Bunda daha çok dore var gibi ışığa göre değişiyor belki deYani cidden çok enteresan bi saç rengi bazı fotoğraflarda da küllü görünüyor çünki
İşte bunlar hep ABD'nin oyunlarıYani cidden çok enteresan bi saç rengi bazı fotoğraflarda da küllü görünüyor çünki
Bende çok merak ediyorum ya net bilen biri var mı ki yaİşte bunlar hep ABD'nin oyunları
ay pardon ışık oyunları diyecektim,kulak alışkanlığı olmuş.
Hala ben de merakla bekliyorum ne rengiymiş bu.
Kuaföre gidip göstersek yapar mı diyecem de hangi kuaför istediğim şeyi yaptı ki ,benimki de soru işte
Dizinin kuaförü aslında jenerikte yazar,netten bir bölümü aç, sonuna ya da başına bak.Bende çok merak ediyorum ya net bilen biri var mı ki ya
Yalnız şu var; kuaförler renkleri karistiriyorlar. Bu karışım bir renk bence.Bende çok merak ediyorum ya net bilen biri var mı ki ya
Ohoooo ölme eşşeğim yaz gelsin ya bu dediğin , kuaför dikkate alcaktaaa cvp vercekteeDizinin kuaförü aslında jenerikte yazar,netten bir bölümü aç, sonuna ya da başına bak.
Bi şekilde ulaşıp öğrenebilirsin.
Yaşasın ajanlık damarlarım
Gerçekten çok orjinal hoş bi renk ya keşke öğrenebilsek neymişşYalnız şu var; kuaförler renkleri karistiriyorlar. Bu karışım bir renk bence.
Ay o da olur,Ohoooo ölme eşşeğim yaz gelsin ya bu dediğin , kuaför dikkate alcaktaaa cvp vercektee
Benim de aklıma şey geliyo instagramdaki kuaförlere mi atsam acaba bilirler mi ki
Bak mesela burda nasıl küllü görünüyoAy o da olur,
Hadi be hacı öğren şunun rengini
Uyuyamıcam gece
Ben bu renkleri hiç sevmem ama merak ettim. Kiza çok yakışmış o ayrı.Gerçekten çok orjinal hoş bi renk ya keşke öğrenebilsek neymişş
Koyu kumral dendi yok mu artıran ? Ya bu kumral değil gibi baya dore çünki.Kendi saç rengim buna çok yakın.
Kuaförler koyu kumral olduğunu söylüyor, ışıkta da kızıllık var gibi parlar aynı şekilde.
Tam kendi rengine boyattığım zaman içine kızıl da karıştıyorlar.
Yardımcı olamadım pek ama yine de koyu kumral derseniz, birkaç yıkamadan sonra bu hale gelir.
Balyaja hiç benzemiyo ya baya düz renk boya bu her yeri aynı rengin :/Netten baktim. Orta kahvenin üstüne seyrek bal köpüğü balyaj diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?