- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi mellifluous
Bir sey sorucam bu "lise askları unutulmaz" "lise arkadaşlıkları ölümsüzdür " kliselerini kim uyduruyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım öyle olduğunu sanıyo zaten kendisisevgilin varmis gibi davran![]()
Bi de satır arasını okusana evladım. Ne demiş ne demiş "of ŞUNU mu konuşcaz". Hemi de senin duyabileceğin şekilde. O kıza seni umursamadığını ispat etmek,seni gıcık etmek ve o bihter ziyagil yüklü acı gizli kahkahalarıyla aslında acı çektiğini gizleyerek sana acı çektirmek niyetli olduğu ne kadaf belli.
Kendi ilacından tattır,o cümleyi hayata geçirerek asaletinle döv onları kızım.
e baksaydım baktım derdim niye yalan söyleyim utanıcak bişey mi var o yere baktığımı bile bilmiyodum zaten buna üzülüyorum bari bakmış olsam tamam derdim tamamen ordan kopuktum ben o sıradaÖyle göz dalması olmaz bakmışsınız işte ne durumdalar çok mu iyiler diye yani arkanızı döner görmezdiniz yani koca kantinde. Hem zaten duymadığınız ihtimal verdiğiniz şeyler üzerine üzülüyorsunuz hiç tınlamazdım bilr bence direkt görmezden gelin ilgilenmeyin sizin tüm bunlardan önce sınavınıza hazırlanmanız lazım zaten
of evet gerçekten bunu yansıtmayı o kadar çok istiyorum ki. ama ne kadar güçlü durmaya çalışsam da yalnız olan taraf benim onun yanında sevdiği biri ve bir sürü arkadaşı varBi de satır arasını okusana evladım. Ne demiş ne demiş "of ŞUNU mu konuşcaz". Hemi de senin duyabileceğin şekilde. O kıza seni umursamadığını ispat etmek,seni gıcık etmek ve o bihter ziyagil yüklü acı gizli kahkahalarıyla aslında acı çektiğini gizleyerek sana acı çektirmek niyetli olduğu ne kadaf belli.
Kendi ilacından tattır,o cümleyi hayata geçirerek asaletinle döv onları kızım.
Onları gördüğünde yolunu değiştir.; ay hemdn gecer canım.merhaba aslında bu konu hakkında çok fazla konu açmıştım ve artık açmayı düşünmüyodum ama bugün olan şeyden sonra ne yapmam gerek bilemedim. okumaya üşenen olursa son paragrafta kısaca özetlicem ama nolur okuyun hepsini ve beni anlamaya çalışın gerçekten kimse anlamıyor beni.
bilenler vardır lise son sınıf öğrencisiyim benimle yaşıt bir sevgilim vardı geçen sene, bu sene başka bir kızla konuşmaya başladıklarını görüyodum ve çok aşık gibilerdi ben de üzülüyodum haliyle.
neyse gün geçtikçe biraz alıştım diyebilirim bu duruma. sürekli gözümün önündelerdi ama yapıcak bişey yok diyip önüme bakmaya çabaladım. bir aydır eskisi kadar üzülmediğimi fark etmiştim. bugün kantine indim kantinde sevgilisiyle oturuyolardı. gördük birbirimizi ama ben kafamı çevirdim yanımda bir arkadaşım vardı o da bana bişey anlatıyodu. onu dinleyip yorum falan yapıyodum gayet iyi buraya kadar. sonra gözüm daldı ama farkında dahi değildim cidden. istemeden o tarafa doğru bakmış oldum bi süre. onlar da fark ettiler, eski sevgilim baya gözünü devirdi bana ve allahım ya dedi güldü. ben o sırada idrak ettim gözümün daldığını ve onlara baktığımı. normal olarak da çevirdim kafamı arkadaşımı dinlemeye devam ettim. o sırada eski sevgilimin yeni sevgilisi de dedi ki "bak şimdi sana bakıcam sonra da arkamı dönücem anlaştık mı dur yapıyım" dedi ve gülerek taklit etti sanırım beni orayı göremedim. ben zaten seslerini de uzaktan duyuyodum tam anlayamadım olayı
ama kısacası exim onu kestiğimi zannetti ve sevgilisiyle beraber gülüp bu duruma eğlendiler taklit falan ettiler bi de eski sevgilim beni kast ederek " neyse şunu mu konuşucaz şimdi" gibisinden bişey dedi ama sesleri cidden uzaktan gelince tam duyamadım bu kısmı. hepsini de duymazlıktan geldim çünkü kendimi açıklamak zor olucaktı ama bir yandan da deli gibi üzüldüm moral diye bişey kalmadı bende. ya bu çocuk yemin ederim benleyken böyle değildi, o kadar istekliydi ki ağzımın içine bakıyodu cidden saçma sapan bişeyden dolayı bitti ve gitti benden daha güzelini buldu resmen çok da aşık ve mutlular. ben de yıkık gibi hissediyorum bişey diyemedim bile. gerçi belki de duymazlıktan gelmem daha iyi oldu ama keşke hiç inmeseydim o kantine ya. böyle böyle nasıl zaman geçicek ya 4 ay daha görücem onları..
Sen sınavına odaklan daha kimler kimler çıkacak karşına canım.bir de sürekli gözümün önündeler görmesem unuturdum da böyle olmuyo yapamıyorum. ya cidden hakkımda neler neler dediler ve bi şey demedim orda duymazlıktan geldim ama duyduğumu fark etmişlerdir.
bi dizide izlemiştim işte her ilişkiden sonra bir kaybeden bir kazanan olur diye kesinlikle bu ilişkinin kaybedeni benim gibi duruyor ya. çocuk yeni güzel bi ilişkiye başladı, eğleniyolar gezmeye tozmaya gidiyolar, storyler atıyolar ben bir yandan sevdiğim çocuğun bi yabancıya dönüşmesini üzülerek izliyorum hem de sınavla uğraşıyorum sürekli elimden geleni yapamayacak olma düşüncesi beynimi kemiriyor![]()
Kızıım,kurbanı oynarsan kaybedersin. Kurban rolünü benimsemekten vazgeç. O da bir insan ve evet sevdikleri sevenleri olabilir. Senin de sevenlerin ve sevdiklerin olabileceği gibi. Bu doğal bir durum. Vedalaş. Farzet ki o ve ona ait herşey bu gezegenden yok oldu.of evet gerçekten bunu yansıtmayı o kadar çok istiyorum ki. ama ne kadar güçlü durmaya çalışsam da yalnız olan taraf benim onun yanında sevdiği biri ve bir sürü arkadaşı var
olan durumu kabullen ve geç. inan bu kadar üzerine dusunmeye değer bi konu değil, su an cok daha buyuk bi derdin var: universite sınavı ama gozunun onunu görmüyorsun.. bak burda sana ablaların yazıyor herkes de aynı seyi yazıyor.bir de sürekli gözümün önündeler görmesem unuturdum da böyle olmuyo yapamıyorum. ya cidden hakkımda neler neler dediler ve bi şey demedim orda duymazlıktan geldim ama duyduğumu fark etmişlerdir.
bi dizide izlemiştim işte her ilişkiden sonra bir kaybeden bir kazanan olur diye kesinlikle bu ilişkinin kaybedeni benim gibi duruyor ya. çocuk yeni güzel bi ilişkiye başladı, eğleniyolar gezmeye tozmaya gidiyolar, storyler atıyolar ben bir yandan sevdiğim çocuğun bi yabancıya dönüşmesini üzülerek izliyorum hem de sınavla uğraşıyorum sürekli elimden geleni yapamayacak olma düşüncesi beynimi kemiriyor![]()
bizim sınıf 15 kişilik bi sınıf okulda her sınıf böyle o yüzden herkes bireysel takılıyo çok arkadaşım yok 2 3 taneSen bir grubun içinde değilmisin?
Olsun sonuçta varmış mezun olduktan sonra onlarda seni sokakta görse tanımaz dünyanın hali bu, üzülmeye değmez çok yeni kişiler hayatına girip çıkacak, duygu durumunu güçlü tut sadece güçlü olanlar hedefe varır,bizim sınıf 15 kişilik bi sınıf okulda her sınıf böyle o yüzden herkes bireysel takılıyo çok arkadaşım yok 2 3 tane