Troid için meme muayenesi olabilir sonuçta hormonları etkileyen birşey memede birsey var mı diye kontrol etmiştirTaciz etmiş sizi
Yanlış biliyor olabilirim, ama tiroit muayenesi için meme kontrolü hiç görmedim, duymadım.Forumda doktor varsa daha iyi bilir.Troid için meme muayenesi olabilir sonuçta hormonları etkileyen birşey memede birsey var mı diye kontrol etmiştir
Bende ama olabilir gibi geldi gene de bana gitmişken meme muayeneside yapmıs olabilir kitle falan var mı diyeYanlış biliyor olabilirim, ama tiroit muayenesi için meme kontrolü hiç görmedim, duymadım.Forumda doktor varsa daha iyi bilir.
Tiroid kontrolü için gittiğim bir doktor da göğüslerimi mıncıklamıştı seneler önce. Taciz mi etti yoksa bir şeylere mi baktı hala emin olamıyorum. Çünkü başka hiç bir doktor göğüslerimi ellemedi.
Bu arada fazla regl kanaması da kansızlık sebebi acaba fazla kanamaya sebep olacak bir şeye mi baktı ki.
Kaçtı gitti bileOha oha ooooha yavaşş kurgunun da bir seviyesi olur. Çüşünüz
Bi mutfak toplayıp gelem dedim sonuna mı yetiştimKaçtı gitti bile
Yani araştırmama göre göğüste kitle olup olmadığını anlamaya çalışıyorlarmış tabi bu alanın doktorları da farklı fakat bana tuhaf gelen Doktor'un alttan muayenesi oldu şimdiye kadar kadın doğum bile bana böyle muayene de bulunmadı evli olmadığım için doktorlara bile güven kalmamış artıkTiroid kontrolü için gittiğim bir doktor da göğüslerimi mıncıklamıştı seneler önce. Taciz mi etti yoksa bir şeylere mi baktı hala emin olamıyorum. Çünkü başka hiç bir doktor göğüslerimi ellemedi.
Bu arada fazla regl kanaması da kansızlık sebebi acaba fazla kanamaya sebep olacak bir şeye mi baktı ki.
Yani araştırmama göre göğüste kitle olup olmadığını anlamaya çalışıyorlarmış tabi bu alanın doktorları da farklı fakat bana tuhaf gelen Doktor'un alttan muayenesi oldu şimdiye kadar kadın doğum bile bana böyle muayene de bulunmadı evli olmadığım için doktorlara bile güven kalmamış artık
İlçe hastanesi ve bizim burada genelde doktorların yanında hiç hemşire olmuyor zaten gelişmekten aciz bir şehirDahiliye doktoru genital muayene yapmaz. Bunu bir tek kadın doğum uzmanları yapar ve mutlaka muayene esnasında içeride de bir kadın hemsire olur.
Peki ilçe hastanenizde kadın doğum uzmanı yok mu?İlçe hastanesi ve bizim burada genelde doktorların yanında hiç hemşire olmuyor zaten gelişmekten aciz bir şehir
Sevim koşşşBi mutfak toplayıp gelem dedim sonuna mı yetiştim
Araştırmayı biliyorsun da dahiliyecinin alttan muayenesini niye bilmiyorsun be kızım, onu da araştırsaydınYani araştırmama göre göğüste kitle olup olmadığını anlamaya çalışıyorlarmış tabi bu alanın doktorları da farklı fakat bana tuhaf gelen Doktor'un alttan muayenesi oldu şimdiye kadar kadın doğum bile bana böyle muayene de bulunmadı evli olmadığım için doktorlara bile güven kalmamış artık
Aynen genel cerrahsa genç kadın hastaya gelmişken memede bir şey var mı diye bakmıştırBende ama olabilir gibi geldi gene de bana gitmişken meme muayeneside yapmıs olabilir kitle falan var mı diye
Yettim bacoSevim koşşşgeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?