Cosmo girl vardi bi de.. Hey girl filan.. Pahalıydı onlar almazdim ama hediye verirdi icim giderdi

salsa trendy; toplamda 1 liraydi ikisi.. Okul dönüşü alip yataga uzanir okurdum.. Sanki dunyanin en onemli bilgi kaynagi gibi
Ayy ne güzeldi o dergiler ama. Bizim için dünyanın en önemli bilgi kaynaklarından biriydi bence :)
Çoğu yorumu okudum güzel bir konu olmuş bu.
Ergenlikte böyle şeyleri yapmak lazım ya, o dergiler ipek ongun kitapları okunur, aşık olunur aptal aptal, aileyle kavga edilir gibi bir sürü şey. Bunlar ergenlikte yaşanmayınca bastırılınca ileri dönemde arıza veriyor. Herşey kararında ve kendi zamanında güzel, aşk da böyle, ufak flörtler bakışmalar yararlıdır bile kişilik gelişimi için.
Öte yandan anne olmasam da çevrede gördüklerim beni korkutuyor ya. Ben küçük ve dışarı kapalı bir toplumda büyüdüm misal, kızlı erkekli kalabalık bir gruptuk gece yarısı ya da sabaha karşı eve girdiğim çok olmuştur çünkü o gruptaki herkesin anne babaları birbirini tanırdı ortam güvenliydi yani. Şimdi pek öyle değil üzülüyorum ileride nasipse çocuğum olursa korkarım ben.
Ankaranın çinçin mahallesini bilen bilir görev icabı oradaki bir ilkokula yolum düştü. Müdür bey beni odasındaki pencereye çağırdı mihail hanım şu köşelerde dikilenleri görüyor musunuz, torbacı onlar hep beklerler okul çıkışında, polis dahil herkes bilir kimse de bişey yapmaz demişti çok üzülmüştüm.
Ne bileyim işte böyle ortamlar da var, benim büyüdüğüm ortam gibi saf temiz olanları da. Allah tüm anne babaların evlatlarını korusun, temiz iyi insanlarla karşılaştırsın diyemeyeceğim çünkü hayat öyle değil. Bunun yerine doğruyu yanlışı ayırt edebilme idraki versin evlatlarımıza.
Pek dertliymişim bu konuda.