Saç Kesim Şekilleri Dalgalı ve kıvırcık saçlara süper bir ürün

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende hemen almak istiyorum. benimde saçlarım dalgalı kıvırcık arası bir şey. saçlarımı boyattıktan sonra pişman oldum tekrar boyatmıyorum dibim ağız hizama kadar geldi. ama oraya kadar olan saçımın kıvırcıklığıda gitti resmen boyanın başladığı yerden kıvırcıklığı başlıyor. inşallah iyi gelir bu ürün

Bu konuyu acali 4 sene olmuş arada 2 yıl önce bakmisim valla bu derece tutacagini ben bile dusunmemistim bu ürünün :)) bende saçlarımı omuz boyunda kestirdim ama yaz sonu deniz güneş rofleden gitti bukleler hep. Nette bakarken kendi açtığım konuyu buldum :) bu ürünü unutmustum tamamen bunu kullanırken bu derece yıpranmış değildi saçlarım tekrar aliyim bakalım bu halini de duzelticekmi .
Bu arada bazı sorular var ben john friedanin sadece şekillendirici ürünlerinden memnun kaldim bugüne kadar. Sampuanlarini beğenmedim. Ama birinden duyduğum kadarıyla yurtdışından alinan ürünler farkliymis daha iyiymiş sampuanlar falan gidenlerin aklında olsun.
Ben bu ürünü kullanırken şampuan bakim kremi takviyesi yapmadım. Islakken taradiktan sonra direk saçıma sıkıyordum ya kendi halinde kuruyordu yada kişsa vigoyla kurutuyordum. Kesinlikle sertleşme yapmiyordu. Ama hatırladığım ikinci gün biraz saçın dokusunda yada buklesinde bozulma oluyordu. Yani köpük jöle gibi düşünün günlük yıkayıp kullanmak en iyisi.
İşe yaradiysa ne mutlu bana :))

benim gibi röfle mağduru kıvırcıklar buradaymış haberim yokmuş

hemen iş çıkışı gidip alıyorum bende :6:

Benim saçlarım ince telli ve kıvırcık, bana iyi gelmedi, ya da ben kullanmayı bilemedim.Dolapta öylece duruyordu, bakalım bir daha deneyeyim..

Benim saçlarım ince telli ve kıvırcık, bana iyi gelmedi, ya da ben kullanmayı bilemedim.Dolapta öylece duruyordu, bakalım bir daha deneyeyim..
Benimki de ince telli ama kivircikligi permadan ;)
Aynen bana da iyi gelmedi bu urun. Saclarimi agirlastirdi. Bukleler diger kremler gibi belirginlesti buyuk bir fark olmadi. Asil sorun su ki sacim daha sonuk durdu bukleli ama hacimsiz tuhaf durdu.

Merhaba kizlar,benim saçlarim eskiden bebek saçi gibi dalgaliydi.istanbula yerlesmem ve 2 yil yasmin kullanmamdan kaynakli saçlarim buklelerini kaybetti.eski haline gelsin istiyorum.acaba kivirciklaşmasina yardimci olur mu?diş etkenlerden saçi düzleşen oldu mu hiç?en iyisi yarin alip denemek olacak sanirim.😄iyi geceler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar merhaba.urun gercekten cok guzel.eskisi fibi olmasa da bukle canlandirmada etkili.tesekkurler paylasimlar icin.tavsiye ederim. :)

Kizlar merhaba.urun gercekten cok guzel.eskisi fibi olmasa da bukle canlandirmada etkili.tesekkurler paylasimlar icin.tavsiye ederim. :)

merhaba. benim saçlarım eskiden bukle bukle yogun bir kıvırcıktı ama malesef ki surekli olarak düzleştirmekten şeklini bozdum. suanda onlerı duz gibi birsey arkalar kıvırcık değişik bir saç. acaba bu üründen alsam fayda eder mi? ve birde kıvırcık oldugu zaman acayıp kabaran tel tel olan saçlarım vardı gercekten elektrıklenme olmuyor mu? cevaplarsanız cok sevinirim

Benim saclarim ince telli boyle kedi tuyu gibi.tek sunu farkettim cok sikarsan agirlastiriyor sacina uygun kullanim dozunu ayarlaman lazim.elektriklenme olmaz ona emin ol biraz fazla sikarain.ben kabarik sevdigim icin cok sikmiyorum.sende cok kullanirsin ise yarar.bide kullandikca daha iyi geliyor saca.
Ben tavsiye ederim.insallah isine yarar canim 😄

Benim saclarim ince telli boyle kedi tuyu gibi.tek sunu farkettim cok sikarsan agirlastiriyor sacina uygun kullanim dozunu ayarlaman lazim.elektriklenme olmaz ona emin ol biraz fazla sikarain.ben kabarik sevdigim icin cok sikmiyorum.sende cok kullanirsin ise yarar.bide kullandikca daha iyi geliyor saca.
Ben tavsiye ederim.insallah isine yarar canim 😄

inşallah canım ya. diyorum ya tek sıkıntım saçlarımın şeklinin bozulmus olması tek ümidimde o sönmüş şekli bozulan salgalı saçların eskisi gibi canlı buklelere dönüşmesi. zaten bir tek o ürünle değil haftalık bakımlarımı yapıyorum. inşallah iyi sonuç alırım hepinize çok teşekkürler önerileriniz için

Back
X