• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAMAT SAATİ

ismimuamma

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
16
Kızlar damat saati alıcam sizler ne almıştınız seçemiyorum helppp 😅

Biz eşimle gitmistik kuyumcuya kendisi secti aldik değerli birsey olsun dedik. Bence beraber seçin o takicak sonucta o begensin

Eşim teknoloji düşkünü olduğu için Apple Watch almıştık. Normal saat en pahalısını da alsak takmayacaktı. o yüzden direk onun zevkini alın para boşa gitmesin.

Bizim ailede adettir seiko alınır 😄 sanki japon ailesi... Neyse ama seiko iyidir, eşim çok beğenmişti..

Kendisi seçmeli sizin bütçe aralığınızda.
500 e de var, 50 bine de.

beraber seçilmesi ve damat neyi beğeniyorsa onun alınması gerektiğini düşünüyorum

Bencede eş seçmeli benim eşim görevdeydi ben resmini atmıştım ordan seçmişti hatta fiyatını goster ucuz olanı seçeyim bile demişti 😀😀

Tabi o zamanlar azıcık daha uygundu.. eşim çok beğendiği için deri kordonlu fossil marka almıştım düğünde taktı bir kere. Altın alsam kârım olurdu vallahi boşa gitti🤣

Bütçe ne kadar?
Japon malları ömürlük hatta miraslık oluyor.
Seikonun klasik modellerinden olabilir.
Bütçeyi yazmadığınız için milyoner olma ihtimalinizi göz önüne alıp Patek Phillipe Nautulius modelini önerebilirim.

Çok pahalı birşey alma biz aldık 33 bin lira verdik zamanında sonra nişan attım🤷🏻‍♀️

• Şaşırdım
Reactions: H M
İlk evliliğimi 20 yaşında yapmıştım. Babam eşime Rolex taktı. Boşanırken geri aldım. 50 bin TL eder. Satmak istesek 10 bin anca verirler.

Konu eskiymiş

Back
X