Dalga geçmeyin lütfen

Hamile değilsiniz hamile olmanız imkansız. Hamile kalmak için herşeyin bir arada olması gerekir. Hamile kalmak için çok uğraştım o yüzden biliyorum. Bir kere içinize b*salması lazım o olmamış camasirdan da içinize giremez ya hani mantık olarak. Ayrıca hamilelik içinde sizin yumurtlama döneminiz olması gerekiyor bu durumu takip edin. Öyle ayda 1 kere ilişki yaşamakla da hamile kalinmiyor denk gelmediği sürece. Yani çok takintilisiniz bu kadar takacaksaniz madem bu tür seylere girismeyin burayı da bu şekilde meşgul etmeyin iyi günler

Bi de dalga geçen biz oluyoruz aklını sssssss… sevdiğim 🤣
Hayır bide ödü kopuyor aylarca konu açıyor ama gidip gene 3 kat kiyafetle güreşiyor mu ne yaptiğıda belli değil çünkü bu sex falan değil sonra ben hamilemiyim yav git insan gibi sevişbe kadın korktuğuna değsin

Hayır bide ödü kopuyor aylarca konu açıyor ama gidip gene 3 kat kiyafetle güreşiyor mu ne yaptiğıda belli değil çünkü bu sex falan değil sonra ben hamilemiyim yav git insan gibi sevişbe kadın korktuğuna değsin
Bizde helal olsun sevişmiş de öyle korkmuş diyelim 😂
Bu gece herife 3 kat don giydirip öyle sevişecem bende heyecan istiyorum

Banlanmiyacağımı bilseydim bilseydim güzelce açiklardım sana bence bir norolojiye git bi mr çektir baksın ne var ne yok
Dalga geçmenize gerek yok sadece islaklik neden oluyor sperm geçemiyor ise merak ettim. O islaklik veya nem gibi küçük damla nemleri sadece zevk sıvısı mı spermler kumaşa takılı mı kalıyor

Güreşmiyorum. Sadece ön sevisme gibi düşünün o oldu. Sonra ben pantolonda o bir kaç damla nemli damla izlerini gördüm. Acaba oraya dokunup sonra tekrar benim vajina bölgeme mi dokundu diye şüphe ettim. Çünkü ciplak şekilde eliyle vajinama dokundu. Korkum bu.

Dalga geçmenize gerek yok sadece islaklik neden oluyor sperm geçemiyor ise merak ettim. O islaklik veya nem gibi küçük damla nemleri sadece zevk sıvısı mı spermler kumaşa takılı mı kalıyor
Ay cildiricam hala soruyor...
Kız sen şaşırdın mi.!!
Hadi pantolonu geçti, iç çamaşırıni geçti, nasıl girişi bulup, yol bulup gidip dollenecek bu sperm?!

Ay cildiricam hala soruyor...
Kız sen şaşırdın mi.!!
Hadi pantolonu geçti, iç çamaşırıni geçti, nasıl girişi bulup, yol bulup gidip dollenecek bu sperm?!
Bende kıyafet yoktu. Karşı tarafta vardı. Pantolonun üzerine çıkan zevk sıvısının islakligi Elinde kalan sperm olabilir mi diyorum çünkü eliyle vajinama ciplak dokundu. Açık açık yazmak istemedim.

Bende kıyafet yoktu. Karşı tarafta vardı. Pantolonun üzerine çıkan zevk sıvısının islakligi Elinde kalan sperm olabilir mi diyorum çünkü eliyle vajinama ciplak dokundu. Açık açık yazmak istemedim.
Ay pardon ya cidden biz sacmaliyoruz, sende yoktuysa pantolon sıkıntı tabii, mantık tamamen degisti bak simdi :KK57:

Erkek arkadaşımla aslında son yaşadığımızdan sonra ben kaygılıyım diye asla böyle şeyler yapmama kararı aldık. 6-7 ay boyunca da yapmadık. Şimdi ise tekrar korku sardı beni. 31 martta yani ortalama 5 hafta önce bir şeyler yaşadık. Onda 3 kat kiyafet vardi. Zevk sıvısı bir kaç damla şeklinde pantolonuna çıkmıştı. Acaba erkek arkadaşım pantolonundaki bu bir kaç damla (çok islak islak değil nemli gibi) dokunmuş olsa sonra da benim vajina bölgeme ve üst kısmına dokunsa gebelik olur mu böyle ? 2 gün önce test yaptırdım 0.2 çıktı. Gebeliğin oluşması ve betanın kesin sonuç vermedi ilişkiden 5 hafta sonra yapılması yeterince beklenirmiş midir ? Sonradan yükselir mi
26 yaşındasın lütfen ama.

Back
X