• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daily Nutriway kullananlar

Asena Cnar

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
162
89
13
26
Merhaba arkadaşlar daiy nutriway ve coenzyme kullanan varmı faydasını görenler yada görmeyenler hangi yönden faydasını gördüğünüzü yazarmisiniz bu vitaminlere başlamak istiyorum 3 kaybım oldu kalp atışları oluşmadı hiçbirinde

Merhaba arkadaşlar daiy nutriway ve coenzyme kullanan varmı faydasını görenler yada görmeyenler hangi yönden faydasını gördüğünüzü yazarmisiniz bu vitaminlere başlamak istiyorum 3 kaybım oldu kalp atışları oluşmadı hiçbirinde
Kan pıhtılaşma testi yaptılar mı? Genetik testlere bakılırsa iyi olur. Bu arada koenzim kullanıyorum yumurta kalitem gayet iyiymiş etki ediyor olabilir

Kan pıhtılaşma testi yaptılar mı? Genetik testlere bakılırsa iyi olur. Bu arada koenzim kullanıyorum yumurta kalitem gayet iyiymiş etki ediyor olabilir
Evet yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı son gebeligimde iğne kullandım fakat düşük yaparken kürtaj oldum bende başlayacağım sizin kullandiginiz vitamine yumurta kalitenin önceden nasıldı nerde ölçturdunuz amh değeri dimj

Back
X