- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Henuz deilNe yaptın söyledin mi
Benim arkadasım olması garip deil mi ama ? Canlı hic gormedi kızı ama foto etiketlemesinde görmüştür ilalkiBen de çoğu kişinin hikayesine bakıyorum ve çoğunlukla da tanımadığım insanlar oluyorlar. Bir kere baktın mı zaten son aramalarda çıkıyor. Bir de biri hikaye ekleyince renkli oluyor meraktan bir daha tıklıyorum. Baktığım kimseye de aşık değilim. Hesap açıksa meraktan bakmıştır. Her hikayeye bakanın beğendiğini düşünüyorsanız işiniz zor.
Bilerek hesabi herkese acip hikayeye kimler bakti diye kontrol ediyorlar. Boyle tipler var.Madem bakılmasını istemiyo kapatsaymış hesabını. Allahım yarabbim ne garip bi arkadaşınız var.
İnstagram ordan burdan bir sürü şey gösteriyor zaten. Hikayelere de baştan başlayıp geç geç yapıp bakıyorum ben. Özellikle birinin hikayesine girip bakmıyorum yani. Bence damat adayında sorun yok arkadaşında var
Değişik bir egoymuş onlarınki. Çok önemli insanlar oldukları için kimler bakmış bakmamış takip etmek lazım. Her bakan da malum onlara aşık...Bilerek hesabi herkese acip hikayeye kimler bakti diye kontrol ediyorlar. Boyle tipler var.
Zaten kardeşinize tıklayınca önerilerde çıkmıştır arkadaşınız. Adam da girip bakmıştır. Ne var bunda? Arkadaşınızın bunu size söylemesi ilginç. Benim de hikayeme bakan çok kişi var, hiçbir arkadaşıma anlatmıyorum. Büyük ihtimalle arkadaşınız “ cınım bir çocuk var sürekli hikayeme bakıyor. Acaba benden hoşlanıyor mu” modunda anlatmıştır. Siz de tam Allah tamamına erdirsin moduna geçecekken bir bakmışsınız enişte adayı... Siz de arkadaşınız da Instagram’a çok anlam yüklemeyin.Benim arkadasım olması garip deil mi ama ? Canlı hic gormedi kızı ama foto etiketlemesinde görmüştür ilalki
Paylastiklari hikayeler de tırı vırı. Millet arabasürerken yol gormekten biktikDeğişik bir egoymuş onlarınki. Çok önemli insanlar oldukları için kimler bakmış bakmamış takip etmek lazım. Her bakan da malum onlara aşık...
DiyorsunuzzMadem bakılmasını istemiyo kapatsaymış hesabını. Allahım yarabbim ne garip bi arkadaşınız var.
İnstagram ordan burdan bir sürü şey gösteriyor zaten. Hikayelere de baştan başlayıp geç geç yapıp bakıyorum ben. Özellikle birinin hikayesine girip bakmıyorum yani. Bence damat adayında sorun yok arkadaşında var
Zaten kardeşinize tıklayınca önerilerde çıkmıştır arkadaşınız. Adam da girip bakmıştır. Ne var bunda? Arkadaşınızın bunu size söylemesi ilginç. Benim de hikayeme bakan çok kişi var, hiçbir arkadaşıma anlatmıyorum. Büyük ihtimalle arkadaşınız “ cınım bir çocuk var sürekli hikayeme bakıyor. Acaba benden hoşlanıyor mu” modunda anlatmıştır. Siz de tam Allah tamamına erdirsin moduna geçecekken bir bakmışsınız enişte adayı... Siz de arkadaşınız da Instagram’a çok anlam yüklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?