Kekler - Pastalar Damla Çikolatalı,Kakaolu Yaş Pasta-Yörükoğlu sponsorluğunda

keşke daha fazla foto koysaydınız biz de bişeyler kapardık
pandispanyadan sonrası önemli sizin pastanın en can alıcı noktası krema ve ganaj bence
Ganajin yapımı var resimlerde yukluyeyim sümüklü kız kremanin bitmiş halini yukleyebildim.daha doğrusu pişmiş ve ılınmaya bırakılmış halini

Bazı pastalarda bu ikiye bölünen pandispanyayi 4 boluyoruz .pasta kursunda hepsini ogretiyorlar.en güzel yanı o bence

Bunu bende bekliyorum kakaom . Pasta konusunda çok bilgim yok açıkçası ..
Var canım pcde resimler ganajin yapımı duzenleden eklerim .oğlum un yüzme kursundayim.cok basit ganaj canım sıvı krema ve sütlü yada bitter çikolata karisimi eklerim canimsende kursa git ben gibi

Hazırlama şeklini değilde kakaom eşit miktarda pastanın dışına nasıl yaydın onu merak etmiştim . Dökerken donuyormu hemen ? Eşit yaymanın kenarlarada bie püf noktası varmı acaba ?
Var canım ama bu resim bana ait değil aynen bunun gibi yaptım.ganaj iliyinca azda olsa katilasiyor ve su şekil altta geniş bir kase ve telin üstüne koydugun pastaya tepeden dokuyorsun ..o şekil donuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…