• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dalga mı ? Şaka mı ?

Sizi eğlence unsuru yapmalarına izin vermeyin.Soğuk davranın.Belki zamanla anlarlar.Anlamazlarsa da sert bir şekilde ifade edin böyle şeylerden hoşlanmadığınızı.

Sizi eğlence unsuru yapmalarına izin vermeyin.Soğuk davranın.Belki zamanla anlarlar.Anlamazlarsa da sert bir şekilde ifade edin böyle şeylerden hoşlanmadığınızı.
Kızlar gün sonunda yine ayni gırgır şamata benle ilgili..suratımı astım çok abarttiniz bence dedim..hemen tavirlari değişti.tmm mesafeli oluruz deyip soğuk davrandi hepsi

Benim cevremde var agzımın içine bakıryorki bunun salak tarafını yakalamsamda biraz eğlesem bizimde gülerek ay Cem Yılmazın minyatürü dememizi bekliyor,zaman bu olay sıkıcı ve çok itici geliyor ben sıkıldığımı ya mimiklerimle yada bulundukları ortamı direk terk ederek belirtiyorum.en azından benimle bu munasebete giremiyor
Bende ortamı terk edeyim en iyisi

Kızlar gün sonunda yine ayni gırgır şamata benle ilgili..suratımı astım çok abarttiniz bence dedim..hemen tavirlari değişti.tmm mesafeli oluruz deyip soğuk davrandi hepsi

Soğuk davransınlar. Ne kaybedersiniz ki?
Siz maaşınıza bakın.

Eger herkese karsi boylelerse bu onlarin genel tavridir bir sey diyemeyiz rahatsizsaniz pek muhattap olmamaya calisin derim ama sadece size karsi boylelerse cok kirici olmadan tavrinizi ortaya koymalisiniz

Keyif almiyorsan terket tabi, onlarla takildigin surece kafa dengi arkadas da bulamazsin.
Bulamazsan da bosver, bos muhabbetlere gulmeye calismaktansa yalniz takil, kafan rahat olsun.

Kesinlikle tavrınızı koyun. Eski işyerimde Şefim vardi. Severdim kendisini. Her konu Hakkında konuşabilirdik. Samimiyetimiz oldukça koyuydu falan. Ama yinede herşeyin dozu olmali. Birgün bana; Lan hayvan şunu niye yapmiyorsun dedi gülerek :110: sonra kavga ettik tabi bende ona aynı şekilde karsilik verince ben söylerim sen söylemezsin moduna girdi. İnsanlar böyle işte dozunda kalmali herşey. :KK12:

Kesinlikle tavrınızı koyun. Eski işyerimde Şefim vardi. Severdim kendisini. Her konu Hakkında konuşabilirdik. Samimiyetimiz oldukça koyuydu falan. Ama yinede herşeyin dozu olmali. Birgün bana; Lan hayvan şunu niye yapmiyorsun dedi gülerek :110: sonra kavga ettik tabi bende ona aynı şekilde karsilik verince ben söylerim sen söylemezsin moduna girdi. İnsanlar böyle işte dozunda kalmali herşey. :KK12:
Ee kavga ettiniz bitti öyle mi :(

Kızlar sabah geldim hiç gulmuyolar soguk davranıyorlar..hayır müdür vs olmasa normal calisan olsa kendi isimi yapar cikarim..

Kızlar sabah geldim hiç gulmuyolar soguk davranıyorlar..hayır müdür vs olmasa normal calisan olsa kendi isimi yapar cikarim..

aslında öyle olmuyor, aynı seviyede çalıştığınız kişilerle ilişkiyi daha iyi tutmak gerekiyor. çünkü kimin kime ne zaman işi düşeceği belli olmaz.
iş yerinde şakalaşmak da iyidir bence, vakit geçer. sadece sizinle alakalı bir durum varsa ama kişisel algılayın, yoksa siz de onlarla şakalaşmaya çalışın.

aslında öyle olmuyor, aynı seviyede çalıştığınız kişilerle ilişkiyi daha iyi tutmak gerekiyor. çünkü kimin kime ne zaman işi düşeceği belli olmaz.
iş yerinde şakalaşmak da iyidir bence, vakit geçer. sadece sizinle alakalı bir durum varsa ama kişisel algılayın, yoksa siz de onlarla şakalaşmaya çalışın.
Bende sakalasmayi cok severim espride yaparım çok da gulerler..ama kabak tadı verilmesi hiç hoş değil..yüzüm çok yumuşak durdum ben..soguk itici olmayim diye bu seferde boyle oldu.bu arada zaten bi mudur ve mud yard 3 tanede çalışan var.

Back
X