dalga geçtiler ben bir şey diyemedim üzülüyorum

Güzelim aşık olup o duyguyu yaşamışsın ne güzel! Bunu hiç yaşamamış kızlar var, olayların iyi tarafından bak,
Ayrıca şu an onlar sevgili olabilir bu onların saçma bir sebepten ayrılmıyacağa anlamına gelmez, evet seni terk eden onuda terk eder
Çocuk çok karektersizmiş
Fazlada bu duruma üzülme hayatında kalıcı olanlarA yoğunlaş, ki her dönem hayatında olanlar değişecek, buna alışmaya bak derim, yaşadın bitti, yani trajediye dönüştürme
Bilsinler senin güçlü olduğunu onlarıdA tınlamadığını, geriye baktığında boşuna bu kadar üzülmeye değmez di diyeceksin ama insanı güçlü kılanda hayattan aldığı deneyimdir

İyice hırslana hırslana sınavına çalış, tüm çıkmış soruları otur yap. Hayatının en önemli 4 ayı bu. Düzgün bir okula girdiğinde, iyi bir bölümde okurken bir sürü iyi ve düzgün arkadaşların olacak ve bu insanları görmeyeceksin. Kızla oğlan bile bir seneye büyük ihtimalle ayrılırlar. Geç git bunları, kendini böyle bir üniversitede kendini hayal et.

Bi de satır arasını okusana evladım. Ne demiş ne demiş "of ŞUNU mu konuşcaz". Hemi de senin duyabileceğin şekilde. O kıza seni umursamadığını ispat etmek,seni gıcık etmek ve o bihter ziyagil yüklü acı gizli kahkahalarıyla aslında acı çektiğini gizleyerek sana acı çektirmek niyetli olduğu ne kadaf belli.
Kendi ilacından tattır,o cümleyi hayata geçirerek asaletinle döv onları kızım.

Öyle göz dalması olmaz bakmışsınız işte ne durumdalar çok mu iyiler diye yani arkanızı döner görmezdiniz yani koca kantinde. Hem zaten duymadığınız ihtimal verdiğiniz şeyler üzerine üzülüyorsunuz hiç tınlamazdım bilr bence direkt görmezden gelin ilgilenmeyin sizin tüm bunlardan önce sınavınıza hazırlanmanız lazım zaten

Lisedeyken ben de liseyi çok önemserdim. Aşık olduğum 2 kişi olmuştu lise dönemi boyunca sandım ki bir daha aşık olamam,ömrüm boyunca onu hatırlayacağım. imajımda çok önemliydi dediğim gibi hayat liseden ibaret sanıyordum. Sonra mezun oldum iyi bir bölüm kazandım şuan lisedeki anılarım o kadar puslu ve umrumda değil ki anlatamam. Asla unutmam dediğim anılarım,sınıfta hep komiklik yapan oğlan çocukları,aşklarım,üzülüp sinirlendiğim olaylar falan toplasam yüzde kırkını hatırlıyorum onlar da dediğim gibi puslu anılar. Çoğu kişinin ismini bile unutmuşum. Popüler kızlar vardı mesela,bahçede sürekli salınan mütemadiyen voleybol takımında olurlardı slcldllddld sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla çoğu liseden uzak bir hayat içindeler,mutsuzlar,popülerlik falan kalmamış. 1-2 çift dışında bütün çiftler ayrılmış vs vs. Sınava iyi çalışmazsan ve güzel bir yer kazanamazsan muhtemelen başını taşlara vuracaksın. Hayat 19-20 de başlıyor. Şuan sosyalleşiyorlar sandığın şeye üniversitede kahkahalarla gülersin. Okuldan çıkıp kafeye gitmek parka bahçede gezmek sosyalleşmek değil. Lisede yapılacak en güzel şey ders çalışmak biraz da dile yatırım yapmak. Ben uyarımı yapayım da gerisi sana kalmış.

Ünide neler var nelerrr 😂 sen üni ye odaklan.bunlarda okul bitince ayrılcaklar zaten benim cevremde 500 tanıdıgm var nerdeyse sadece bi tanesi liseden biriyle evlendi.cnkü üni okumadılar

Bi de satır arasını okusana evladım. Ne demiş ne demiş "of ŞUNU mu konuşcaz". Hemi de senin duyabileceğin şekilde. O kıza seni umursamadığını ispat etmek,seni gıcık etmek ve o bihter ziyagil yüklü acı gizli kahkahalarıyla aslında acı çektiğini gizleyerek sana acı çektirmek niyetli olduğu ne kadaf belli.
Öyle göz dalması olmaz bakmışsınız işte ne durumdalar çok mu iyiler diye yani arkanızı döner görmezdiniz yani koca kantinde. Hem zaten duymadığınız ihtimal verdiğiniz şeyler üzerine üzülüyorsunuz hiç tınlamazdım bilr bence direkt görmezden gelin ilgilenmeyin sizin tüm bunlardan önce sınavınıza hazırlanmanız lazım zaten
e baksaydım baktım derdim niye yalan söyleyim utanıcak bişey mi var o yere baktığımı bile bilmiyodum zaten buna üzülüyorum bari bakmış olsam tamam derdim tamamen ordan kopuktum ben o sırada

of evet gerçekten bunu yansıtmayı o kadar çok istiyorum ki. ama ne kadar güçlü durmaya çalışsam da yalnız olan taraf benim onun yanında sevdiği biri ve bir sürü arkadaşı var

merhaba aslında bu konu hakkında çok fazla konu açmıştım ve artık açmayı düşünmüyodum ama bugün olan şeyden sonra ne yapmam gerek bilemedim. okumaya üşenen olursa son paragrafta kısaca özetlicem ama nolur okuyun hepsini ve beni anlamaya çalışın gerçekten kimse anlamıyor beni.

bilenler vardır lise son sınıf öğrencisiyim benimle yaşıt bir sevgilim vardı geçen sene, bu sene başka bir kızla konuşmaya başladıklarını görüyodum ve çok aşık gibilerdi ben de üzülüyodum haliyle.

neyse gün geçtikçe biraz alıştım diyebilirim bu duruma. sürekli gözümün önündelerdi ama yapıcak bişey yok diyip önüme bakmaya çabaladım. bir aydır eskisi kadar üzülmediğimi fark etmiştim. bugün kantine indim kantinde sevgilisiyle oturuyolardı. gördük birbirimizi ama ben kafamı çevirdim yanımda bir arkadaşım vardı o da bana bişey anlatıyodu. onu dinleyip yorum falan yapıyodum gayet iyi buraya kadar. sonra gözüm daldı ama farkında dahi değildim cidden. istemeden o tarafa doğru bakmış oldum bi süre. onlar da fark ettiler, eski sevgilim baya gözünü devirdi bana ve allahım ya dedi güldü. ben o sırada idrak ettim gözümün daldığını ve onlara baktığımı. normal olarak da çevirdim kafamı arkadaşımı dinlemeye devam ettim. o sırada eski sevgilimin yeni sevgilisi de dedi ki "bak şimdi sana bakıcam sonra da arkamı dönücem anlaştık mı dur yapıyım" dedi ve gülerek taklit etti sanırım beni orayı göremedim. ben zaten seslerini de uzaktan duyuyodum tam anlayamadım olayı

ama kısacası exim onu kestiğimi zannetti ve sevgilisiyle beraber gülüp bu duruma eğlendiler taklit falan ettiler bi de eski sevgilim beni kast ederek " neyse şunu mu konuşucaz şimdi" gibisinden bişey dedi ama sesleri cidden uzaktan gelince tam duyamadım bu kısmı. hepsini de duymazlıktan geldim çünkü kendimi açıklamak zor olucaktı ama bir yandan da deli gibi üzüldüm moral diye bişey kalmadı bende. ya bu çocuk yemin ederim benleyken böyle değildi, o kadar istekliydi ki ağzımın içine bakıyodu cidden saçma sapan bişeyden dolayı bitti ve gitti benden daha güzelini buldu resmen çok da aşık ve mutlular. ben de yıkık gibi hissediyorum bişey diyemedim bile. gerçi belki de duymazlıktan gelmem daha iyi oldu ama keşke hiç inmeseydim o kantine ya. böyle böyle nasıl zaman geçicek ya 4 ay daha görücem onları..
Onları gördüğünde yolunu değiştir.; ay hemdn gecer canım.

bir de sürekli gözümün önündeler görmesem unuturdum da böyle olmuyo yapamıyorum. ya cidden hakkımda neler neler dediler ve bi şey demedim orda duymazlıktan geldim ama duyduğumu fark etmişlerdir.
bi dizide izlemiştim işte her ilişkiden sonra bir kaybeden bir kazanan olur diye kesinlikle bu ilişkinin kaybedeni benim gibi duruyor ya. çocuk yeni güzel bi ilişkiye başladı, eğleniyolar gezmeye tozmaya gidiyolar, storyler atıyolar ben bir yandan sevdiğim çocuğun bi yabancıya dönüşmesini üzülerek izliyorum hem de sınavla uğraşıyorum sürekli elimden geleni yapamayacak olma düşüncesi beynimi kemiriyor :(

bir de sürekli gözümün önündeler görmesem unuturdum da böyle olmuyo yapamıyorum. ya cidden hakkımda neler neler dediler ve bi şey demedim orda duymazlıktan geldim ama duyduğumu fark etmişlerdir.
bi dizide izlemiştim işte her ilişkiden sonra bir kaybeden bir kazanan olur diye kesinlikle bu ilişkinin kaybedeni benim gibi duruyor ya. çocuk yeni güzel bi ilişkiye başladı, eğleniyolar gezmeye tozmaya gidiyolar, storyler atıyolar ben bir yandan sevdiğim çocuğun bi yabancıya dönüşmesini üzülerek izliyorum hem de sınavla uğraşıyorum sürekli elimden geleni yapamayacak olma düşüncesi beynimi kemiriyor :KK43:
Sen sınavına odaklan daha kimler kimler çıkacak karşına canım.

of evet gerçekten bunu yansıtmayı o kadar çok istiyorum ki. ama ne kadar güçlü durmaya çalışsam da yalnız olan taraf benim onun yanında sevdiği biri ve bir sürü arkadaşı var
Kızıım,kurbanı oynarsan kaybedersin. Kurban rolünü benimsemekten vazgeç. O da bir insan ve evet sevdikleri sevenleri olabilir. Senin de sevenlerin ve sevdiklerin olabileceği gibi. Bu doğal bir durum. Vedalaş. Farzet ki o ve ona ait herşey bu gezegenden yok oldu.

bi dizide izlemiştim işte her ilişkiden sonra bir kaybeden bir kazanan olur diye kesinlikle bu ilişkinin kaybedeni benim gibi duruyor ya. çocuk yeni güzel bi ilişkiye başladı, eğleniyolar gezmeye tozmaya gidiyolar, storyler atıyolar ben bir yandan sevdiğim çocuğun bi yabancıya dönüşmesini üzülerek izliyorum hem de sınavla uğraşıyorum sürekli elimden geleni yapamayacak olma düşüncesi beynimi kemiriyor :KK43:
olan durumu kabullen ve geç. inan bu kadar üzerine dusunmeye değer bi konu değil, su an cok daha buyuk bi derdin var: universite sınavı ama gozunun onunu görmüyorsun.. bak burda sana ablaların yazıyor herkes de aynı seyi yazıyor.
onların su an ne kadar mutlu oldugunun hiçbir önemi yok mutsuz olduklarının da yok, senin hayatını etkilemelerine neden izin veriyorsun? kendi kendini değersizleştiriyorsun, sarsıl ve kendine gel

Ay tontikim ya yaşın daha kaç..daha ohooo neler gelir kimler gider..Emin ol birkaç sene sonra düşünüp o insana sümüğünü bile atmazsın. Şu güzel yaşlarını heba etme, gez toz oku.. miiiiis..

ben aslında görmek istemiyorum uzak durayım istiyorum ama o kadar özel biriydi ki benim için değişmesini kabullenmek istemiyorum. belki o kızla beni kıskandırmak için beraberdir falan diye düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum güya ama işte içimden bir kısım da öyle olmadığını biliyor. o beni asla bu kadar umursamıyordur zaten ne güzel mutlu bi hayatı var ben onun hayatında sıradan biriydim. oysa o benim için öylesine beğendiğim biri değildi gerçekten duygularım vardı. gerçekten onları o şekilde görüp hiç umursamıyor gibi davranmaktan ölüp gidicem ha çok zor geliyo bana.

bizim sınıf 15 kişilik bi sınıf okulda her sınıf böyle o yüzden herkes bireysel takılıyo çok arkadaşım yok 2 3 tane
Olsun sonuçta varmış mezun olduktan sonra onlarda seni sokakta görse tanımaz dünyanın hali bu, üzülmeye değmez çok yeni kişiler hayatına girip çıkacak, duygu durumunu güçlü tut sadece güçlü olanlar hedefe varır,
Anka kuşun hikayesini bilirmisin? Mutlaka oku! instegramda var

Son düzenleme:
Back
X