Herkese merhabalar hayırlı bayramlar öncelikle :)
Bu aslında bir dert değil de, siz olsanız bu durumda ne yapardınız? diye sormak için açılmış bir konu..
Hayatımda biri var, 1,5 yıl olmak üzere bu kişiyi çok seviyorum o da beni çok seviyor hissettiriyor çok şükür. Ama bir huyu var ki kıskançlık, aşırı derecede..
Öncelikle iyi huylarından bahsedeyim.. Bana aşırı bağlıdır, hiçbir kızla muhabbeti sohbeti yoktur, sosyal medyasında gizlisi saklısı yoktur.. Bana karşı ilgilidir, romantiktir.. Gece yarısı bana ilaç getirmişliği, hastaneye götürmüşlüğü vardır.. Uzak şehirde okuyor hayatımda önemli bir an vardı daha gideli 1 hafta olmasına rağmen sırf o an yanımda olmak için gelmişliği var, beş kuruş parası olmadığı zamanda hem de.. Öğrenci harçlığını kendisi yazın çalıştığı işler sayesinde karşılayan sorumluluk sahibi birisi, cömerttir ilgilidir benden kısmaz hep kendinden kısar.. Bunları anlattım şimdi canımı sıkan kısmını anlatayım...
Aşırı kıskanç, çok çok çok kıskanç bir insan.. Sinirleri yatışınca özrünü her seferinde diler affettirmek için her şeyi yapar ama bu kıskançlık anlarında gözü bir şey görmez. Yani bana asla fiziksel zarar vermez yanlış anlamayın ama.. Mesajda tartışırken gerizekalı mal gibi hakaretler çok kullanır, 1-2 kez s...g.. demişliği var ama sonra çok özür diliyor ben yine de uzun süre affedemiyorum bir şekilde gönlümü alıyor devam ediyorum.. Uzak şehirde okumaya başlayınca ilk kez bu kelimeleri kullanmaya başladı bu arada..
Kıskandığı şeyler bana çok saçma geliyor bu sebepten kıskandığı şeylerimi törpüleyemiyorum.. Atıyorum bana bir kolye almıştı .. O sınır . O kolye görünmeyecek o şekilde giyinmemi istiyor yani boynumun bittiği yerden 4 parmak aşağısı oluyor.. Dünyada öyle bir kıyafet yok ve tartışıyoruz.. Askılı yok, etek metek yok vsvs sıralıyor sözde yasaklar ben de diyorum sen bana yasak koyamazsın ben giyerim diyorum, giyiyorum ama size gerçekten samimiyetle söylüyorum aslaaa açık kıyafetler değil bunlar.. Önüm hep kapalıdır yazın etek şort zaten kendim istemem giymeyi ama olur da bir düğünde giydim o bile sorun... of of..
Siz olsanız ne yapardınız diğer bütün özellikleri 4 4lük gerçekten bana prenses gibi davranır hep korur gözünden sakınır.. Tavsiyeleriniz, önerileriniz.. Siz olsaydınız devam eder miydiniz, ne yapardınız?
Sevgiler..