması da benim hoşuma gidiyor. Tekrar başlık al, fırça al vs vs

Geçen Aralık'ta almışım.
%25 indirim varmış. Kargo da ücretsizmiş.
139$'dan 104,25$'a inmiş.

Aldıktan sonra ekstra masrafı olmaması da benim hoşuma gidiyor. Tekrar başlık al, fırça al vs vs

evet tamda o yuzden istiyorum bu urunu.
Ama aliexpessten sahtesini almalimiyim bilemedim.

Ben de elektrik carpmasindan korkarım valla
Boşverin riskli bence
Doğal süngerler satılıyor onu uygulayabilirsiniz ama sivilceli cilde olmaz evet yayılır tüm yüze

Oylemi diyosunuz :110:.
Halbuki internette cok sey okudum bazi kadinlar sivilcelerimden bu sayede kurtuldum diyorlar.
Herkes cok memnun.
´bu´'derken gercek foreo lunadan bahsediyorlar tabi, o ayri.

İnternette okuduklarını mı referans alıyorsun gerçekten? Dermatoloğa git arkadaşım sonra çok pişman olursun..bu cihazı alacak maddi imkanın varsa dermatoloğa gitmeye de vardır.bende zamanında çektim o yüzden bu konuda bilgim vat

Normal fiyatı 169 Euro olan bir ürünün 13 Euro'ya satılanı ne kadar kaliteli ve güvenilir olabilir ki?

Back
X