Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şehirde 10-15dk lık mesafede bile eşyaların içine ediyorlar, şehirden şehiri düşünemiyorum bile..Arladaslar oncelikle herkese merhaba. Benim oyle bir evlilik surecim var ki duysaniz yok artik dersiniz
Nisanlim devlet memuru ve ayni zamanda pdr mezunu bu yil nasip olursa ekimde dugunumuz var.. Öncelikle nisanlim hakli olarak ogretmen olmak istiyor ve devlet agustosta atama yapacagiz dedigi icin garanti olsun diye ekim de dugun yapalim dedik. Neyse sonra bu atama subat oldu simdi de ekim 10.. Bu kismi zaten sarpa sarmisken simdi de alan sinavi kötü geçtiği için ataması Şubat'taki ikinci atamada olacak diye ddüşünüyoruz. Söylentilere göre de Aralık'ta yine bir atama olma ihtimali de var.. İşte işleri sarpa sardı asıl durum bu noktadan sonra başlıyor. Nişanlım suan Erzincan'da görev yapıyor ve Aralıkta atama olursa muhtemelen atanmış olacak ve bu süre zarfında da 2 ay icin tüm eşyaları götürmek istemiyorlar oradan yeni eşya almaktan falan bahsediyorlar. İdareten esyadan bahsediyorum... Halisi perdesi herseyi sorun. 2 cekyat 1 hali belki.. Esyalarimizi goturmelimiyiz yoksa orda idareten birseyler mi almaliyiz ya da baska ne yapabilirz siz tecrubeli kadinlarimiza sormak istedim![]()
Tam olarak ordu caddesinin neresinde hatirliyor musunuz? Eski mit kavsagina dogru yukarda mi yoksa pttnin oralar mi.. Bir bakalim onlara hemen. Bizim es olarak kalabilecegimiz apart varsa ne ala. Ben denizlide ogrencilik yaptim mesela orada vardi kiz erkek rahatlikla kalinan esyali apartlar. Keske böyle bir imkanimiz olsaOrada eşyalı evler var 2 ay bu şekild e idare edebilirsiniz mesela erzincandan tutacaksanız ordu caddesinde bir apartman vardı adını hatırlamıyorum apartmanın altında araba galerisi vardı oralarda eşyalı daireler vardı hangi şehir olursa olsun 2 aylık zaman için tekrar dan alarak masraf etmey e gerek yok esyali ev tutmanız daha mantıklı
Amin tesekkur ederim:)Allah kolaylık versin demek geldi içimden![]()
Cok tesekkur ederim haklisin keyfini cikatmak lazim sonucta bir kere olacak:)) normal de ben boyle seyleri sorun eden biri degilim ama o kadar cok karar degistirdik ki beynim tamamen iflas etti artikAynı durumdayım
@damdan ın bahsettiği evi tutup bırakan gelin benim
Öncelikle bu güzel süreci moralini bozup zehir etme kendine
Evet durumumuz çok zor
Ama demek ki biraz sabretmemiz gerekiyormuş
Ben böyle düşünüyorum
Yeni eşyaları alıp taşınarak ziyan etmektense eşyalı ev bulmaya karar verdik biz
Her şey belli olunca kesin oturacağımız eve göre güzelce dizeriz dedik
Siz de öyle yapabilirsiniz
Düğüne bir ay kaldı bizim
hala içimize sinen bi ev bulamadık eşyalı ev bulmak biraz daha zor
Ama ben çok mutluyum sende keyfini çıkar bunlarla uğraşmanın heyecanı da başka![]()
Bir ara saka maka onu bile dusunmustukYerinizde olsam şubata kadar düğün düşünmezdim. Bu sene atama işleri anamızı ağlattı. Bu alımlardan sonra şubata kadar 1 ya da 2 kez daha atama olacak deniyor. Malum şimdi bir de sözleşmeli olunca 6 yıl aynı okulda kalmak zorunda. Hiç yerinizden oynamayın atamalar kesinleşene kadar derim.
Canım orası zaten apart gibi bir yerdi biz orada 3 ay kaldik orasida ordu caddesi olarak hatırlıyorum er merkez tarafındaki değil sola doğru gidilen cadde tarafı beyoğlu pab ını biliyor musun onun önünde ki apartman ( biz orayı çay bahçesi zannetmiştik pabmis)Tam olarak ordu caddesinin neresinde hatirliyor musunuz? Eski mit kavsagina dogru yukarda mi yoksa pttnin oralar mi.. Bir bakalim onlara hemen. Bizim es olarak kalabilecegimiz apart varsa ne ala. Ben denizlide ogrencilik yaptim mesela orada vardi kiz erkek rahatlikla kalinan esyali apartlar. Keske böyle bir imkanimiz olsa
Arladaslar oncelikle herkese merhaba. Benim oyle bir evlilik surecim var ki duysaniz yok artik dersiniz
Nisanlim devlet memuru ve ayni zamanda pdr mezunu bu yil nasip olursa ekimde dugunumuz var.. Öncelikle nisanlim hakli olarak ogretmen olmak istiyor ve devlet agustosta atama yapacagiz dedigi icin garanti olsun diye ekim de dugun yapalim dedik. Neyse sonra bu atama subat oldu simdi de ekim 10.. Bu kismi zaten sarpa sarmisken simdi de alan sinavi kötü geçtiği için ataması Şubat'taki ikinci atamada olacak diye ddüşünüyoruz. Söylentilere göre de Aralık'ta yine bir atama olma ihtimali de var.. İşte işleri sarpa sardı asıl durum bu noktadan sonra başlıyor. Nişanlım suan Erzincan'da görev yapıyor ve Aralıkta atama olursa muhtemelen atanmış olacak ve bu süre zarfında da 2 ay icin tüm eşyaları götürmek istemiyorlar oradan yeni eşya almaktan falan bahsediyorlar. İdareten esyadan bahsediyorum... Halisi perdesi herseyi sorun. 2 cekyat 1 hali belki.. Esyalarimizi goturmelimiyiz yoksa orda idareten birseyler mi almaliyiz ya da baska ne yapabilirz siz tecrubeli kadinlarimiza sormak istedim![]()
Size ozelden ulastim bir kac sorum olacak..:)Canım orası zaten apart gibi bir yerdi biz orada 3 ay kaldik orasida ordu caddesi olarak hatırlıyorum er merkez tarafındaki değil sola doğru gidilen cadde tarafı beyoğlu pab ını biliyor musun onun önünde ki apartman ( biz orayı çay bahçesi zannetmiştik pabmis)
Bence hiç kasmayın, her gittiğiniz yerde eşyalı ev bulmaya çalışın. Özellikle doğuda gelip giden memur çok olduğu için eşyalı kiralık ev bulmakta zorlanmazsınız. Başka yere atanınca da valizinizi alır gidersiniz.
eğer ki kısa vadede dönüş varsa idareten eşya alınır memurum eşimde memur ona göre cevap veriyorum.eşyalı ev varsa tadından yenmez.Arladaslar oncelikle herkese merhaba. Benim oyle bir evlilik surecim var ki duysaniz yok artik dersiniz
Ohoo biz ne fikirler değiştirdik :) düğünü erteleyecektik düğün salonu iptal durumunda tüm parayı isteyecek olunca yapıcaz artık dedikAmin tesekkur ederim:)
Cok tesekkur ederim haklisin keyfini cikatmak lazim sonucta bir kere olacak:)) normal de ben boyle seyleri sorun eden biri degilim ama o kadar cok karar degistirdik ki beynim tamamen iflas etti artikbir de sadece biz konusmuyoruz ki onlarin ailesi benim ailem derken her kafadan bir ses cikiyor
iki tarafta konusuyor sonra siz bilirsiniz diyip cekiliyorlar ardindan bir bakmisiz ikimizin de kafalar tamamen iptal
ama muhtemelen esyali ev bakacagiz gibi duruyor artik.. Bu arada seninde az kalmis Rabbim mutlu mesut etsin insallah.. Umarim bir an once sende evine yerlesirsin:)
Bir ara saka maka onu bile dusunmustukama herseyimiz hazir nikah tarihi balayi biletler vs..
Arkadaslar bu arada cevap yazan herkese teşekkür ederim.. Biraz daha kafam da netlesmis oldu sagolun:)
Arladaslar oncelikle herkese merhaba. Benim oyle bir evlilik surecim var ki duysaniz yok artik dersiniz