Damla Silikonda Dekolte ve Ayrıklık Sorunu

gizlihatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
61
0
36
İzmir
İçinizde özellikle kas altına damla silikon taktıranlara bazı sorularım olacak.

Damlaların içindeki akmayan jel olduğundan ve alt kısmı daha dolgun oldugundan dolayı
- Destekli (push up tarzı) sütyenleri rahatca giyebiliyor musunuz?
- Dekolte giydiğinizde rahatca çatal oluşuyor mu? Birleşince ağrı sızı oluyor mu?

Son düzenleme:
İçinizde özellikle kas altına damla silikon taktıranlara bazı sorularım olacak.

Damlaların içindeki akmayan jel olduğundan ve alt kısmı daha dolgun oldugundan dolayı
- Destekli (oush up tarzı) sütyenleri rahatca giyebiliyor musunuz?
- Dekolte giydiğinizde rahatca çatal oluşuyor mu? Birleşince ağrı sızı oluyor mu?

Selam ,

Doktorum bana istediğiniz çamaşırı giyebilirsiniz dediğinde evde büyünk gelen bir sütyenim vardı işe giderken giydim fakat silikonlarımı elleyince hissettim ve hemen gittim çıkarttım doktor telli telsiz süslü fark etmez demişti ama destekli diye dememişti yani kısaca ben kkullanamadım

Benim tam 25 ci Günüm Ameliyat olalı Ödemlerim İndi Sayılır Formuna Kavuşuyor Çok Mutluyum Damla Taktı Doktorum Ve Göğüslerimin Arası Ayrık değil Ameliyattan ayrıktı ve yuvarlaktı şekil olarak Lakin şu an birleştirmiş doktorum Sağolsun nasıl sütyen takarsam takayım göğüs Çatalım var Çok diri Duruyor Doğal duruyor kimse anlamıyor Sanırım bu Doktorun Eliyle Alakalı ben bile kendime bakınca Way be diyorum okadar ayrıktı ki nasıl birleştiler ...

Ağrı Sızı ya Gelince Olmuoyr Ağrım falan her şey normal yani destekli taksam da normal Destekli takmıyorum zaten yıllardan beri taktım destekli Bıkmışım Kurtulmak İstedim Destekliler den Takınca da Fırlıyo Aşırı Öne yukarı doğru

Benim tam 25 ci Günüm Ameliyat olalı Ödemlerim İndi Sayılır Formuna Kavuşuyor Çok Mutluyum Damla Taktı Doktorum Ve Göğüslerimin Arası Ayrık değil Ameliyattan ayrıktı ve yuvarlaktı şekil olarak Lakin şu an birleştirmiş doktorum Sağolsun nasıl sütyen takarsam takayım göğüs Çatalım var Çok diri Duruyor Doğal duruyor kimse anlamıyor Sanırım bu Doktorun Eliyle Alakalı ben bile kendime bakınca Way be diyorum okadar ayrıktı ki nasıl birleştiler ...

ne güzel sevındım senin adına. Ama benim ameliyattan önce dümdüzdü, o yüzden de ameliyattan önce birleşikti şimdi ayrık diyemicem. zaten çıkıntı olmadığı için çatal da oluşmuyordu. Ameliyatla büyütünce otomatikman artık çatal olur diyordum ama benim göğüs kafesimle falanla filanla alakalı sanırım :(
hem duyunca kendı adıma üzüldüm umudum gitti biraz daha, hemde senin adına sevindim. mutlu mesut yaşa cicişlerinle canım

Son düzenleme:
üstten dolgunluk dışında en çok ama en çok çatal oluşsun artık dekolte giyebileyim umuduyla silikon taktırmıştım.
Önceden aman içi bomboş anlamasınlar diye dekolte giyemezdim. Şimdi de aman çok ayrıklar silikon olduğunu anlamasınlar diye dekolte giyemiyorum.

biraz olsun göğüs varsa silikonla dolgunlaşınca şişiyor ve birleşiyorlar sanırım. Ama benim gibi hiç meme dokusu falan olmayanlarda iyice birbirinden ayrık oluyorlar. Böyle bir fikir yüürütüyorum artık bilmem ne kadar doğru.

Gizlihatun Cum Benim Biraz olsun Göğsüm Yoktu Göğüslerim 75 B idi Ve Göğüslerimin Ortasından Tren Geçerdi Sen Düşün artık :) Lakin Doktorum 2 Göğsümüde Birleştirmiş Yaklaştırmış Bunu Başarmış Eskisine nazaran 10 Kat daha yakın Gizlihatun cum ve ben kendisine bu konuyla ilgili Herhangi bir İstek ve ricada Bulunmamıştım Bunu kendi Yapmış canım benimmmm

Meme çatalının birleşik olması sizin vücut yapınıza bağlı.. Mesela benim mem arasındaki kemiğim yakşalık 2 parmak kalınlığında ve protez kemiğin üstüne çıkamadığı için orası haliyler boş.. ama hiç de kötü bir görüntü bir görüntü oluşturmuyor açıkcası.. isterseniz bitiştirmek için iç çamaşırlarından destek alabilirsiniz..yerimseniben

Meme çatalının birleşik olması sizin vücut yapınıza bağlı.. Mesela benim mem arasındaki kemiğim yakşalık 2 parmak kalınlığında ve protez kemiğin üstüne çıkamadığı için orası haliyler boş.. ama hiç de kötü bir görüntü bir görüntü oluşturmuyor açıkcası.. isterseniz bitiştirmek için iç çamaşırlarından destek alabilirsiniz..yerimseniben
sevgili yağmurluk, benımde 2 parmak kalınlığında ama şuan yani slikondan sonra. eskiden dümdüzdü 10 parmak geçerdi yani :) Ama benim damla ve daha yumuşamadı diye sanırım alttan destekli takamıyorum. yani rahat edemiyorum. Elımle bırleştirip bakıyorum çok yapay duruyorlar gibi geliyor. Ne bileyim yani doğal halleri o kadar ayrık olmasaydı keşke :(

Kızlar benim Tam 1 Ay oldu Göğüs aramı Doktorum birleştirmiş nası yapmış Bende Bilemiyorum Şaştım Kaldım Çünkü Ameliyattan önce Çok Ayrıktı Tren geçerdi öyleki koltuk altlarıma Yakındı Adeta Damla Silikon Taktı Doktorum Birde belirtmek isterim Göğüslerimin Üst KısımLarıda Dolgun Burada Okuyorum Yuvarlakta Daha Güzel Duruyor Diyor Arkadaşlar Lakin benim öyle değil gayet dolgun Üzerleri en az altları kadar ve En Önemlisi Birleşikler opuyorumnanaktan bayanssulusmile zemuszemus

Kızlar benim Tam 1 Ay oldu Göğüs aramı Doktorum birleştirmiş nası yapmış Bende Bilemiyorum Şaştım Kaldım Çünkü Ameliyattan önce Çok Ayrıktı Tren geçerdi öyleki koltuk altlarıma Yakındı Adeta Damla Silikon Taktı Doktorum Birde belirtmek isterim Göğüslerimin Üst KısımLarıda Dolgun Burada Okuyorum Yuvarlakta Daha Güzel Duruyor Diyor Arkadaşlar Lakin benim öyle değil gayet dolgun Üzerleri en az altları kadar ve En Önemlisi Birleşikler opuyorumnanaktan bayanssulusmile zemuszemus

Doktoruna sordun ve ben birleştirdim mi dedi. Yani ilerde daha birleşik durmasını ameliyat anında sağlayabiliyorlar mı? benim doktorum niye yapmadı o zaman paralarım walla Miks'cim adamı senın yüzünden :))
2 hafta önceki kontrolüme de gidemedim zaten üşüttüm diye. gider gitmez sorucam doktoruma. Ama senden cevap bekliyprum doktorunun elınde olan birşey miydi yani ?

Doktoruna sordun ve ben birleştirdim mi dedi. Yani ilerde daha birleşik durmasını ameliyat anında sağlayabiliyorlar mı? benim doktorum niye yapmadı o zaman paralarım walla Miks'cim adamı senın yüzünden :))
2 hafta önceki kontrolüme de gidemedim zaten üşüttüm diye. gider gitmez sorucam doktoruma. Ama senden cevap bekliyprum doktorunun elınde olan birşey miydi yani ?

Ameliyat anında Birleştirmiş işte küçük ayrık göğüsler önde toplanmış birleşik duruyor :1: Bende Sürekli Bakıyorum Zaten Alışamadım Hoşuma Gidiyor Ehh Bunca Yıldan Sonra Normaldir
bu da doktorun Başarısı Ne diyebilirim ki Üstelik Ben Birleştir Birleşirmi nasıl olur Nası Biter Diye Sormadım Bile Prof benim doktorum Size Güveniyorum dedim teslim Oldum ve Tam Bir Ay oldu Yumuşadı Göğüslerim rahatım yani Allaha Şükürbi şikayetim yok 20sinde Kontorole Gidicem
Sen Doktoruna Kız Bence Çünkü Oluyormuş demekki

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii sen hala orda mısın yauu diyenler olabılır kızlar ama ayrık duran cicişlerime takıktım ya bugün yan yatarken fark ettim yan yatınca o taraf içeri itiliyor, yerçekiminden dolayı da öbürü onun üstüne biniyor. ıste o zaman bırakın 2 parmak kadar 3 parmak kadar boşluğu meyve suyu kamışı bile geçmez oluyor göğüslerimin arasından. O halıne bayılıyorum çünkü çok doğal duruyorlar yan yatarken.
Bundan sonrakı pozlarımda dekolte olsun ıstersem hep yan durur gıbı bı tarafa yaslanır gıbı poz verıcem onu keşfettim. E napiyim gülmeyin ama hayalimdeki büyüklükte olmadıkları için yeteri kadar birleşikte değiller. Bende yöntemler geliştiriyorum

ha bu arada sen yan yatınca iki göğüsünde birleştiğini yeni mi kesşfettin bu yaşında demeyın sakın. Hiiiiç yoktu ki önceden cicişlerim nereden bilebilirdim :)) İstediğimden küçük oldular diye yakınıyorum ama bakmayın. Buna da şükür. Hiç olmamasından iyidir yani

Ameliyat anında Birleştirmiş işte küçük ayrık göğüsler önde toplanmış birleşik duruyor :1: Bende Sürekli Bakıyorum Zaten Alışamadım Hoşuma Gidiyor Ehh Bunca Yıldan Sonra Normaldir
bu da doktorun Başarısı Ne diyebilirim ki Üstelik Ben Birleştir Birleşirmi nasıl olur Nası Biter Diye Sormadım Bile Prof benim doktorum Size Güveniyorum dedim teslim Oldum ve Tam Bir Ay oldu Yumuşadı Göğüslerim rahatım yani Allaha Şükürbi şikayetim yok 20sinde Kontorole Gidicem
Sen Doktoruna Kız Bence Çünkü Oluyormuş demekki

Sevgili miks, doktorunun ve yerinin ismi nedir acaba acilen estetik yaptırmam gerekiyor, bana yardım edin lütfen :43:

Back
X