Twitter da bununla ilgili çok benzer bir konu vardı. O yazı paylaşıldıktan sonra binlerce kadın irtibata geçmişti benim de başıma geldi diye. Bulursam atacağım.Kansızlık problemi için gittiğim dahiliye doktorumla, ilk başta çok ilgili davrandı. Muayene etmesinde veya konuşmasında ilk başta bir şey yoktu. Fakat fiziksel muayene bir kere yapılır bir sorun görürsen belki teknik için muayene yaparsın bana göre. Ama her gittiğimde doktorum, sürekli göğüslerimi ellemeye başladı şurada ağrı var mı şöyle mi böylemi ikisini birden ellemeye başladı. Tabi sonuç olarak bir şeyim olmadığını söylüyor ama yine muayene ediyor. Şuanda takıldığım konu ise bana alttan muayene etmesi oldu. Sizce dahiliye doktorları alttan muayene edebilirler mi? Şikayet edeceğim fakat nasıl yapacağımı bilemiyorum. Sonuç olarak kanıt yok diyecekler incelemede de bir şey çıkmayacak. Bana akıl verir misiniz...
Yeni üye ilk mesajıDahiliye doktoru neden genital muayene yapsın ya?
Konu bana geçmedi.
Hadi diyelim konu ve içerik doğru; kim dahiliye doktoruna vajinal muayene yaptırır ve neden ?Dahiliye doktoru neden genital muayene yapsın ya?
Konu bana geçmedi.
Madem rahatsız oldun başka doktora gitseydin defalarca niye ona gidiyon başka doktor mu kalmadı fake üyeKansızlık problemi için gittiğim dahiliye doktorumla, ilk başta çok ilgili davrandı. Muayene etmesinde veya konuşmasında ilk başta bir şey yoktu. Fakat fiziksel muayene bir kere yapılır bir sorun görürsen belki teknik için muayene yaparsın bana göre. Ama her gittiğimde doktorum, sürekli göğüslerimi ellemeye başladı şurada ağrı var mı şöyle mi böylemi ikisini birden ellemeye başladı. Tabi sonuç olarak bir şeyim olmadığını söylüyor ama yine muayene ediyor. Şuanda takıldığım konu ise bana alttan muayene etmesi oldu. Sizce dahiliye doktorları alttan muayene edebilirler mi? Şikayet edeceğim fakat nasıl yapacağımı bilemiyorum. Sonuç olarak kanıt yok diyecekler incelemede de bir şey çıkmayacak. Bana akıl verir misiniz...
+1Hadi diyelim konu ve içerik doğru; kim dahiliye doktoruna vajinal muayene yaptırır ve neden ?
Durduk yere kansizlliginiz var diye alttan muayene edecegim dedi sizde oldunuz ve simdi bunu mu soruyorsunuz?
Tam bunu yazıyordum bütün sırrı bozdunuz ya ben gidiyorumVajinal muayene catalda olur. Dahiliyecinin çatalı mi vardı?
Tamam tamam gitme.Tam bunu yazıyordum bütün sırrı bozdunuz ya ben gidiyorum
Kansızlıkla memenin ne alakası var? Ya da alttan muaynenin? Kan tahlili yapıp ultrason isteye bilirdi. 2017 bende öyle olmuştu. Ultrasonda sol yumurtalığımda kist çıktı ama kimse bana alttan bakmadı.Kansızlık problemi için gittiğim dahiliye doktorumla, ilk başta çok ilgili davrandı. Muayene etmesinde veya konuşmasında ilk başta bir şey yoktu. Fakat fiziksel muayene bir kere yapılır bir sorun görürsen belki teknik için muayene yaparsın bana göre. Ama her gittiğimde doktorum, sürekli göğüslerimi ellemeye başladı şurada ağrı var mı şöyle mi böylemi ikisini birden ellemeye başladı. Tabi sonuç olarak bir şeyim olmadığını söylüyor ama yine muayene ediyor. Şuanda takıldığım konu ise bana alttan muayene etmesi oldu. Sizce dahiliye doktorları alttan muayene edebilirler mi? Şikayet edeceğim fakat nasıl yapacağımı bilemiyorum. Sonuç olarak kanıt yok diyecekler incelemede de bir şey çıkmayacak. Bana akıl verir misiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?