Çocuk Hastalıkları Damar iltihabi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

penyez6161

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
31
46
38
43
Merhaba arkadaslar,kizimin vucudunda gecen hafta carsamba kucuk kucuk yaralar cikmaya baslamisti,doktora gittigimizde damar iltihabi dendi,ve morarmalar iyice artmaya basladi,doktor dedi zaten morluklar artabilir diye,yaptiklari hic bir tedavi yok,kendiliginden gececek dendi,sadece idrar testi yapiyorlar ,ic organlarina zarar veriyormu diye,boyle bisey basindan gecen oldumu acaba,yaralar cocugumun canini acitiyor,yurumekte bile cok zorlaniyor,3 yasinda kizim,hollandada yasiyoruz

Eklentiler

• IMG_0440.webp
    IMG_0440.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 494
  • IMG_0453.webp
    IMG_0453.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 665
  • IMG_0454.webp
    IMG_0454.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 479
Ahhh canım yaa çok geçmiş olsun.
Başka tetkiklerde yapıldımı, kan rahlilleri felan?
Alerjisi başka bişeyi olmasın yavrucağın.
Acill şifalar dilerim inşallah:emir_bebek:

Cok cok gecmis olsun da bu nasil kendiliginden gecer yani insallah gecer ama bir doktorun daha gorme imkani olsa cok iyi olur kisa zamanda iyi haberlerle donersiniz insallah.

Arkadaşımın kızında oldu.epey hastanede yattı.bu hastalığın sanırım iki çeşidi var.arkadasimin kızı şuan iyi ama tedaviye devam ediyor.ve evet annesi biraz ağrısı oluyordur.Rabbim şifalar versin inşallah

Ayy kusum ya ne hale gelmis :( Allahim acil şifa versin. Hastalığın adını hollandaca yazarmisin merak ettim. Ben almanca yazdim ama hep yaşlı insanlar çıktı, çocukta hic çıkmadı böyle hastalik. Ne hale gelmis canim yaa :(( başka baska doktorlara gidin. Tedavisiz gecicekmis gibi durmuyor

Back
X