Kekler - Pastalar Damla Çikolatalı,Kakaolu Yaş Pasta-Yörükoğlu sponsorluğunda

Nevreste nevroş konumun içeriğini silsem yarışmadan çekilmiş kabul ediliyor mu

Kakao bacım ne yaptın sen ya
Yeminle böyle pasta bizim pastanede yok her halde bunun ustu 7 katlı düğün pastası olur yok bacım diyecek bir şey bulamıyorum. Allah tan eklemiştim yoksa cesaret edip ekleyemezdim
Başarılar dileyecegimde pasta açık açık "gerek yok bebekler siz kendinizi düşünün " diyor

nanammbu neki kursda neler öğretiyorlarr ...kendinide pek yabana atma ben zaten kursa gitmedende pek severdim pasta işlerini kursa gitmenin güzel yanı pratikleşiyorsun bide kursda öğrendiğin kremanın ev versiyonunu yapabiliyorsun..maksat yarışmak değil be hayatım burada bulunabilmekk..nanacımm

Ellerine sağlık kakao , oldukça profesyonel bir pasta .

Ganajın püf noktalarını , pasta süslenmendeki detayların yapılışını ( çatlak kakao görüntüsü , çikolata yaprak) da ayrıntılı yazıp , paylaşsaydın keşke demekten alamadım kendimi .

Pandispanya ve krema tamam da , senin pastanı bu kadar muhteşem gösteren o detaylar bence .

Başarılar diliyorum yarışmada , tekrar emeğine sağlık .

teşekkür ederim aus katılmaya karar verdiğimde girdim mutfağa ve keşke dedim yanımda bir yardımcım olsa idi hem yapıp hem resimlemek te o kadar zorlandımki .. kii bu kadar oyalar beni düşünmedim pastam bittiğinde ganajı dökülmüş bir pasta çıplak geldi gözüme ve hani bilirsin eskilerden sehpaların üstüne serilen danteller vardı onu yavaşca koydum pastanın üstüne ve kakaoyu eledim kaldırdım bu şekil çıktı .. ve bitter çikolatayı erittim yağlı kağıdı buruşturdum çikolatayı döktüm ve dondu çıkan sonuç yaprak çikolata ehh en azından benzetmeye çalıştım.. çilek koyacaktım evde kızılcık vardı.. bide büskivi ile noktaladım.. aslında aklımda beyaz çikolata ile süslemek vardı.. haklısın pasta yapımı genelde birbirine benzer pastayı gösteren o ince detaylarr..

O yüzden yazdım zaten . Evdeki imkanlarla da bu kadar profesyonel bir görüntü çıkacağını biliyorum bende ( herkes öğrensin istedim )

Tekrar emeğine sağlık .

Bir dilim yollarsan , hayır demem :)

O yüzden yazdım zaten . Evdeki imkanlarla da bu kadar profesyonel bir görüntü çıkacağını biliyorum bende ( herkes öğrensin istedim )

Tekrar emeğine sağlık .

Bir dilim yollarsan , hayır demem :)
geçen sene iki ay pasta kursuna gittim aus şu andada çalıştığım yer mutfak ve o kadar şahane şeyler çıkarıyoruzki .. atla gel bana istanbuldayım yanında çay da yaparım sen iste profilimdeki çikolata kasesi bile yaparımm..içine de dondurma koyabiliriz ,,meyve koyabilirizz.

İdeal mesleğini buldun desene .

Kısmet , yolum İst e hep düşer , canım pasta çekerse (ki hep çeker ) olabilir :)

İdeal mesleğini buldun desene .

Kısmet , yolum İst e hep düşer , canım pasta çekerse (ki hep çeker ) olabilir :)
dış ticaret okudum ben aus senelerdir beyanname yazmaktı işim en son gümrük firmasında çalıştım 5 ay evvel ayrıldım son 4 aydırda sırf sevdiğim pasta işini yapabilmek için bir ustanın yanında mutfak bölümünde çalışıyorum çok yoğunum ama olsun değiyor .. her zaman beklerim aus ne güzel olur

teşekkür ederimiki ay kursa gittim vede şimdi çalıştığım yerdede yani mutfak tada daha neler yapıyoruz yanında olduğum bir ustam varki aman Allahım diyorumm..
keşke daha fazla foto koysaydınız biz de bişeyler kapardık
pandispanyadan sonrası önemli sizin pastanın en can alıcı noktası krema ve ganaj bence

Kakao bu pandispanyaların birini mi ikiye böldünüz?

İkiye bölünen pandispanya bu kadar kalın mı durdu?

Yoksa iki pandispanya yapıp onları mı böldünüz, onu ben tam anlayamadım. İkiye bölünen pandispanya için kalın geldi gözüme de ben mi yanlış anladım diye sorayım dedim. Çünkü dilim fotoğrafta üç kat da aynı kalınlıkta görünüyor.

Teşekkürler şimdiden.

Yukarıda kelepçeli kalıpta piştikten sonra ve soğuduktan sonra önce ikiye böldüm bir tanesi kalın farkindaysaniz o kalın olanida iple böldüm elde üç tane pandispanya oldu shot aslında pasta yaparken o kadar kirparizki aynı orantida olsun diye..o üç pandispanyayi eşitlemek için kirptiklarim buzdolabı posetinde ..onlarida başka bir pastada değerlendireceğim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…