Damat adayımız hakkında ☹️

Bakilsin diye atmiyor musunuz bu hikayeleri? bundan anlam cikarmaya calisacagina hesabini herkese acmasin arkadasiniz o zaman. Merak eder bakar insan, ne var bunda?

Evet tabi ama bn bakmasını garip buldum kızkardesim ne tepki vercek blmıyorum

Ben öyle diyorum. Arkadaşının da ya bak kaç zamandır biri benim hikayeme bakıyor. Bak sana da göstereyim kim acaba falan diye söylediğini düşünüyorum. Hava atmaya çalışmış tanımadığı insanla. Ama söyleyin kızkardeşinize yine de onlar kendileri hallederler. Uzak durmak lazım o arkadaştan

Benim anlamadığım arkaaşınız kız kardeşinizle hikayelerine bakan adamın arkadaş olduğunu görüyor da adam bu ortak arkadaşlığı görmüyor mu???

Peki

Bence söyle bildiğin öbür kıza sinyal yakıyor o slm yollasa bu onu da idare eder sana söyliyim

Az önce bir konuda daha bir yerine b yazan biri vardı, bu da yeni moda mı diyecektim ki, o konuda sizinmiş

tabiki kızkardeşinize söyleyin
ağırdan alan damat adayı mı bu durumda
yani görüştüğü ciddi düşündüğü bir varken başkalarının hikayelerine sürekli bakması garip

Reactions: 000
Baksın ne olacak. Şimdi siz bunu kardeşinize soykeyeceksiniz o gidip soracak adam niyeti bozuksa dahi kiviracak kardesinle belki hic yoktan aralari bozulacak belki adamin niyeti gercekten kötü ama somut bir delil olmadığı icin her halükârda inkar edecek ve çabanız boşa olacak.
Ya adamin yazmasini bekleyin ya da yem atin selam falan yazin tepkisine gore hem niyetini anlarsiniz hem harekete gecersiniz.

Her gün bir sürü insanın hikayesine bakıyorum. Çoğunu da tanımıyorum. Hiçbirine de aşık değilim. Arkadaşlarım birilerine etiketlediyse onlara da bakıyorum. Bir insanın hesabı açıksa o storyi herkese göstermek istiyordur. Bence abartıyorsunuz, kız kardeşinize söyleyeceğiniz bir şey yok. Her insanın yaptığı davranış.

Bence kız kardeşinize söyleyin.
Çünkü bir iki kere baksaydı meraktan bakmıştır derdim.
Ama sürekli bakması bende "Neden " sorusu sordurtur.
Neden sürekli bakıyor?
Amaç ne ki?
Diyelim merak ettin; bir kere iki kere bakıp geçersin ama sürekli bakması ilgisinin meraktan öteye geçtiğini gösterebilir.
Sizden duyması daha iyi olur.

Bazı polisler çapkındır.
Kız kardeşiniz bence temkinli olsun.

Bence arkdasin sorunlu. Ben de arada denk gelen ve hiç tanımadığım kişilerin hikayesine hiç amaçsız şekilde bakabiliyorum. Çok rahatsizsa gizlesin bir zahmet .

Bende bakıyorum hıkayelere
Ama cuvaldızı kendıme batırırsam defalarca bakarsa rahatsız olurum
Meraktan profıle gırıp bakmıslıgım var ama sureklı bakıyosam problem var bence
Acıkca ben rahatsız olurdum bu durumdan
Soylerdım sanırım alttan alttan kardesıme tabıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…