- 12 Şubat 2025
- 189
- 31
- 13
- 26
- Konu Sahibi panikprenses34
-
Canım bunların hepsi hem adet hem gebelik belirtisi maalesef ayırt etmek çok zor zaten biraz okursan herkes aynı şeyleri yaşıyor kimisi hamile kalıyor kimisi adet oluyor benim de geçen ay öyle olmuştu ama adet oldumKızlar ???
Test denesene varsa kesin cikar zaten bizimle de paylaşKızlar merhaba göğüslerim ve kollarımın için taraflarındaki damarlarım çok belirginleşti yani yemyeşil görünüyor net bir şekilde gebelik belirtisi olabilir mi bu acaba dokununca çok hafif de ağrı oluyor reglime 5 gün var sizce gebelik belirtisi olabilir mi bir de sabahları aç karna bulantı değil de böyle içim eziliyor fena oluyorum bir şeyler yiyince geçiyor hafif de baş dönmesi oluyor ara ara gebelikten olabilir mi sizce
Canım bunların hepsi hem adet hem gebelik belirtisi maalesef ayırt etmek çok zor zaten biraz okursan herkes aynı şeyleri yaşıyor kimisi hamile kalıyor kimisi adet oluyor benim de geçen ay öyle olmuştu ama adet oldumyumurtlama üzerinden 11 gün falan geçtiyse test yapabilirsin silik de olsa çıkar
Yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ama benim yumurtlama 2 Ağustos çatlama 4 ağustosta oldu sanırım varsa bile çıkar mı ki test awox ile yapıcamTest denesene varsa kesin cikar zaten bizimle de paylaş
Canim regl gunune 5 gun varsa cikabilir benimde 4 u yumurtlama oldu bekliyorum adet gunumuYarın sabah test yapmayı düşünüyorum ama benim yumurtlama 2 Ağustos çatlama 4 ağustosta oldu sanırım varsa bile çıkar mı ki test awox ile yapıcam
Sende herhangi bir belirti var mı peki canımCanim regl gunune 5 gun varsa cikabilir benimde 4 u yumurtlama oldu bekliyorum adet gunumu
Bence çok erken canım benim çatlama tahmini 1 Ağustos chatgbt dpo 11 için 12-13 Ağustosta test yap diyor 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştıYarın sabah test yapmayı düşünüyorum ama benim yumurtlama 2 Ağustos çatlama 4 ağustosta oldu sanırım varsa bile çıkar mı ki test awox ile yapıcam
Göğüslerimde çok az hassasiyet var bu zaten hep olan bir şey sağ kasığımda batmalarım oluyor bazen sol kasğımda da oluyor ama genellikle sağa tarafta uyku halim var onu da sıcaktan diye düşünüyorum başka bir belirti yok yani senin var mıSende herhangi bir belirti var mı peki canım
Erken olduğunu biliyorum ama yarın sabah tatile gidicem aslında gitmeden öğrenmek ve ona göre davranmak istiyorum o yüzden biraz acele ediyorum :/Bence çok erken canım benim çatlama tahmini 1 Ağustos chatgbt dpo 11 için 12-13 Ağustosta test yap diyor 3 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı
Uyku hali dışında söylediklerin bende de var bir de ek olarak ani hareketlerde başım dönşyor gibi sersemliyorum bir de sabah kahvaltıdan önce midem çok kötü oluyor bulanma değil ama böyle bi ezilme rahatsız olma hissi oluyor bir şeyler yiyince geçiyorGöğüslerimde çok az hassasiyet var bu zaten hep olan bir şey sağ kasığımda batmalarım oluyor bazen sol kasğımda da oluyor ama genellikle sağa tarafta uyku halim var onu da sıcaktan diye düşünüyorum başka bir belirti yok yani senin var mı
Bende de bu benzer durum var ama ben sıcak havaya bağlıyorum malum İzmir havalarıGeçen ay kimyasal gebelik geçirdim midem yine bu şekilde olmuştu
Yani olabilir belki benimki de o yüzdendir ama burada çok sıcak hava yok Kayserideyim benBende de bu benzer durum var ama ben sıcak havaya bağlıyorum malum İzmir havaları
Bilmiyorum ben şu an ona bağlıyorum mesela ara ara sağ kasıma batıyor mesela bir şeyler sonra tam Rahmi’in orta yerine doğru batıyor anlamadım nYani olabilir belki benimki de o yüzdendir ama burada çok sıcak hava yok Kayserideyim ben
Bende de aynıları oluyor inşallah ikimiz de hamileyizdirBilmiyorum ben şu an ona bağlıyorum mesela ara ara sağ kasıma batıyor mesela bir şeyler sonra tam Rahmi’in orta yerine doğru batıyor anlamadım n
Vallahi canım benim için değindi geçen ay göğüslerimdeki damarlar belirginleşti hatta dedim ki yani hamileyim herhalde sonra tabii ki hüsran şu an baktığımda hala belirgin şekildeler ama benim için geçerli bir konu degil ne yazikkiPeki göğüslerde damar belirginleşmesi gebelik belirtileri arasında var mı pms te şişip ağrırdı benim ama ilk kez damarların çıktığını görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?