- 18 Haziran 2024
- 552
- 24
- 13
- 26
- Konu Sahibi lutfenyardi
-
1 kat olsa kesin hamile olurdun ama 3 katdan geçemez yaaErkek arkadaşımla aslında son yaşadığımızdan sonra ben kaygılıyım diye asla böyle şeyler yapmama kararı aldık. 6-7 ay boyunca da yapmadık. Şimdi ise tekrar korku sardı beni. 31 martta yani ortalama 5 hafta önce bir şeyler yaşadık. Onda 3 kat kiyafet vardi. Zevk sıvısı bir kaç damla şeklinde pantolonuna çıkmıştı. Acaba erkek arkadaşım pantolonundaki bu bir kaç damla (çok islak islak değil nemli gibi) dokunmuş olsa sonra da benim vajina bölgeme ve üst kısmına dokunsa gebelik olur mu böyle ? 2 gün önce test yaptırdım 0.2 çıktı. Gebeliğin oluşması ve betanın kesin sonuç vermedi ilişkiden 5 hafta sonra yapılması yeterince beklenirmiş midir ? Sonradan yükselir mi
Kendi kendinizi hapsediyorsunuz o düşüncelere yapmayın o zamanHala daha ihtimal var mı diyorum dalga geçilecek bir konu olduğunu düşünüyorsunuz ancak ilerisini düşünmeden hareket etmek ve kendimizi düşüncelere hapsetmek zor bu tarz bir durum yaşayan var mı
Surtunme değil. Bir kaç öpme durumu vs yaşandı o sırada bahsettiğim zevk sıvısı sanıyorum onun pantolonuna çıktı dokunmadım hiç diyor ama ya dokunduysa. Oraya çıkan zevk sıvısı da eline bulaştıysa çünkü vajinama ciplak dokundu. Oradan oraya geçer mi eliyle demek istedim3 kat dondan sürtünmeye çalışacak kadar ne yaşadınız acaba
Surtunme değil. Bir kaç öpme durumu vs yaşandı o sırada b zevk sıvısı sanıyorum onun pantolonuna çıktı dokunmadım hiç diyor ama ya dokunduysa. Oraya çıkan zevk sıvısı da eline bulaştıysa çünkü vajinama ciplak dokundu. Oradan oraya geçer mi eliyle demek istedim5 aydır donsuz deniyoruz bişey olmadı. 3 kat donla zevk suyunun neminden hamile kalırsan kendimi asarım
Surtunme değil. Bir kaç öpme durumu vs yaşandı o sırada bahsettiğim zevk sıvısı sanıyorum onun pantolonuna çıktı dokunmadım hiç diyor ama ya dokunduysa. Oraya çıkan zevk sıvısı da eline bulaştıysa çünkü vajinama ciplak dokundu. Oradan oraya geçer mi eliyle demek istedimAllah aşkına sürtünmeyin ya cidden bak 3 kat don nedir 26 yaşındaymışsın bir de
3 kat dondan sürtüneceginize göğsünün ortasına al bari de adamın teni tenine değsin
Yok bişey yok devamkeee
Yok yok hamıle değilsinHala daha ihtimal var mı diyorum dalga geçilecek bir konu olduğunu düşünüyorsunuz ancak ilerisini düşünmeden hareket etmek ve kendimizi düşüncelere hapsetmek zor bu tarz bir durum yaşayan var mı
Geçmez gecmezSurtunme değil. Bir kaç öpme durumu vs yaşandı o sırada b zevk sıvısı sanıyorum onun pantolonuna çıktı dokunmadım hiç diyor ama ya dokunduysa. Oraya çıkan zevk sıvısı da eline bulaştıysa çünkü vajinama ciplak dokundu. Oradan oraya geçer mi eliyle demek istedim
Surtunme değil. Bir kaç öpme durumu vs yaşandı o sırada bahsettiğim zevk sıvısı sanıyorum onun pantolonuna çıktı dokunmadım hiç diyor ama ya dokunduysa. Oraya çıkan zevk sıvısı da eline bulaştıysa çünkü vajinama ciplak dokundu. Oradan oraya geçer mi eliyle demek istedim
Teşekkür ederim sağ olunGeçmez gecmez
Neden korunmuyorsun? Çok basit ya.Hala daha ihtimal var mı diyorum dalga geçilecek bir konu olduğunu düşünüyorsunuz ancak ilerisini düşünmeden hareket etmek ve kendimizi düşüncelere hapsetmek zor bu tarz bir durum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?