- Konu Sahibi periperili
-
bir ay önce ayrıldığım sevgilimi sürekli rüyamda görüyordum çok merak ettim msj attım face den nasılsın sağlığın nasıl diye bana 3 gün sonra cvp verdi ve yazdığı şey ''iyiyim merak edecek bir şey yok.sadece bu aralar face takılmıyorum.sende iyisindir umarım....'' ona msj attığım için çok pişmanım kendimi çok çaresiz ,ona karşı yenilmiş hissediyorum.nasıl bu kadar acımasız olabildi ki sana bakmaya kıyamm derken nefret ediyorum erkeklerden bana yaşattığı acıların hesabını bir gün verir mi????
Aynı salaklığı bende yaptımm ben terketmiştim bidee sonra ben rüyamda görmüştüm mesaj atmıstımm gayett rahat bir şekildee konustu ona gıcık oluyorum nefret ediyorumm yaa iflas eder inşallahh
ben hiç dalga geçilen bir taraf görmedim
benim durumumda buna benziyo galiba.Ben ne yapmalıyım kızlar demin bi konu açtımmmm
Arkadaşlar bugün eski sevgilimin doğum günü demin farkettim.
Ve işin ilginç tarafı gece hiç aklımda yokken onu rüyamda gördüm.Rüyamda şöyle ;
[Rüyamda bi ablanın telefonundan telefon sapıklığı yapıyoduk ve bn onu aradım.Ablaya küfürler etti ablada kocama söylüycem fln dedi her nasıl olduysa bu benim olduğumu anladı ve bana mesaj attı.Dediki senin olduğunu anladım sen özlediğin 100 kişi kim derseler onlardan birisin kmle çıkarsam çıkayım unutmadım lütfen mesaj atma şeklnde bişey yazdı.
Herneyse ona çok kırgın bi şeklde ayrıldık daha doğrusu o benden ayrıldı ama ayrıldık ayrılalı hiç ciddi ilşkisi olmadı şuan bile sevglisi var.Aynı sınıftayız ve 12 mayısta benim doğum günümdü tüm sınıf arkadaşlarımı davet ettim onuda tabi oda glemicni söyleyerek doğum günümü kutladı.Gçen senede bi arkadaşı aracılığla kutlamıştı ama çok çok üzdü ne yapsam bilmiyorum rüyam bi msaj mı veriyo onuda anlamadım çok karışık bi durumdayım.Mesaj atsam sen kmsin dicek mosmor kalıcam diye korkuyorum.N yapıcamı bilmiyorum onu umursamadığımı düşünsün istiyporum çok karışığım yardım edin[/oQUOTE]
bence kutlama doğum gününü barışsanız bile eskisi gibi olmayacak yaşınız daha çok genç anladığım kadarıyla önüne daha bir sürü kişi çıkacaktır ama burda bizim fikirlerimiz değil senin ne yapmak istediğin onu hayatının neresinde görmek istediğin önemli her şeyi iyi düşün ve ona göre kararını ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?