- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
Merhaba,merhaba aslında bu konu hakkında çok fazla konu açmıştım ve artık açmayı düşünmüyodum ama bugün olan şeyden sonra ne yapmam gerek bilemedim. okumaya üşenen olursa son paragrafta kısaca özetlicem ama nolur okuyun hepsini ve beni anlamaya çalışın gerçekten kimse anlamıyor beni.
bilenler vardır lise son sınıf öğrencisiyim benimle yaşıt bir sevgilim vardı geçen sene, bu sene başka bir kızla konuşmaya başladıklarını görüyodum ve çok aşık gibilerdi ben de üzülüyodum haliyle.
neyse gün geçtikçe biraz alıştım diyebilirim bu duruma. sürekli gözümün önündelerdi ama yapıcak bişey yok diyip önüme bakmaya çabaladım. bir aydır eskisi kadar üzülmediğimi fark etmiştim. bugün kantine indim kantinde sevgilisiyle oturuyolardı. gördük birbirimizi ama ben kafamı çevirdim yanımda bir arkadaşım vardı o da bana bişey anlatıyodu. onu dinleyip yorum falan yapıyodum gayet iyi buraya kadar. sonra gözüm daldı ama farkında dahi değildim cidden. istemeden o tarafa doğru bakmış oldum bi süre. onlar da fark ettiler, eski sevgilim baya gözünü devirdi bana ve allahım ya dedi güldü. ben o sırada idrak ettim gözümün daldığını ve onlara baktığımı. normal olarak da çevirdim kafamı arkadaşımı dinlemeye devam ettim. o sırada eski sevgilimin yeni sevgilisi de dedi ki "bak şimdi sana bakıcam sonra da arkamı dönücem anlaştık mı dur yapıyım" dedi ve gülerek taklit etti sanırım beni orayı göremedim. ben zaten seslerini de uzaktan duyuyodum tam anlayamadım olayı
ama kısacası exim onu kestiğimi zannetti ve sevgilisiyle beraber gülüp bu duruma eğlendiler taklit falan ettiler bi de eski sevgilim beni kast ederek " neyse şunu mu konuşucaz şimdi" gibisinden bişey dedi ama sesleri cidden uzaktan gelince tam duyamadım bu kısmı. hepsini de duymazlıktan geldim çünkü kendimi açıklamak zor olucaktı ama bir yandan da deli gibi üzüldüm moral diye bişey kalmadı bende. ya bu çocuk yemin ederim benleyken böyle değildi, o kadar istekliydi ki ağzımın içine bakıyodu cidden saçma sapan bişeyden dolayı bitti ve gitti benden daha güzelini buldu resmen çok da aşık ve mutlular. ben de yıkık gibi hissediyorum bişey diyemedim bile. gerçi belki de duymazlıktan gelmem daha iyi oldu ama keşke hiç inmeseydim o kantine ya. böyle böyle nasıl zaman geçicek ya 4 ay daha görücem onları..
aslında bitip bitmemesi bile çok umrumda değil ama onların bu derece mutlu olmaları gülüp eğlenerek o kantinden çıkmaları benimse sessiz kalmam çok ağrıma gitti gerçekten bu günü unutabilsem keşkeYüzde 99 bitecek bir ilişki zaten. Lise sondaki bütün tanıdıklarimin bende dahil ilişkileri bitti :)
Üzülme ergenliklerine ver. Kaldı son aylar zaten bir daha görmeyeceksin ve onların olduğu yerlerde bulunmamaya çalış. Ve üniv sınavına odaklan. Zaten 1 sene sonra güleceksin emin ol :)
Kuzucugum hepimizin hayatina insanlar girdi, cikti. Kimileri bizimle kaldi. Bizde bizimle kalanlarla yolumuza devam ettik. Olmayanlara da icimizden gule gule dedik. Beyninde bu gerizekaliyi bitiremedigin surece onlarin herseyine uzuleceksin. Su an uzuldugun bu durumu ilerde torunlarina gulerek anlatacaksin. Su sn icin mu.kun mertebe onlari gormemeye, onlarla ayni ortamda olmamaya calis. Bu seni daha az uzer.
Ex onceden seninle iyidi. Simdi o kiza ilgili. Lise bitince bu kizi hatirlamayacak bile belki de, baska birine ilgi gosterecek.
Eski erkek arkadasinin karakterini sevmedim ben. Ben olsam boyle birinden ayrildigim icin sevinirdim. Boyle boyle sepetimizdeki curuk elmalardan kurtuluyoruz. Simdi iki curuk elma birbirini bulmus. Eski sevgilisine hurmet etmeyen, dalga gecip alay eden, sevgilisinin de taklit yaomasina izin veren biri cok da karakterli degildir bana gore. Ve sen bu karaktersiz icin mi uzuluyorsun? Kendine zulmetmeyi birak. Bir gun seni gercekten sevip deger verecek kisi karsina cikacak. Ancak o bu kisi degil. Bu adam icin uzulmeyi birak.
aslında bitip bitmemesi bile çok umrumda değil ama onların bu derece mutlu olmaları gülüp eğlenerek o kantinden çıkmaları benimse sessiz kalmam çok ağrıma gitti gerçekten bu günü unutabilsem keşke
ya bi de o kadar mutlu gözüküyorlar ki delireceğim artık. benle dalga geçmelerini falan bile bi kenara bıraktım ama içimin acısı geçmiyor. grup halinde çifter çifter arkadaşlarıyla bir yerlere falan gidiyolar eğleniyolar. bense tüm günümü stresli geçiriyorum zaten sınav senem. normalde bakmıyodum falan ama bu olaydan sonra çaktırmadan gözlemledim de çok güzel bi ilişkileri var sanırım. ben exim için doğru kiiiye giden yolda bir basamakmışım sadece. ama o benim için bu olaydan öncesine kadar cidden değerliydi
Su an senin icin sinavin onemli. Gelecegin onemli. Eninde sonunda bitecek bir iliski icin kendini bos yere uzuyorsun. Suan mutlu olabilirler. Her iliski mutlu baslar ama hep oyle devam etmez. Kendine odaklan.ya bi de o kadar mutlu gözüküyorlar ki delireceğim artık. benle dalga geçmelerini falan bile bi kenara bıraktım ama içimin acısı geçmiyor. grup halinde çifter çifter arkadaşlarıyla bir yerlere falan gidiyolar eğleniyolar. bense tüm günümü stresli geçiriyorum zaten sınav senem. normalde bakmıyodum falan ama bu olaydan sonra çaktırmadan gözlemledim de çok güzel bi ilişkileri var sanırım. ben exim için doğru kiiiye giden yolda bir basamakmışım sadece. ama o benim için bu olaydan öncesine kadar cidden değerliydi
Nerden biliyorsun değer verdiğini? Ben bayramlık elbisemi giysem,desem ki "yaağ babam doğumgünümde bmw alçakmış kızıııam" desem kahkaha atsam zengin ve mutlu biri mi oluyorum? Hayır. O zaman onlar da mutlu olmayabilir. Neden kendini yiyorsun? Onlar kimmiş? Ayhh avam de geç. Elinde purosu olan soğuk ve hiçbişey olmamış gibi davranan Leonardo Dicaprio duruşunu yapbir de bu saatten sonra ne yapmam gerek onu da bilmiyorum asıl sıkıntım bu sanırım. ya bir tarafım diyo zaten görmeyeceksin otur sınavına çalış falan ama o tarafıma uymaya çalışmak gerçekten zor. çünkü defalarca dedim galiba ama cidden çok mutlu gözüküyolar. bu çocuk benim için bu kadar uğraşmamıştı ya sanırım bu kıza daha çok değer veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?