• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Danışmak İstedim, siz olsanız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lovefairy

The Legend Of The Blue Sea
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.069
1.440
373
Herkese merhabalar hayırlı bayramlar öncelikle :)

Bu aslında bir dert değil de, siz olsanız bu durumda ne yapardınız? diye sormak için açılmış bir konu..

Hayatımda biri var, 1,5 yıl olmak üzere bu kişiyi çok seviyorum o da beni çok seviyor hissettiriyor çok şükür. Ama bir huyu var ki kıskançlık, aşırı derecede..
Öncelikle iyi huylarından bahsedeyim.. Bana aşırı bağlıdır, hiçbir kızla muhabbeti sohbeti yoktur, sosyal medyasında gizlisi saklısı yoktur.. Bana karşı ilgilidir, romantiktir.. Gece yarısı bana ilaç getirmişliği, hastaneye götürmüşlüğü vardır.. Uzak şehirde okuyor hayatımda önemli bir an vardı daha gideli 1 hafta olmasına rağmen sırf o an yanımda olmak için gelmişliği var, beş kuruş parası olmadığı zamanda hem de.. Öğrenci harçlığını kendisi yazın çalıştığı işler sayesinde karşılayan sorumluluk sahibi birisi, cömerttir ilgilidir benden kısmaz hep kendinden kısar.. Bunları anlattım şimdi canımı sıkan kısmını anlatayım...
Aşırı kıskanç, çok çok çok kıskanç bir insan.. Sinirleri yatışınca özrünü her seferinde diler affettirmek için her şeyi yapar ama bu kıskançlık anlarında gözü bir şey görmez. Yani bana asla fiziksel zarar vermez yanlış anlamayın ama.. Mesajda tartışırken gerizekalı mal gibi hakaretler çok kullanır, 1-2 kez s...g.. demişliği var ama sonra çok özür diliyor ben yine de uzun süre affedemiyorum bir şekilde gönlümü alıyor devam ediyorum.. Uzak şehirde okumaya başlayınca ilk kez bu kelimeleri kullanmaya başladı bu arada..
Kıskandığı şeyler bana çok saçma geliyor bu sebepten kıskandığı şeylerimi törpüleyemiyorum.. Atıyorum bana bir kolye almıştı .. O sınır . O kolye görünmeyecek o şekilde giyinmemi istiyor yani boynumun bittiği yerden 4 parmak aşağısı oluyor.. Dünyada öyle bir kıyafet yok ve tartışıyoruz.. Askılı yok, etek metek yok vsvs sıralıyor sözde yasaklar ben de diyorum sen bana yasak koyamazsın ben giyerim diyorum, giyiyorum ama size gerçekten samimiyetle söylüyorum aslaaa açık kıyafetler değil bunlar.. Önüm hep kapalıdır yazın etek şort zaten kendim istemem giymeyi ama olur da bir düğünde giydim o bile sorun... of of..

Siz olsanız ne yapardınız diğer bütün özellikleri 4 4lük gerçekten bana prenses gibi davranır hep korur gözünden sakınır.. Tavsiyeleriniz, önerileriniz.. Siz olsaydınız devam eder miydiniz, ne yapardınız?
Sevgiler..

Ayrılın demeyeceğim fakat bu ilerde çok daha kötü olacaktır. Değişmesini yokasa ayrılacağınızı söyleyin. Sizi seviyorsa kaybetmekten korkar zaten. Şimdiden böyleyse durum vahim gibi duruyor

Simdi affedemedigin unutamadigin hatalari ayni ayni yataga girince nasil kaldircaksin?? Once bunu bi dusun derim. Ayrica bence tek tarafli olarak kendinizi prenses gibi hissediyorsunuz. Onun acisindan prenses olsaniz kufredemezdi. Bi laf vardir ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin. Katlanabiliyosan yola devam et

Hakaret herhangi bir ilişkide bile tahammül edilemeyecek bişey bana göre... Bu anne evlat, abla kardeş,abi kardeş arasında bile olsa...

Size kendinizi iyi hissettiriyor olabilir fakat her şeye burnunu sokması bana kalırsa büyük sıkıntı.. sizi olduğunz gibi görüp beğenip sonra değiştirmeye şekil vermeye çalışması hiç hoş bişey değil... Bunun evlilik ile olan kısmını az çok tahmin edebiliyorum bir de muhafazakar bir aileye sahipse, işin ciddi boyutu ailelere sıçradığı zaman o zaman görün curcunayı... Ayrılın demiyorum fakat kıskançlık yönünü yapabiliyosanız törpüleyin..

Hakaret kısmında da ağzına ıslak odunla vurabilirsiniz...

Sevgilinizin yaptığı sizin "fedakarlık" olarak nitelendirdiğiniz şeyleri evlenmeden önce bütün erkekler yapıyor. Bunlara kanipta gözünüzü kör etmeyin.

Kıskançlık konusu sizin bileceginiz iş.eger kaldirabilirm diyorsanız devam edin bir sonraki aşaması kapanmaniz yönünde olacaktır.

Ettiği hakaretler evlenince katlanacak artacak haberiniz olsun. 6 yıllık evliyim öncesinde 2 yıl sevgililik doneminde daha bir kez hakaret duymadım eşimden hele ki o küfürler asla kabul edilemez birşey benim için. Sizin şimdi o küfürleri affetmeniz evlenirseniz eğer ilerde duyacağınız kufurlerin yerini hazırlıyor.

Herkese merhabalar hayırlı bayramlar öncelikle :)

Bu aslında bir dert değil de, siz olsanız bu durumda ne yapardınız? diye sormak için açılmış bir konu..

Hayatımda biri var, 1,5 yıl olmak üzere bu kişiyi çok seviyorum o da beni çok seviyor hissettiriyor çok şükür. Ama bir huyu var ki kıskançlık, aşırı derecede..
Öncelikle iyi huylarından bahsedeyim.. Bana aşırı bağlıdır, hiçbir kızla muhabbeti sohbeti yoktur, sosyal medyasında gizlisi saklısı yoktur.. Bana karşı ilgilidir, romantiktir.. Gece yarısı bana ilaç getirmişliği, hastaneye götürmüşlüğü vardır.. Uzak şehirde okuyor hayatımda önemli bir an vardı daha gideli 1 hafta olmasına rağmen sırf o an yanımda olmak için gelmişliği var, beş kuruş parası olmadığı zamanda hem de.. Öğrenci harçlığını kendisi yazın çalıştığı işler sayesinde karşılayan sorumluluk sahibi birisi, cömerttir ilgilidir benden kısmaz hep kendinden kısar.. Bunları anlattım şimdi canımı sıkan kısmını anlatayım...
Aşırı kıskanç, çok çok çok kıskanç bir insan.. Sinirleri yatışınca özrünü her seferinde diler affettirmek için her şeyi yapar ama bu kıskançlık anlarında gözü bir şey görmez. Yani bana asla fiziksel zarar vermez yanlış anlamayın ama.. Mesajda tartışırken gerizekalı mal gibi hakaretler çok kullanır, 1-2 kez s...g.. demişliği var ama sonra çok özür diliyor ben yine de uzun süre affedemiyorum bir şekilde gönlümü alıyor devam ediyorum.. Uzak şehirde okumaya başlayınca ilk kez bu kelimeleri kullanmaya başladı bu arada..
Kıskandığı şeyler bana çok saçma geliyor bu sebepten kıskandığı şeylerimi törpüleyemiyorum.. Atıyorum bana bir kolye almıştı .. O sınır . O kolye görünmeyecek o şekilde giyinmemi istiyor yani boynumun bittiği yerden 4 parmak aşağısı oluyor.. Dünyada öyle bir kıyafet yok ve tartışıyoruz.. Askılı yok, etek metek yok vsvs sıralıyor sözde yasaklar ben de diyorum sen bana yasak koyamazsın ben giyerim diyorum, giyiyorum ama size gerçekten samimiyetle söylüyorum aslaaa açık kıyafetler değil bunlar.. Önüm hep kapalıdır yazın etek şort zaten kendim istemem giymeyi ama olur da bir düğünde giydim o bile sorun... of of..

Siz olsanız ne yapardınız diğer bütün özellikleri 4 4lük gerçekten bana prenses gibi davranır hep korur gözünden sakınır.. Tavsiyeleriniz, önerileriniz.. Siz olsaydınız devam eder miydiniz, ne yapardınız?
Sevgiler..
Prense? Küfür gerizekali? S.git ????

Bu sizin kaldırıp kaldıramayacağınızla alakalı.
İsterse dünya iyisi olsun, kıskanç, giydiklerime karışan biriyle yapamam ben. Çevremdeki çiftlerde görünce bile deliriyorum bu kıyafet mevzusuna, kendim de hayatta katlanamam. Törpülerse bu huyunu ne ala, yoksa yok.
Hakarete gelirsek de, bu genelde adım adım gelişiyor, daha sevgiliyken kızınca hakarete başlayan biri ileride dozajı arttırır mı arttırır. Bunu şimdiden önlediniz önlediniz yoksa katlanır bunu bilin.

Böyle konularda yorum yapamıyorum çok çünkü hiç böyle biri olmadı hayatımda. Şu an karışmasına müsaade etmiyorsunuz fakat o da denemekten vazgeçmiyor demek ki. Sizi böyle kabullenemiyor. Bilmiyorum çirkin şeyler bunlar. Bu da bir çeşit hakaret bence. Sen nerede ne yapman gerektiğini bilmiyorsun, ben öğretiyorum der gibi. Şu an uzak şehirdeymiş. Yan yana olsaydınız çekemezdiniz diye düşünüyorum.

Hakaret konusununsa sona ereceğini düşünmüyorum ben. Birkaç kez tekrar ettiyse devam eder. Ben eşimi lise birden beri tanıyorum. Yaklaşık 13 sene oldu. Ağzından bir gün olsun aptal kelimesi bile duymadım bana karşı sarf edilmiş.

Biraz sizin kaldırıp kaldıramayacağınızla ilgili şeyler bunlar. Kararı siz vereceksiniz yine.

Tüm yorumlara katılıyorum hak veriyorum da teşekkürler... Sadece o kadar güzel şeyin içinde tek sorun bu ya, çevremdeki insanlar seni el üstünde nasıl tutuyor saddece bunun için ayrılıınır mı, tüm ilişkilerde kıskançlık var diyorlar,, onun için ilk gelip burdaki fikirleri öğrenmek istiyorum

bence psikolojik sorunları var.
hem prenses gibi hisettiriyor hem de sizi gördüğü ilk halinizi dahi kıskanıp dünyanızı zehir ediyor.
gerek yok.

Böyle konularda yorum yapamıyorum çok çünkü hiç böyle biri olmadı hayatımda. Şu an karışmasına müsaade etmiyorsunuz fakat o da denemekten vazgeçmiyor demek ki. Sizi böyle kabullenemiyor. Bilmiyorum çirkin şeyler bunlar. Bu da bir çeşit hakaret bence. Sen nerede ne yapman gerektiğini bilmiyorsun, ben öğretiyorum der gibi. Şu an uzak şehirdeymiş. Yan yana olsaydınız çekemezdiniz diye düşünüyorum.

Hakaret konusununsa sona ereceğini düşünmüyorum ben. Birkaç kez tekrar ettiyse devam eder. Ben eşimi lise birden beri tanıyorum. Yaklaşık 13 sene oldu. Ağzından bir gün olsun aptal kelimesi bile duymadım bana karşı sarf edilmiş.

Biraz sizin kaldırıp kaldıramayacağınızla ilgili şeyler bunlar. Kararı siz vereceksiniz yine.

Yok şuan uzakta değil yanımda.. uzakta olduğu dönemde hakaret ediyordu.. Yani aslında yüzüme asla söylemez etmez bağıramaz bile yan yanayken.. smste manyıyor

bence psikolojik sorunları var.
hem prenses gibi hisettiriyor hem de sizi gördüğü ilk halinizi dahi kıskanıp dünyanızı zehir ediyor.
gerek yok.

Onun sevgisi bir tutkuymuş... bana bir insanın bakmasına tahammül edemiyormuş, ölürmüş vsvs..

S... g... mi ? Burdan sonrasını okumadım zaten.
Evlenincede söyler ama Özür dilemez.
Hakaretler havada ucusur
Aşırı kıskanç insanların özgüven eksikliği vardır buda bir çok sorunu doğurur evlilikte.
Iyi düşünün

Sizin kiyafetlerinizlemi sinirli kiskancliklari? Asiri kiskanc erkeklerin sorunu genelde ozguven sorunuyla alakali. Ama kiyafet konusunda bazi erkekler prensiplidir (kulturel acidan veya dini acidan), eslerinin/sevdiklerinin mini veya askili bisey giymesini istemeyebilir. Bunda acikcasi cok bi sakinca gormuyorum, sizin icinde sorun olmazsa giymeyiverirsin olur biter. Ama elini verince kolunu kaptirma durumuna cok dikkat etmek gerekir.

Kiskanc bir sozlum vardi bir zamanlar. Kiyafetimin her turlusunu, okul arkadaslarimi, sosyalligimi, herseyi asiri kiskanirdi. Elbette bogdu, kendide mutsuz oluyordu benide mutsuz ediyordu bu kavgalar, sozu ativerdik ortak karar alarak. Cokta iyi oldu. Yani bu olayi abartmamasi onemli. Kendini baski altinda hissediyorsan bu his ayrilman icin yeterli bir sebebtir bence. Askta/sevgide baski olmaz.

Kusura bakmayın ama bu kıskançlığı tüm iyi özelliklerini sıfırlıyor. İstediği kadar iyi davransın kıskanç erkek evlenince daha kötü olur, dövmeye de başlar.

Bence özgüvensiz ve sosyal olarak problemli demeyeyim ama sosyal yönü zayıf. Kendine güvensiz genel olarak, kıskançlığı bu yüzden.

Yüz yüzeyken laf edemeyen , smste mesajda coşan tiplere kısaca klavye delikanlısı deniyor. Yiyorsa gelsin yüzüme s...git desin görelim?!

Son düzenleme:
Tüm yorumlara katılıyorum hak veriyorum da teşekkürler... Sadece o kadar güzel şeyin içinde tek sorun bu ya, çevremdeki insanlar seni el üstünde nasıl tutuyor saddece bunun için ayrılıınır mı, tüm ilişkilerde kıskançlık var diyorlar,, onun için ilk gelip burdaki fikirleri öğrenmek istiyorum

Tek sorun kıskançlık değil sanki. Hakaret de var. Kendiniz soyluyorsunuz abarti giyinmediginizi. Daha neyine karisiyor? Ben hep soyle dusunurum; ailem gerekli terbiyeyi vermis bana giyim-kusam, davranis ile ilgili. Sen onlari begenmiyorsun, degistirmeye calisiyorsun. Hadi ordan!

Kendinizin ve ailenizin kiymetini bilin. Tabi ailenizde bunlar normal karsilaniyorsa bisey diyemem.

Küfür edilen prenses olacağınıza kül kedisi olun.

Kendi yesin sizden kıssın zor sartlarda yanınıza koşmasın ama küfür etmeyen ve ne giydiğinize karışmayacak kadar medeni bir adam olsun.

Bence özgüvensiz ve sosyal olarak problemli demeyeyim ama sosyal yönü zayıf. Kendine güvensiz genel olarak, kıskançlığı bu yüzden.

Yüz yüzeyken laf edemeyen , smste mesajda coşan tiplere kısaca klavye delikanlısı deniyor. Yiyorsa gelsin yüzüme s...git desin görelim?!
Aynen katılıyorum yüzüme diyemez zaten yemez.. Teeşkkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X