Allah kısmet ederse 16.04.2011 tarihinde bende evleniyorum.Size sormak istediğim biz nişan yapmadık sadece söz oldu aramızda.bu yüzden bohça hazırlıyoruz bizde onlarda.Damat bohçasına ne koymamız lazım yani nişandaki bohçalar gibimi olur yoksa biraz daha sademi olur??
bide düğün nisan ayında ben biraz tereddütteyim acaba yağmur olurmu die kapalı bi mekanmı tutsam acaba fikirlerinizi paylaşırsanız çok seviniirim:97:
şimdiden çook teşekkürler...
canım benim düğünüm mayıs 23 tü.
kına gecemde felakety bir yağmur yağdı.sanki gök yarılmıştı.
hiç de beklemiyorduk.
çünkü lhavalar çok güzeldi.
Allah 'ım nikahımda mı böyle olacaktı.
çok şükür ki o gün hava çok güzeldi.
bilemezsin ki canım havaların nasıl olacağını.
inş. çok güzel olur düğünün.inş. yağmur felan da yağmaz.
Benim de nikahım 23 nisanda olacak. Havaları bilemiyoruz malesef. Ben de yağmur yağar diye korkuyorum.
Bohça hazırlayacağız demişsin. İhtiyacınız olan şeyleri koyun bence. Herkes kendi bütçesine göre birşeyler yapabilir. Benim de büyük nişanım olmadı ama biz nişanlımla kendimize orta halli bohça hazırladık. Herşeyden 3er 5er tane değildi yani:) Ailemize de fazla birşey hazırlanmadı. Abartmamak lazım bence. Zaten sıkıntılı bir dönem oluyor.
Benim de nikahım 23 nisanda olacak. Havaları bilemiyoruz malesef. Ben de yağmur yağar diye korkuyorum.
Bohça hazırlayacağız demişsin. İhtiyacınız olan şeyleri koyun bence. Herkes kendi bütçesine göre birşeyler yapabilir. Benim de büyük nişanım olmadı ama biz nişanlımla kendimize orta halli bohça hazırladık. Herşeyden 3er 5er tane değildi yani:) Ailemize de fazla birşey hazırlanmadı. Abartmamak lazım bence. Zaten sıkıntılı bir dönem oluyor.
ewet bencede zaten herşey masraf.damat için aldıklarımız:
iç çamaşırı takımı
pijama takımı
gömlek kravat takım
terlik
parfüm - traş seti
annesi ve babası içinde yine iç çamaşırı çorap anne için seccade ,başörtüsü,havlu falan koyucakmış annem.
gerek yok diorum ama adettendir gönlümüzden kopanı koycaz die tutturuyo
havalara gelince Allah bilir artık inşallah hepimizin düğününde güzel olur.soğuk olsun zararı yok ama yağmur olmasın:97:
iç çamaşırı takımı
pijama takımı
gömlek kravat takım
terlik
parfüm - traş seti
annesi ve babası içinde yine iç çamaşırı çorap anne için seccade ,başörtüsü,havlu falan koyucakmış annem.
havalara gelince Allah bilir artık inşallah hepimizin düğününde güzel olur.soğuk olsun zararı yok ama yağmur olmasın
iç çamaşırı takımı
pijama takımı
gömlek kravat takım
terlik
parfüm - traş seti
havalara gelince Allah bilir artık inşallah hepimizin düğününde güzel olur.soğuk olsun zararı yok ama yağmur olmasın
Ben de senin aldıkların kadar bir bohça yapmıştım. Bir de keten pantolon ve günlük giyebileceği bir gömlek aldık. Kullanması için günlük birşeyler seçtim. Dolapta askıda duran çamaşırı ben ne yapayım