- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Merhaba kizlar;
4 aydır bi yerde çalışıyorum..yeni sayılırım..çalıştığım insanlar iyi insanlar eminim..kötü niyetli olmadıklarını da hissediyorum.ama en ufacık bi şeyde espri yapıyorlar benle ilgili..ilk baslarda gülüyodum bende katılıyodum..ama sıkmaya başladı.saf gibi görüyorlar beni sanırım.şaka mı dalga mı anlamadım.aslında ilk ortama girdigimde temkinli olurum ciddi biriyim nerden geliyo bu rahatlik anlayamadim?
Sizin fikriniz ???
Evet gerçekten düzgün insanlar bunu biliyorum (ya da tanımıyorum) gerçekten sıkmaya başladı.resmiyet koyunca da uzak soğuk tanınmak istemiyorum.bilmiyorum ne yapcamilk başlarda siz de şakacı davranınca rahat olmuşlardır..art niyet yoktur belki.
resmiyet koyarsınız biraz zaman alır ama bırakırlar sanırım uğraşmayı
Aynen..nezaketen gülümsüyorum cevap vermiyorum.mesela bi seyi anlamadim yada o an yanlış anladım diyelim hemen kahkaha espiriler ben komik bulmuyorum bu tuhaf basit seylere guluyoSizin hakkınızda espri yapıldığında hoşunuza gitmediğini belirtin, şakanın da bi dozu var artık komik gelmiyor başka kişilere yönelin bence deyin.
Siz nezaketten o an gülümseseniz bile tepkisiz kaldıkça devam ederler.
Aynen..nezaketen gülümsüyorum cevap vermiyorum.mesela bi seyi anlamadim yada o an yanlış anladım diyelim hemen kahkaha espiriler ben komik bulmuyorum bu tuhaf basit seylere guluyo
bence onlar lackaMerhaba kizlar;
4 aydır bi yerde çalışıyorum..yeni sayılırım..çalıştığım insanlar iyi insanlar eminim..kötü niyetli olmadıklarını da hissediyorum.ama en ufacık bi şeyde espri yapıyorlar benle ilgili..ilk baslarda gülüyodum bende katılıyodum..ama sıkmaya başladı.saf gibi görüyorlar beni sanırım.şaka mı dalga mı anlamadım.aslında ilk ortama girdigimde temkinli olurum ciddi biriyim nerden geliyo bu rahatlik anlayamadim?
Sizin fikriniz ???
Tabikii espri yapılır hep soguk nemrut olunmaz ama bunlar herseye gülüyorlar.bazen diyorumki bende mi bi sorun var ortama ayak uyduramiyomuyum diye düşünüyorum..bence onlar lacka
Bundan önceki iş yerimde de aynılarını duyuyodum..havalı kendini beğenmiş ve bunu diyen şefimizdi erkek..Şöyle okuyunca biran kendimi düşündüm.
Büyük ihtimalle benim arkamdan "soğuk, gıcık, suratsız" diyorlardır.
Yeni bir ortamdayım işyerinde.
Onların kahkaha attığı espiriler hiç komik gelmiyor, laf bana yönelince cevap bile vermeden bilgisayara gömülüyorum.
Benim yaptığım da doğru değil ama benim kafam hiç kaldırmıyor böyle insanları...
Evet maalesef..simdi sert dursam ne faydaSizi yumuşak bulmuşlar
Sadece bana bu kadar fazla gibi geliyoPeki bi size mi yapıyorlar böyle, yoksa diğer kişilere de böyle davranılıyor mu
Cok iyi demissiniz..Mesela ben isyerime ilk girdigimde normalde herkes birbiriyle sakalasirmis, ben de sevmem oyle seyleri en azindan daha samimi olmadan. Birine is tarif ederken arkada iki kisi gulmeye basladi. Benle ilgili degil, tarif ettigim kisiyle alakaliydi ama hosuma gitmedi. Sert bir sekilde "hayirdir neye guluyorsunuz" dedim. Elleri ayaklari birbirine dolandi tabii. Bur daha da yanimda olmadi oyle birsey. Daha en bastan durusunuzu belli etmeliydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?