- 1 Haziran 2012
- 7.207
- 24.972
- 598
- Konu Sahibi lutfenyardi
Bence psikiyatriye randevu alın bu kadar takıntı yapıyorsanız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana diyorsanız korunmayı gerektirecek bisi yoktur diye düşündüm. Birleşme olmadığı içinNeden korunmuyorsun? Çok basit ya.
5 kere regl olmuşsun sonuç negatif. Takıntı yapmışsınız. Psikolojik destek alın bence siz ve konu sahibiVallahi arkadaşlar bende elimde olabilecek spermi kuvvetli muhtemel vardı vajinaya götürdüm 1-2 cm şeklinde ilişkiden 23-53 gün sonra kan 0.200 53 . gün karindan ultrasona bakıldı yok denildi. Farklı labda 83.gun sonra 0.100 ancak kuruntu haline getirdim 5 kez regl olundu ama bir türlü atamadım
Keske olaydan sonra bu siteye hiç bakmasaydım diyorum
Dalga geçmeyin lütfen5 aydır donsuz deniyoruz bişey olmadı. 3 kat donla zevk suyunun neminden hamile kalırsan kendimi asarım![]()
Bu havada değildi. Bu olay olunca 31 marttı soğuk bi şehirde yaşıyoruz bacakları ağrıyor diye giyiyordu. Kalin bi iclik değil öyleiçlik mi giyiyor bu havada? 3 kat nedir![]()
Bunu yaşamış bir kişi var o da Meryem AnaBilgisi olan bunu yaşayan var mı
Ben bu olaydan önce geçen sene şubat ayında da aynı takıntıyı yapmıştım tam 15 ay bekledim bisi çıkar diye. Erkek arkadaşımla da söz verdik bir daha sana asla elimle bile dokunmayacağım diye. Ama işte cahillik edip gene son anda yaptık bunu. Pişmanlığım öyle yoğun ki. Destek almıştım ben geçen yaşadığımı olaydan sonra. Ama hiç bir ise yaramadı5 kere regl olmuşsun sonuç negatif. Takıntı yapmışsınız. Psikolojik destek alın bence siz ve konu sahibi
Sitedeki yaşın doğruysa eğer 26 yaşındasın. Küçük bir yaş değil. Cinsellik yaşamak doğal bir ihtiyaç ama sen cinsellik yaşamıyorsun. 3 kat donla sürtüşmek nedir yahu. Kendine böyle işkence edeceğine nasıl hamile kalınır, korunma yöntemleri nelerdir güzelce araştır cinsel eğitimini al , rahat rahat yap ne yapıyorsan.Ben bu olaydan önce geçen sene şubat ayında da aynı takıntıyı yapmıştım tam 15 ay bekledim bisi çıkar diye. Erkek arkadaşımla da söz verdik bir daha sana asla elimle bile dokunmayacağım diye. Ama işte cahillik edip gene son anda yaptık bunu. Pişmanlığım öyle yoğun ki. Destek almıştım ben geçen yaşadığımı olaydan sonra. Ama hiç bir ise yaramadı
Allah aşkına deliricem ben seninle dalga geçmiyorum ama sen bizimle geçiyorsun sanki .Dalga geçmeyin lütfen
Teşekkür ederim sağ olunSitedeki yaşın doğruysa eğer 26 yaşındasın. Küçük bir yaş değil. Cinsellik yaşamak doğal bir ihtiyaç ama sen cinsellik yaşamıyorsun. 3 kat donla sürtüşmek nedir yahu. Kendine böyle işkence edeceğine nasıl hamile kalınır, korunma yöntemleri nelerdir güzelce araştır cinsel eğitimini al , rahat rahat yap ne yapıyorsan.
Bilinçli şekilde değil elbette ki. Yapılan şey bilinçsiz bu konu haklısınız. İnsan en çok korktuğu şeye yeniliyor. Bunu çok iyi anlıyorum. Yapmamam gereken bisi yaptım ve düştüğüm durum 3 kat kıyafetle acaba bisi olur muyu düşünüyorum. Gebeliğin nasıl olacağını biliyorum ama olmayışlar da olur mu acabasini düşündürüyorBilinçli bir şekilde bu konuların açıldığını düşünüyorum çünkü üç kat donla hamile kalinmayacagini bilmemek salaklık gerçekten bu konuları orta okulda fen lisesinde öğreniyoruz halbuki tekrar birinci sınıftan başlayın okumaya bence olmamış çünkü
3 kat kıyafet olmazsa tutmuyor ama donsuz nasıl olsun sende ya5 aydır donsuz deniyoruz bişey olmadı. 3 kat donla zevk suyunun neminden hamile kalırsan kendimi asarım![]()
Haklısınız. Aklıma takılan pantolona çıkan o 1-2 damla islaklikta sperm varsa. Çünkü pantolonuna dokunmuş olabilir kendini düzeltmek için sonra da bana dokundu tekrar. Bu olabilir mi demek istedimBunu yaşamış bir kişi var o da Meryem Ana![]()
Öyle evet ama yani şüphe işte bu hallere getirebiliyor insanıE sen de biliyorsun dalga geçileceğini, farkındasın zaten durumun?!..
3 kat kıyafetten sperm geçemiyor ise neden islak iz vardı ki pantolonda ben o kısmını çok anlamadım ve anlamıyorum herhalde3 kat kıyafet olmazsa tutmuyor ama donsuz nasıl olsun sende ya![]()