Dalgınlık ve Dikkatsizlik

Overrated

Uykusuz İnsan
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
1.399
2.227
358
Ablalarım yaşıtlarım herkese selamlar. :) Çok büyük bir dert değil ama içten içe rahatsız ediyor beni. Bu aralar aşırı dalgınlık ve dikkatsizlik var bende. Örneğin geçen gün gözlüğümü kaybettim. Bugün paramı kaybettim. En son ne zaman bir şeyi kullandığımı hatırlıyorum ama yerine geri koyup koymadığımı hatırlamıyorum bile. Okulda sınavlara girdiğimde de yine aynı şeyler oluyor. Hep mal mal hatalardan notum düşüyor. Bilmediğim şey olsa anlarım da bildiğim şeyi yanlış yapmak canımı rahatsız ediyor. Sizce bunlar normal şeyler midir? Hepiniz bu tarz şeyler yaşıyor musunuz? Veya bunun gibi dikkatsizliklere karşı herhangi bir öneriniz var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. ^^

Acaba kafanıza başka şeyleri takıyor musunuz ne bileyim arkadaşlar arası problemler vs? Ben lisede öyleydim, ondan kafam çok dağınıktı sonra onları hayatımdan çıkarınca düzeldim.

Bir doktora görünsen iyi olur. Önce bir tahlillerin yapılsın, vitamin eksikliği falan varmı öğreirsin. Yoksa psikiyatriye git dikkat eksikliği testleri yapılsın. Bu ikisinden biri değilse bir şeyin yoktur, şapşallık yapıyorsundur

Normalde ms hastasıyım. Sürekli gittiğim nöroloji profesörüm var. Ona bahsetsem olur mu? Eğer hastalık anlamında bir sorun yoksa şapşallığı düzeltmem pek mümkün değil herhalde

Acaba kafanıza başka şeyleri takıyor musunuz ne bileyim arkadaşlar arası problemler vs? Ben lisede öyleydim, ondan kafam çok dağınıktı sonra onları hayatımdan çıkarınca düzeldim.
Ms hastası olduğum için yeni iğne kullanmaya başladım. İğnenin yan etkilerinde dikkatsizlik yazmıyor ama depresyon yazıyor. Depresyona dalgınlık ve dikkatsizlik dahil midir?

Ms hastalığıyla ilgili pek fikrim yok. Ama sen doktoruna sor bakalım yine de. Dikkatsizlik depresyon belirtisi değil bildiğim kadarıyla. Yani tek başına değil. Depresyondasındır, mutsuzssundur, kafan dağınıktır dikkatsizlik beraberinde gelir. Ama sadece dalgınlık ve dikkatsizlik sanmıyorum ki depresyon belirtisi olsun.

Ay geçmiş olsun. Sizin bir bilene sormanız daha iyi olur belki de dediğiniz gibidir. Etkisi olabilir.

Tamam o zaman ben doktoruma salı günü gittiğimde sorayım bi. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

cnm eğer değerlerinde bir problem yoksa psikolojik olablr yani stres yoğunluk falan bende yaşıyorum bunu bazı zamanlar 5 dk öncesini hic yaşamamış gibi oluyorum unutuyorum ve çok korkuyorum boyle olunca ama doktor hicbseyin yok dedi tebocan diye bi ilaç var SSK karslamiyo doktor bunu önermişti ben faydasını gördüm smdi de GNC nin gingko blaba bitkisinin hapini kullanıyorum tamamen bitkisel ilaç değil bu. Ama düzenli kullanamadım bi turlu ondan çok fayda gördüm mu bilemiyorum

Tamda bu.
Benim sorunumda bu bu aralar.
Internetten odev yollamamiz lazimdi 3 kisi olrak .hepikizin adina ben yolladim ama yanlis yollamisim.
Hocaya sorduk yok gelmedi tekrar yolla dedi. Sonra tekrar yollayin diyo hoca derken nerden yollamamiz gerektigini soylemedim. E- postadan istemis adam yine yanlis yollanildi. Bakalim notumuz ne olucak . Not kirarsa soylemem lazim hocsm suc tamamen benim diye.

Ondan ayri kac kere inmem gereken duraga gelince birden dikkatimi bisy cekiyor telefonda yolda.
Bi durak geri yuruyorjm.

Arkdaslar sen kesin asiksin diyolar ama sinavlarn stresi bu olanlar.
Insallah sende oldgu gibi benim sinavlara bi etki yaratmaz bu dalginlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…