Canım ayaktayken otururken yumuş yumuşlar ama yatınca daha sert ve yayılmıyor malesef. Ama ne önemi var ki? Sağlık dileyin Allahtan, şükredin valla ne güzel vücut estetiğine kavuştu.Ben zaten hep damla istedim, doktorların yönlendirmesiyle yuvarlağa bi ikna olur gibi oldum ama sonra vazgeçtim. Bu konuda en ufak şüphem yok.
Dediğim gibi benim kaygım uzun zaman sonra yumuşaması nasıl, bana biraz sert geliyo çünkü protez. aslında yine protezin sertliği kadarsa çok da kötü sayılmaz, ama doku içinde daha da sert mi kalıyo bilemiyorum ki. ya da yatınca direk füze gibi dik duruyo mu zamanla yayılmaya başladı mı?
Cyndyrella sen yumuşaklığından memnunum demiştin onu hatırlıyorum. Silikon olduğunu bilmeyen biri anlıyo mu mesela dokununca
Ben dokusu olmayanlara damla diye biliyorum amaMerhaba, özellikle dokusu olmayanlara yuvarlak takılır, siz tam tersini yazmışsınız.
Ben dokusu olmayanlara damla diye biliyorum ama
Aslında şöyle söyliyim 3.haftada sanki protez hiç yok hep benimmiş gibi hissetmeye başladım ben. O zamanlarda da yan yatabilirim hani tam yan değil ama sırtıma destek alarak yatabilirdim ama yatmadım dr 60 dedi 60 gün saydım ondan sonra yattım ama bazıları daha protez oturmamış yan yatmaya başlamış bile o zaman kayma olursa şaşırmam çünkü daha protez yerini bulmadı öyle degilmiben de, ki mantıken de öyle olmalı. görüştüğüm 4 doktor damla şart, diğerleri damla da olur yuvarlak da olur dedi.
60 gün sonra mı, ben gayet yan yatmaya başladım.
Doktorun bilgisi var ve sorun yok yatabilirim dediyse sıkıntı yok ama benm doktorum bana yatamazsin dedi bende yatmadım biraz dişimizi sıkmamiz gerekiyor. Ucunda hayallerimizı gerçekleştirmek var.Esmerim233 aslında ben de yan yatıyorum ama sanki arada dinlenmek için uzun süreli değil. ben de hala korse kullanıyorum ve sanırım çok faydası oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?