Dakika 1 Gol 1 :( KAZA

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
Arabayı ilk defa tek kullanıyordum az önce eve gelirken. Jantı kırdım Bir arabaya sürtüp kırıldı. Arkama bile bakmadım valla çok korktum Büyük ihtimalle araba hiç birşey yok çünkü araba çok yüksekti benim sadece jantım kırılmış çizik mizik hiç birşey yok. Çok üzgünüm. Eşime söyleyemedim

Gecmis olsun
Ehh boyle boyle ustalasiyo insan:)
Ben ilk kazami bi bisikletliye carparak yaptim. Sizinki iyi yine

geçmiş olsun kendi başına tamir ettiremeyeceğine göre eşin kendisi görecektir zaten bence eşin görmeden senin söylemen daha mantıklı sana bişey olmamış ya allah klorusun önemli olan bu zaten sen şimdi eşini biraz rahatlat akşam yemeğini yiyin çayınızı için filan o arada söylersin canım üzülme

Çok geçmiş olsun ama keşke durup bir baksaydın nur diğer arabaya. Büyük ihtimalle yok diyorsun ama senin jant kapağın kırıldığına göre onda da hasar vardır mutlaka.

ayy çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
eşin jantı görürse anlar , söyle bence, bişey demez merak etme, telaşlanır ama söylersin bişey olmadı diye

Gecmis olsun
Ehh boyle boyle ustalasiyo insan:)
Ben ilk kazami bi bisikletliye carparak yaptim. Sizinki iyi yine

Teşekkür ederim. Evet ama çok korktum yinede :2:

Evet eşime akşam söylemeyi düşünüyorum. Şimdi telefonda söylersem korkar. Çok üzüldm ya nasıl yaptım off

Çok geçmiş olsun ama keşke durup bir baksaydın nur diğer arabaya. Büyük ihtimalle yok diyorsun ama senin jant kapağın kırıldığına göre onda da hasar vardır mutlaka.

Pişman oldum ama korktum o sırada :2: Yanından geçerken dokundum jipe. Benim janta denk gelmiş ama onda yoktur heralde birşey umarım yan, :2: Kenarlar doluydu karşımdanda kamyonet geliyordu iyice kenarı geçeyim derken dokundum

ayy çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
eşin jantı görürse anlar , söyle bence, bişey demez merak etme, telaşlanır ama söylersin bişey olmadı diye

Akşam gelince söylücem. Telefonda söylersem telaşlanır

keske bıraz uzakta durup baksaydın canım cunku ıllakı karsı taraftada vardır

Keşke baksaydım ama işte korktum :2: Belki yarın yine orada olur araba. Ya da umarım birşey yoktur. Bence yok çünkü kocaman jipti 4*4. Çok yüksekti yani bizim arabada ufacık ve sadece jant kırılmış başka hiç birşey yok. Azıcık dokundum.

çok geçmiş olsun allah beterinden korumuş..anladığım kadarıyla siz jant kapağını kırmışsınız o mühim değil 20-30tl bişey kapak zaten..jant dediğinde kırılacak bişey değil ben otomotiv sektöründe çalıştım iyi bilirim..onda da çizik falan vardır belki..önemli olan kapı tarafını falan çarpmamış olmanız..orda bişey yoksada boşuna üzülmeyin sonuçta size bişey olmamış şükürki..

Baktım hiç bir yerinde birşey yok. Yani nasıl oldu anlamadım. Çizik yok ayna kapıda felan sadece jant kapağı kırılmış yani vurduysam artık :2:

Kendime çok kızdım. Eşim güvendi verdi ilk seferde böyle birşey yaptım :18:

Bende araba kullanmaya yeni basladigim zamanlarda
Duran arabaya carparak yapmistim..
Frenle gazi cok fena karistiriyordum
Ozamanlar.
Allah kotulerinden korusun...

ben hala cesaret edemiyorum yaaa
aslnda çok hevesliyim alışmıştımda ama cesaret edipde çıkamıyorum :))
rüyamda deli gibi araba sürüyorum bazen
çok geçmiş olsun canım ya sana bişey olmasında gerisi önemli değilll

Bende cesaret edip ilk defa kullandım tek başıma. O da böyle sonuçlandı. Allahtan daha kötü birşey olmadı ya. Kendimi korkutmak istemiyorum. Çünkü araba kullanmayı çok seviyorum :2:

Bende cesaret edip ilk defa kullandım tek başıma. O da böyle sonuçlandı. Allahtan daha kötü birşey olmadı ya. Kendimi korkutmak istemiyorum. Çünkü araba kullanmayı çok seviyorum :2:

pes etme sakın tatlım
başka türlü öğrenilmez buuu :)

gecen hafta sıfır hizayla park ettiğim yerdeki aracıma da sürtüp kaçmışlardı
baya çınlattık ailecek kulaklarını
arabayı yeni almıstık bir de

keşke sizde durup bir baksaydınız
araba kazası yapmayan şoför nerdeyse yoktur ama kazalarımızı baskalarına yüklememek lazım değil mi

Son düzenleme:

Tabiki ama bende bile hasar yok. Kocaman jipte yoktur diye düşünüyorum. umarım öyledir. Şimdi arabayı görsem gider söylerim ama iş işten geçti. Çok üzgünüm. Bir hasar verdiysem helal eder inşallah

çok geçmiş olsun...
işte bundan çok korkuyorumeşim araa alacak bana sıfır alalım diyo ben yok 2.el olsun pahalı bişey bişey olmasın diyorum...
adamcağız benimle gurur duyuyor gözüm tok diye bilmiyorki canım arabayı pert ederim utanır sıkılırım diye istemiyorum

Aynen bende öyle düşünüyorum. Bu araba çok yüksek model değil. Öğrenceksem bunda öğrenmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…