- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
-
Ganajin yapımı var resimlerde yukluyeyim sümüklü kız kremanin bitmiş halini yukleyebildim.daha doğrusu pişmiş ve ılınmaya bırakılmış halinikeşke daha fazla foto koysaydınız biz de bişeyler kapardık
pandispanyadan sonrası önemli sizin pastanın en can alıcı noktası krema ve ganaj bence
Bazı pastalarda bu ikiye bölünen pandispanyayi 4 boluyoruz .pasta kursunda hepsini ogretiyorlar.en güzel yanı o benceKakao bu pandispanyaların birini mi ikiye böldünüz?
İkiye bölünen pandispanya bu kadar kalın mı durdu?
Yoksa iki pandispanya yapıp onları mı böldünüz, onu ben tam anlayamadım. İkiye bölünen pandispanya için kalın geldi gözüme de ben mi yanlış anladım diye sorayım dedim. Çünkü dilim fotoğrafta üç kat da aynı kalınlıkta görünüyor.
Teşekkürler şimdiden.
Bunu bende bekliyorum kakaom . Pasta konusunda çok bilgim yok açıkçası ..Ganajin yapımı var resimlerde yukluyeyim sümüklü kız kremanin bitmiş halini yukleyebildim.daha doğrusu pişmiş ve ılınmaya bırakılmış halini
Teşekkür ederim canım kakaolu her biseyi seviyorumKakaomada kakaolu pasta yaraşırdı .
Mikemmelllll
Başarılar kakaom
Var canım pcde resimler ganajin yapımı duzenleden eklerim .oğlum un yüzme kursundayim.cok basit ganaj canım sıvı krema ve sütlü yada bitter çikolata karisimi eklerim canimBunu bende bekliyorum kakaom . Pasta konusunda çok bilgim yok açıkçası ..
Bak canım bu pudingin ustundede ganaj var..Teşekkür ederim canım kakaolu her biseyi seviyoruminstigram sayfamada beklerim
Teşekkür ederim.Elleinize saglik cok guzel olmus
Ganajin yapımı resimlerini ekledim canım . dediğim gibi çok kolayBunu bende bekliyorum kakaom . Pasta konusunda çok bilgim yok açıkçası ..
Hazırlama şeklini değilde kakaom eşit miktarda pastanın dışına nasıl yaydın onu merak etmiştim . Dökerken donuyormu hemen ? Eşit yaymanın kenarlarada bie püf noktası varmı acaba ?Ganajin yapımı resimlerini ekledim canım . dediğim gibi çok kolay
Var canım ama bu resim bana ait değil aynen bunun gibi yaptım.ganaj iliyinca azda olsa katilasiyor ve su şekil altta geniş bir kase ve telin üstüne koydugun pastaya tepeden dokuyorsun ..o şekil donuyor.Hazırlama şeklini değilde kakaom eşit miktarda pastanın dışına nasıl yaydın onu merak etmiştim . Dökerken donuyormu hemen ? Eşit yaymanın kenarlarada bie püf noktası varmı acaba ?
SüperVar canım ama bu resim bana ait değil aynen bunun gibi yaptım.ganaj iliyinca azda olsa katilasiyor ve su şekil altta geniş bir kase ve telin üstüne koydugun pastaya tepeden dokuyorsun ..o şekil donuyor.
Eki Görüntüle 1870706
Teşekkür ederimSEN nasıl bişeysin bacım yaaa bayılıyorum sana yarışmada başarılar dilerim
Rica ederim dene canım çok kolay tüm pastalarin üstünü kapliyabilirsinSüper
Teşekkür ederim kakaom
Teşekkür ederim hazalHarika olmuş ellerinize sağlık.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?