Arabayı ilk defa tek kullanıyordum az önce eve gelirken. Jantı kırdımBir arabaya sürtüp kırıldı. Arkama bile bakmadım valla çok korktum Büyük ihtimalle araba hiç birşey yok çünkü araba çok yüksekti benim sadece jantım kırılmış çizik mizik hiç birşey yok. Çok üzgünüm. Eşime söyleyemedim
Gecmis olsun
Ehh boyle boyle ustalasiyo insan:)
Ben ilk kazami bi bisikletliye carparak yaptim. Sizinki iyi yine
geçmiş olsun kendi başına tamir ettiremeyeceğine göre eşin kendisi görecektir zaten bence eşin görmeden senin söylemen daha mantıklı sana bişey olmamış ya allah klorusun önemli olan bu zaten sen şimdi eşini biraz rahatlat akşam yemeğini yiyin çayınızı için filan o arada söylersin canım üzülme
Çok geçmiş olsun ama keşke durup bir baksaydın nur diğer arabaya. Büyük ihtimalle yok diyorsun ama senin jant kapağın kırıldığına göre onda da hasar vardır mutlaka.
ayy çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
eşin jantı görürse anlar , söyle bence, bişey demez merak etme, telaşlanır ama söylersin bişey olmadı diye
keske bıraz uzakta durup baksaydın canım cunku ıllakı karsı taraftada vardır
Arabayı ilk defa tek kullanıyordum az önce eve gelirken. Jantı kırdımBir arabaya sürtüp kırıldı. Arkama bile bakmadım valla çok korktum Büyük ihtimalle araba hiç birşey yok çünkü araba çok yüksekti benim sadece jantım kırılmış çizik mizik hiç birşey yok. Çok üzgünüm. Eşime söyleyemedim
çok geçmiş olsun allah beterinden korumuş..anladığım kadarıyla siz jant kapağını kırmışsınız o mühim değil 20-30tl bişey kapak zaten..jant dediğinde kırılacak bişey değil ben otomotiv sektöründe çalıştım iyi bilirim..onda da çizik falan vardır belki..önemli olan kapı tarafını falan çarpmamış olmanız..orda bişey yoksada boşuna üzülmeyin sonuçta size bişey olmamış şükürki..
ben hala cesaret edemiyorum yaaa
aslnda çok hevesliyim alışmıştımda ama cesaret edipde çıkamıyorum :))
rüyamda deli gibi araba sürüyorum bazen
çok geçmiş olsun canım ya sana bişey olmasında gerisi önemli değilll
Bende cesaret edip ilk defa kullandım tek başıma. O da böyle sonuçlandı. Allahtan daha kötü birşey olmadı ya. Kendimi korkutmak istemiyorum. Çünkü araba kullanmayı çok seviyorum :2:
pes etme sakın tatlım
başka türlü öğrenilmez buuu :)
gecen hafta sıfır hizayla park ettiğim yerdeki aracıma da sürtüp kaçmışlardı
baya çınlattık ailecek kulaklarını
arabayı yeni almıstık bir de
keşke sizde durup bir baksaydınız
araba kazası yapmayan şoför nerdeyse yoktur ama kazalarımızı baskalarına yüklememek lazım değil mi
çok geçmiş olsun...
işte bundan çok korkuyorumeşim araa alacak bana sıfır alalım diyo ben yok 2.el olsun pahalı bişey bişey olmasın diyorum...
adamcağız benimle gurur duyuyor gözüm tok diye bilmiyorki canım arabayı pert ederim utanır sıkılırım diye istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?