Doublo Gold Lifting, Ameliyatsız Saten Yüz Germe
Hayatimin en kötü deneyimi, psikolojim bozuldu
keşke bu işlemi yapmaya ikna olmasaydım.
Bu işlemi 2 Temmuz 2019 da yaptım, ve deneyimimi paylaşmak istiyorum, Çünkü çok mutsuz oldum yüzümün halini gün geçtikçe kötüye gitmesini görmek
Basta gitme sebebim sadece gıdık im dan rahatsız oluyordum, on görüşme yaptım danışmanla ve bana tüm yüz ve boğazı yapmayı önerdi. Danışman kesinlikle zararı olmadığını söylendi, sadece benim için geleceğe yatırım yaptığım yaparım söylemişti
Hayatimin karartım hatasını Dublo Gold ameliyatsız yüz germe yu kabul ederek. Danışman yüzüme bakıp bu işlem bana uygun olduğunu söyledi. Yüzümle sorun yaşamazken her gün acı çektim, sivilce ler çoğaldı, rengim koyulaştı cildim yağların erimesiyle sarktı, yüzüm aylarca yandı, hep kuru idi. Boynumdaki sarkma daha çok sarktı.
Bu işlemden önce yaşımı göstermezken yaşımdan daha da yaşlı gösterdim.Bu işlemden sonra sorunlarımı yasamaya başladığımda bana yapılan uygulama yapılması suresinde yapılmadığınıda keşfettim, yani 30dk yüz ve yarım 30dk boğaz. Sorunlu olmayan bölgelerinize uygulama yapılmasına gerek yok. Bana tüm yüze ultrason uygulandı ve boğazıma. 15 dakika yüzümün sol tarafı, 15 dakika da yüzümün sağ tarafı ve boğazım. Toplam 30 dakika. Bu yüzden yüzümün sol tarafı daha çok eridi.
Temmuzun sonlarında bir daha gittim Çünkü boğazımdaki sorun çözüleceğini söylemişti ve bana bu sefer saten uygulaması yapıldı yarım saat sadece boğaz bölgesinde. Boğazımın sorunu kesinlikle çözülür denmişti ama daha kötüye gitti.
Doktorlar yüzünüzde bu işlemi test etmeden bilmiyorlarmış.
Sunulan hizmet ve kalite benim için büyük 0. Paranızla rezil olmak budur.
Bu kurumda uyguladığıma dair WhatsApp tüm kayıtlı mesajlarım duruyor.
Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.