Dallasa donen evlilik sureci..

Memur olmanın bir dezavantajı da bu.. keisnlikle iyi bir sey almayın yazık paranıza. Geçici yerse 2 3 senelik falan. Taşıma taşına çok yıpranıyor eşyalar . Verdiğin paraya mi yanarsın, yana yana kullanamadigina mı.. :/

Aynı şehirde 10-15dk lık mesafede bile eşyaların içine ediyorlar, şehirden şehiri düşünemiyorum bile..
Rezil olur eşyalarınız sonra her baktığınızda taşıyanlara küfrederken bulabilirsiniz kendinizi..
Ne kadar dikkatli olunsada malesef bir aksilik hep oluyor

Yerinizde olsam şubata kadar düğün düşünmezdim. Bu sene atama işleri anamızı ağlattı. Bu alımlardan sonra şubata kadar 1 ya da 2 kez daha atama olacak deniyor. Malum şimdi bir de sözleşmeli olunca 6 yıl aynı okulda kalmak zorunda. Hiç yerinizden oynamayın atamalar kesinleşene kadar derim.

Baslıqa bakınca gercekten zor ters giden imkansız birşeyler war sandım. Canım gercekten bukadar imkansız dallas olan ewlilk sürecinde rabbim sana yardım etsin.

Tam olarak ordu caddesinin neresinde hatirliyor musunuz? Eski mit kavsagina dogru yukarda mi yoksa pttnin oralar mi.. Bir bakalim onlara hemen. Bizim es olarak kalabilecegimiz apart varsa ne ala. Ben denizlide ogrencilik yaptim mesela orada vardi kiz erkek rahatlikla kalinan esyali apartlar. Keske böyle bir imkanimiz olsa

Allah kolaylık versin demek geldi içimden
Amin tesekkur ederim:)

Cok tesekkur ederim haklisin keyfini cikatmak lazim sonucta bir kere olacak:)) normal de ben boyle seyleri sorun eden biri degilim ama o kadar cok karar degistirdik ki beynim tamamen iflas etti artik bir de sadece biz konusmuyoruz ki onlarin ailesi benim ailem derken her kafadan bir ses cikiyor iki tarafta konusuyor sonra siz bilirsiniz diyip cekiliyorlar ardindan bir bakmisiz ikimizin de kafalar tamamen iptal ama muhtemelen esyali ev bakacagiz gibi duruyor artik.. Bu arada seninde az kalmis Rabbim mutlu mesut etsin insallah.. Umarim bir an once sende evine yerlesirsin:)

Bir ara saka maka onu bile dusunmustuk ama herseyimiz hazir nikah tarihi balayi biletler vs..

Arkadaslar bu arada cevap yazan herkese teşekkür ederim.. Biraz daha kafam da netlesmis oldu sagolun:)

Canım orası zaten apart gibi bir yerdi biz orada 3 ay kaldik orasida ordu caddesi olarak hatırlıyorum er merkez tarafındaki değil sola doğru gidilen cadde tarafı beyoğlu pab ını biliyor musun onun önünde ki apartman ( biz orayı çay bahçesi zannetmiştik pabmis)

Bence hiç kasmayın, her gittiğiniz yerde eşyalı ev bulmaya çalışın. Özellikle doğuda gelip giden memur çok olduğu için eşyalı kiralık ev bulmakta zorlanmazsınız. Başka yere atanınca da valizinizi alır gidersiniz.

Size ozelden ulastim bir kac sorum olacak..:)

Artik muhtemen oyle yapacagiz..

Canım aynı şeyleri bende yaşayacağım için ben hep eşyalı ev olur diye düşünüyorum. Alsan evi döşesen içinden geldiği gibi de olsa taşınırken çoğu eşyadan vazgeçmek zorunda kalacaksın çoğu da kullanılamayacak hale gelecek belki..

eğer ki kısa vadede dönüş varsa idareten eşya alınır memurum eşimde memur ona göre cevap veriyorum.eşyalı ev varsa tadından yenmez.

Ohoo biz ne fikirler değiştirdik :) düğünü erteleyecektik düğün salonu iptal durumunda tüm parayı isteyecek olunca yapıcaz artık dedik

Teşekkür ederim, rabbim sizin de bizim de yardımcımız olsun inşallah

ikinci el alın
ben 5 senede 3 şehir değiştirdim 5. evime taşındım o eşyaların hayrı kalmadı
asla taşıma yeni eşyaları
alsın spottan öğrenci işi bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…