Dakika 1 Gol 1 :( KAZA

Aynen bende öyle düşünüyorum. Bu araba çok yüksek model değil. Öğrenceksem bunda öğrenmeliyim

bencede öyle zaten vura vura atacağız o acemiliği değilmi ama
eşim arabasını değiştirip çok daha pahalı bi arabayı almayı düşünüyor geçenlerde kayınvalidem eşime sen öyle arabaya binerken neden blue ye 2.el alıyomuşsun ya daha pahalısını al yada onuda o kullansın dedi
eşimde zaten bunu otomatik alcam kullansın yenisini alana kadar deyince ben zıpladım ordan ben öyle araba kullanma heveslisi değilim boşverin dedim

hayatta kullanmam o arabayı bi parçası bana alınacak arabanın yarısı kadar yüreğim kaldırmaz

Babamda hep anlatır.Arabayı ilk aldıgında ilk sürdüğünde kaza yapmış.İlk defa kullanıyorsun ve kaza yapıyosun.Ama eger içime o korku girseydi hayatta daha kullanamazdım ama öyle yapmadım der.Şu anda Allah nazarlardan korusun 20 senelik usta bir şoför. Sende sakın pes etme ve içine o korku girmesin.Devam kullanmaya.

yine iyi atlatmışsın cnm kapıyı sürtmeden cantı sürtmüşsün.sana tavsiyem emin olamadığın dar alanlarda bekle yanındaki geçsin daha tecrübesizsin çünkü.
kızlar 0 arabayıda kullanırsınız güvenin kendinize.otomatik çok rahat ama tavsiye edilir...

Kapıyı aynayı sürtmeden sadece jantı nasıl kırdım anlamadım. Heralde tekeri çok çevirdim aptal gibi. Aynen dediğin gibi neyine güvenip giriyosun araya dimi. Bekle geçsin adam. İşte duramadım da salaklaştım. Olacağı varmış ya yapacak birşey yok.

Eşimi almaya gidicem birazdan inşallah kazasız belasız gider gelirim. Korkmuyorum şuan. Böyle böyle öğrencez. Tabi öğrenirken inşallah sadece jantlar arabalarla kalır kazalarımız. Bir canlıya zarar vermekten çok korkarım Allah korusun.

e$in ne dedi
arbaya ilk bakdiginda anlar e$in, erkeklerin gozlerinde radar var gibi oluyo araba konusunda :) o yuzden bi an once soylemen lazim
boyle boyle ogreneceksin , sen arabdan korkma o senden ikorksun :)

e$in ne dedi
arbaya ilk bakdiginda anlar e$in, erkeklerin gozlerinde radar var gibi oluyo araba konusunda :) o yuzden bi an once soylemen lazim
boyle boyle ogreneceksin , sen arabdan korkma o senden ikorksun :)

Eşim daha gelmedi işten. Gelince söylücem. Zaten ben almaya gidicem.

Eşimin tepkisini söyledikten sonra yazarım ama az çok tahmin edebiliyorum Önce çık çık çık yapcak :) Nasıl oldu nerde yaptın diye paniklicek :) Ben işte bu yüzden vermiyodm işte daha acemisin diyecek. Sonra olsun sana birşey olmamış felan der heralde

Son düzenleme:
E Yok Artık.. Varsayım Üzerine Konuşuyorsunuz Farkında Mısınız? Jeep Olması Onun Hasar Almadığı Anlamına Gelmez. Araba Çok ÇAbuk Çizilip Ezilen Birşeydir.

Yaptığını Normale İndirgemek Hayret Verici Açıkçası !

Milletin Gözünden Sakındığı Malına Zarar Verip Kaçarak Araba Kullanma Falan Öğrenilmez !

Aynı Şeyi Bir Sabah Kalktığınızda Siz Görseydiniz , Emin Olun Helal Ettim Kim Yaptıysa Demezdiniz..

Akıl Vermek Böyle Birşey Değildir ....... Nasıl Şak Şaklanırsınız Hayret İçindeyim.. Ben Nişanlımda Araba Alabilmek İçin 40 Tane Takla Atıyorum.. Onca MAsrafa Girip Aldığımı Düşünüyorum, Sonra Bir Sabah Bakıyorum Arabaya Dokundurulmuş.. Bunun Neresi Kabul Edilebilir Allah Aşkına..

umarım ki mobese kameralarına takılmışssınızdır. yaptığınız bir suç
şuan okadar sinirliyim ki sanki kaçmak marifetmiş gibi bir de "böyle böyle ustalışacagız" denmiş. böyle mi öğrenilir?
bir başkasına zarar vereceksin "korktum" diyip arkana bile bakmadan kaçacaksın.

4*4 bir jeepin asfalttaki yol tutuşu sizin kullandığınız araba kadar sağlam değildir.
muhtemelen o aracı kullanan adam size zarar vermemek için ya sağa/sola kırdı yada bariyerlere girdi. bu nasıl bir düz mantıktır. tam tersi konumda olsaydınız buraya daha farklı konularda başlık açardınız ozaman da size etraftaki mobese kameralarına yada emniyet müdürlüğüne gidin diye yönlendirmelerde bulunurduk.

inanamıyorum. açılan konuya mı isyan etsem verilen akıla mı isyan etsem nereden tutsam elimde kalıyor. bu nasıl bir rahatlık Allah aşkına ya..
bir başkası sizin yaptıgınızı size yaptığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
araçta sadece maddi bir hasar varsa bir tutanak tutulur sigorta da hasarın bedelini karşılar. peki ya maddi bi hasar değil de kişinin canına bişey olsaydı? bunun hesabını nereye kime vereceksiniz kaçarak?

size inanamıyorum.. bravo yurdumun insanı sana kocaman alkışşş

helall valla sana içimdekileri döktün böyle insanlar yüzünden hergün kaza oluyo arkadaşım arabyı kullanmayı bilmiyosan çıkma ya ?! senin ne hakkın var benim can sağlımı tehlikeye atmaya
hergün kavga küfür ediyorum böyle kadınlara 4 yoldan geçer sağına soluna bakmaz nede olsa durur der geçer.. tamam ufak tefek kaza olur ama bunu marifetmiş gibi olucak molucak gibi salak salak laflarla poh pohlamaya gerek yok.Egerki senin arabanın jantı kırıldıysa o arabada senin o göremediğin ama sahibinin görebiliceği büyük bişey vardır ki o jeep şimdi hasarlı konumda.benim arabama çarpçak yoldan geçen biri hadi bakalm noluyo helal mi ediyom haram mı olurmu böyle şey ya yapayım yapayım sonra helal etsin

öncelikle geçmiş olsun elbette kazalar olur ama önemli olan arkasında durmaktır. Korkmuş olmak paniklemek sadece bahanedir. sürücü koltuğuna oturmak da sorumluluk ister.

Bir gün park ettiğiniz yerdeki aracınıza bir başka araç sürtmüş/çarpmış olsa ve ortadan kaybolmuş olsa siz de öylece kalakalsanız ne düşünürdünüz? Benim kesinlikle aklımdan güzel düşünceler geçmezdi.

Bir gün cok acelem vardı, maltepe taraflarında yol boyu park edilmişti ben de o sinirle iki araba arasından geçerken aynayı baska bir aynaya vurdum. Paat diye kapandı benim aynam. Hemen durdum, dörtlüleri yaktım, elimden birşey gelmezdi ve cok acelem vardı, kartımı iliştirdim sileceklere.

Neyse adam beni aradı, hasar var mı göremedim, özür dilerim böyle böyle oldu, cok acelem vardı dedim. Adam da kartınızı bırakmanız bile iyi niyetinizin göstergesi, hasar olsa bile önemsemem artık dedi.

Vurup, cizip, dokunup kaçmayalım cünkü. Kaza yapa yapa öğrenilir ama kaça kaça değil.

jant kırıldıysa çelik jant değildir ve ucuz bişeydir canını sıkmaya değmez.

Ama ben benim arabama zarar verene, ve zarar verdiğini söylemeden kaçana kul hakkımı asla helal etmiyorum, insanların bu kadar vurdum duymaz olmalarına ve sadece kendilerini o anlık kurtarmalarına anlam veremiyorum.

Baktın arabanın sahibi yok, arabaya not yapıştır, ben size çarptım-sürttüm vs. vs. cep telefonu numaram bu.

İnan önemsiz birşeyse karşındaki seni aramaz bile, ama hiç olmazsa senin için, vicdanın rahat olur.

Bu arada geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Valla şakşaklandığımı hatırlamıyorum. Gayet üzgünüm. Hiç birimizin evinin önünde bitmiyor araçlar hepimiz takla atıyoruz. Ben isteyerek mi yaptım. Ayrıca bende bile çizik yok sadece direksiyonu arabaya doğru kırmışım ve onun lastiğine geldi büyük ihtimal. Araçların kendisi değmedi bile birbirine.
Kabul edilebilir birşey olduğunu söylemedim. Bende kendime kızıyorum.

geçmiş olsun, bende ilk kazamı nişanlımın arabasıyla yapmıştım,( şu an evliyiz)
işten eve geldim arabayı duvara sıfır park edeyim diye artistlik yaparken öyle bir sürttüm ki eyvah:))
babam çıktı dışarı arabayı aldı hemen tamirciye koştuk, adam dediki abi boyası çok sıyrılmış 1 gün burda kalması lazım:))
sonra nişanlıma söyledim,güldü aman canım uğraşma ben gelince yaptırırım dedi,aşkım benim hiç kızmaz:))

Bende çok isterdim yakalanmayı. Sanki ferah ferah dolaşıyormuşum gibi konuşuyorsunuz.
Evet hanımefendi öyle ustayım ki yanından geçerken dokunduğum adam savaştı bariyerlere felan çarptı ama ben bunlar olana kadar 200 km hızla kaçtım.

Araç park halindeydi. Bende 10-20 ile geçiyordum. Eve gidene kadar 3. vitese bile takmadım arabayı 50 ile bile gitmedim yani. Ne bariyeri.

Ben kimsenin canına zarar vermek için çıkmıyorum trafiğe Allah korusun öyle birşeyden.

teşekkürler. Yalnız biraz daha saygılı olmayı deneyin.

Geçmiş olsun.. ne usta şoförler ne kazalar yapıyor yuhhh artık nasıl oldu diyorsun..
Ama işte saniyelik mesele anlamıyorsun bile. Üzülme, eşin bile ne kazalar yapmıştır.

Geçmiş olsun.. ne usta şoförler ne kazalar yapıyor yuhhh artık nasıl oldu diyorsun..
Ama işte saniyelik mesele anlamıyorsun bile. Üzülme, eşin bile ne kazalar yapmıştır.

Evet dün akşamdan beri o anı düşünüyorum gözümün önünde hep diyorum biraz şöyle yapsaydım böyle yapsaydım. Ama adı üstünde kaza yani bilemedim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…