Dalga geçmeyin lütfen

Oldu işte bir kere bende cinsel birliktelik yoktu kendi pantolonuna boşaldı yan yanaydık bir süre sonra penisine dokundu o zaman sperm vardı işte muhtelen diyorum vajinaya soktu 1-2 cm

Vallahi arkadaşlar bende elimde olabilecek spermi kuvvetli muhtemel vardı vajinaya götürdüm 1-2 cm şeklinde ilişkiden 23-53 gün sonra kan 0.200 53 . gün karindan ultrasona bakıldı yok denildi. Farklı labda 83.gun sonra 0.100 ancak kuruntu haline getirdim 5 kez regl olundu ama bir türlü atamadım
Keske olaydan sonra bu siteye hiç bakmasaydım diyorum
5 kere regl olmuşsun sonuç negatif. Takıntı yapmışsınız. Psikolojik destek alın bence siz ve konu sahibi

5 kere regl olmuşsun sonuç negatif. Takıntı yapmışsınız. Psikolojik destek alın bence siz ve konu sahibi
Ben bu olaydan önce geçen sene şubat ayında da aynı takıntıyı yapmıştım tam 15 ay bekledim bisi çıkar diye. Erkek arkadaşımla da söz verdik bir daha sana asla elimle bile dokunmayacağım diye. Ama işte cahillik edip gene son anda yaptık bunu. Pişmanlığım öyle yoğun ki. Destek almıştım ben geçen yaşadığımı olaydan sonra. Ama hiç bir ise yaramadı

Bugün bu sürtünmeli mevzulara üçüncü denk gelisim, hamile değilsin diyoruz yok şöyle böyle diyorlar, ben ikna oldum hepsi hamile 😏

Ben bu olaydan önce geçen sene şubat ayında da aynı takıntıyı yapmıştım tam 15 ay bekledim bisi çıkar diye. Erkek arkadaşımla da söz verdik bir daha sana asla elimle bile dokunmayacağım diye. Ama işte cahillik edip gene son anda yaptık bunu. Pişmanlığım öyle yoğun ki. Destek almıştım ben geçen yaşadığımı olaydan sonra. Ama hiç bir ise yaramadı
Sitedeki yaşın doğruysa eğer 26 yaşındasın. Küçük bir yaş değil. Cinsellik yaşamak doğal bir ihtiyaç ama sen cinsellik yaşamıyorsun. 3 kat donla sürtüşmek nedir yahu. Kendine böyle işkence edeceğine nasıl hamile kalınır, korunma yöntemleri nelerdir güzelce araştır cinsel eğitimini al , rahat rahat yap ne yapıyorsan.

Bilinçli bir şekilde bu konuların açıldığını düşünüyorum çünkü üç kat donla hamile kalinmayacagini bilmemek salaklık gerçekten bu konuları orta okulda fen lisesinde öğreniyoruz halbuki tekrar birinci sınıftan başlayın okumaya bence olmamış çünkü

Sitedeki yaşın doğruysa eğer 26 yaşındasın. Küçük bir yaş değil. Cinsellik yaşamak doğal bir ihtiyaç ama sen cinsellik yaşamıyorsun. 3 kat donla sürtüşmek nedir yahu. Kendine böyle işkence edeceğine nasıl hamile kalınır, korunma yöntemleri nelerdir güzelce araştır cinsel eğitimini al , rahat rahat yap ne yapıyorsan.
Teşekkür ederim sağ olun

Bilinçli bir şekilde bu konuların açıldığını düşünüyorum çünkü üç kat donla hamile kalinmayacagini bilmemek salaklık gerçekten bu konuları orta okulda fen lisesinde öğreniyoruz halbuki tekrar birinci sınıftan başlayın okumaya bence olmamış çünkü
Bilinçli şekilde değil elbette ki. Yapılan şey bilinçsiz bu konu haklısınız. İnsan en çok korktuğu şeye yeniliyor. Bunu çok iyi anlıyorum. Yapmamam gereken bisi yaptım ve düştüğüm durum 3 kat kıyafetle acaba bisi olur muyu düşünüyorum. Gebeliğin nasıl olacağını biliyorum ama olmayışlar da olur mu acabasini düşündürüyor

E sen de biliyorsun dalga geçileceğini, farkındasın zaten durumun?!..

Back
X