Merhabalar
boyum 1.60 cm , kilom 50 kgbir 4 kg daha verirsem kendimi çok daha iyi hissedeceğim...sizlerinde desteğiyle en kısa zamanda
bu kiloyu vereceğim inşallah
selam günlüğüm
her pazar gibi bugünkü kahvaltımda biraz geniş oldu ,ama geç saat yediğim için hem sabah hemde öğlen olacak bu öğünüm.gelelim yediklerime;
selam günlüğüm
bir süredir yazamadım.hala daha iyileşmeye çalışıyorum:2:.
bu süre zarfında çok güzel bir şey yaptım .2 gün bıraktımve artı 1 kg ile karşındayım
ama bunu en kısa zamanda telafi edeceğim
bugün yeni bir tarif daha keşfettim.denemekte fayda var diyorum
yalancı kısırmışana malzeme karnıbahar çokta severim.en kısa zamanda yapıcam.
100-150gr çiğ karnıbaharı rondodan geçiriyoruz.taze soğan+dere otu+marul koymadılar ama koyulabilir bencebol limon+nar ekşisi+az zeytin yağı.bakalım nasıl bir tat ve etkisi ne olacak.
uzunnnnn bir aradan sonra tekrardan merhabalar günlüğüm...50 kg ile başlamışım ve şu an 3 kg fazlasıyla burdayım....en kısa zamanda bu fazlalığı vermek ümidiyle bugün başlıyorum yine yenidennnnnnnn....
​bir süredir yeme konusunda kendimi kaybetmişim resmen ve bugün bunu bitirmiş bulunuyorum.zira bu hem ruhuma hem bedenime zarar veriyor ki verdi.
binbir zorlukla ve emekle verilen kilolar ,aaaaaaaaaaa bundan bir şey olmaz diye diye sinsice yerleşmeye başladı vücuduma amaaaaa o kadar kolay değil buuuuu.....çünkü ben özel ve değerliyim veeeeeeee iradeliyimmmmmm.....
tam anlamıyla olmasada bugün kendimi iyi hissediyorum biraz pişmanlık ve kendime kızmam dışında...çünkü günlüğüme 50 kg ile başlamışım ve şuan 52.9 kg yim....
ama bu benim için başarılamayacak birşey değil ....bunun da üstesinden gelip ,günlüğümde hedeflediğim 46 olmasa bile 48 kg ye düşeceğim...
''kendime söz veriyorummm''
bunu en kısa zamanda başarıp yaza ruhen ve bedenen iyi girmek için elimden geleni yapacağım....bugün buna hazırımmmmmm...