• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Danışmak İstedim, siz olsanız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek sorun kıskançlık değil sanki. Hakaret de var. Kendiniz soyluyorsunuz abarti giyinmediginizi. Daha neyine karisiyor? Ben hep soyle dusunurum; ailem gerekli terbiyeyi vermis bana giyim-kusam, davranis ile ilgili. Sen onlari begenmiyorsun, degistirmeye calisiyorsun. Hadi ordan!

Kendinizin ve ailenizin kiymetini bilin. Tabi ailenizde bunlar normal karsilaniyorsa bisey diyemem.

Yok ailem bana asla karışmaz.. bana sonsuz güvenirler kıyafette de gezmemde de eve girme saatimde de her şeyde ölçülüyümdür.. Çok teşekkürler yorumunuz için ben de aynı yorumu yazardım.. Sadece atıyorum ben askılı giymesem 6 ay hiçbir şeyden kavga etmeyiz tüm kavgalara ben sebep oluyorum mantıken ondan bu konuyu açıp sormak istedim

Herkese merhabalar hayırlı bayramlar öncelikle :)

Bu aslında bir dert değil de, siz olsanız bu durumda ne yapardınız? diye sormak için açılmış bir konu..

Hayatımda biri var, 1,5 yıl olmak üzere bu kişiyi çok seviyorum o da beni çok seviyor hissettiriyor çok şükür. Ama bir huyu var ki kıskançlık, aşırı derecede..
Öncelikle iyi huylarından bahsedeyim.. Bana aşırı bağlıdır, hiçbir kızla muhabbeti sohbeti yoktur, sosyal medyasında gizlisi saklısı yoktur.. Bana karşı ilgilidir, romantiktir.. Gece yarısı bana ilaç getirmişliği, hastaneye götürmüşlüğü vardır.. Uzak şehirde okuyor hayatımda önemli bir an vardı daha gideli 1 hafta olmasına rağmen sırf o an yanımda olmak için gelmişliği var, beş kuruş parası olmadığı zamanda hem de.. Öğrenci harçlığını kendisi yazın çalıştığı işler sayesinde karşılayan sorumluluk sahibi birisi, cömerttir ilgilidir benden kısmaz hep kendinden kısar.. Bunları anlattım şimdi canımı sıkan kısmını anlatayım...
Aşırı kıskanç, çok çok çok kıskanç bir insan.. Sinirleri yatışınca özrünü her seferinde diler affettirmek için her şeyi yapar ama bu kıskançlık anlarında gözü bir şey görmez. Yani bana asla fiziksel zarar vermez yanlış anlamayın ama.. Mesajda tartışırken gerizekalı mal gibi hakaretler çok kullanır, 1-2 kez s...g.. demişliği var ama sonra çok özür diliyor ben yine de uzun süre affedemiyorum bir şekilde gönlümü alıyor devam ediyorum.. Uzak şehirde okumaya başlayınca ilk kez bu kelimeleri kullanmaya başladı bu arada..
Kıskandığı şeyler bana çok saçma geliyor bu sebepten kıskandığı şeylerimi törpüleyemiyorum.. Atıyorum bana bir kolye almıştı .. O sınır . O kolye görünmeyecek o şekilde giyinmemi istiyor yani boynumun bittiği yerden 4 parmak aşağısı oluyor.. Dünyada öyle bir kıyafet yok ve tartışıyoruz.. Askılı yok, etek metek yok vsvs sıralıyor sözde yasaklar ben de diyorum sen bana yasak koyamazsın ben giyerim diyorum, giyiyorum ama size gerçekten samimiyetle söylüyorum aslaaa açık kıyafetler değil bunlar.. Önüm hep kapalıdır yazın etek şort zaten kendim istemem giymeyi ama olur da bir düğünde giydim o bile sorun... of of..

Siz olsanız ne yapardınız diğer bütün özellikleri 4 4lük gerçekten bana prenses gibi davranır hep korur gözünden sakınır.. Tavsiyeleriniz, önerileriniz.. Siz olsaydınız devam eder miydiniz, ne yapardınız?
Sevgiler..
Ogrenci oldugunuza gore 20 li yaslardasiniz. Size bir abla tavsiyesi. Arkaniza bakmadan ayrilip uzaklasin!!
Prenseslere mal, s..g.. denmez. Anne babaniz size boyle hitap ediyor mu ????
Benim de kizim var, su hayatta tek derdim, birgun buraya boyle bir konu acmayacak bir insan yetistirmek !! Umarim yardimci olmusumdur

Yok ailem bana asla karışmaz.. bana sonsuz güvenirler kıyafette de gezmemde de eve girme saatimde de her şeyde ölçülüyümdür.. Çok teşekkürler yorumunuz için ben de aynı yorumu yazardım.. Sadece atıyorum ben askılı giymesem 6 ay hiçbir şeyden kavga etmeyiz tüm kavgalara ben sebep oluyorum mantıken ondan bu konuyu açıp sormak istedim

Iste boyle boyle basliyor sanirim. Artarak da devam edebilir. Bir de sebep siz degilsiniz onu bilin. Siz her zaman yaptiginiz seyi yapiyorsunuz, askili giyiniyorsunuz. O sorun cikartiyor tarzinizi kabul etmeyerek

Elbette bunlar disardan bakip, mantiken soylediklerim. Isin icine duygular girince hersey degisir:)

Yine yaziyorum. Sorunun sizde oldugunu dusunmeyin, kabullenmeyin.

Bende de vardı bir tane. Yok neymiş her zaman beş dakikada çıktığım yolu yedi dakikada cıkmışım. O saatte ne yapmışım.
Okulla çarşı arası, çarşı- yurt arası ne kadar hesaplar. Farklı şehirlerdeydik. Ders programımı ezbere bilir, mimarlık okuyordu sabaha kadar uyumayıp beni uyandırıyordu. Yarınki dersimi o bana hatırlatırdı ben bilmezdim :-) evet kendime hakaretti resmen.Aktarma yapacaktım şoförü aramış beni indirmesinler Aşti de diye. Daha say say bitmez. Annem hiç istemiyordu. Seni evden çıkarmaz diyordu. Ne makyaj ne sosyallik bir şey kalmamıştı.

Neyse ki bir gün canıma tak etti yol verdim. Bir ay üzüldüm ve sonra çok seviyorum vazgecemem dediğim adamdan ayrıldığım için şükrettim.
Her zaman şükrettim. Her şeyimi kısıtlamaya kalkardı açık giymesem de aynı. Herkes seni eve kapatır bu derdi.

Kurtuldum özüme döndüm sırtımda kamburmuş. Su an tiksiniyorum düşündükçe kendimden. Nasıl onla olmuşum diye.

Şu an pamuk GB bir ilişkim var. Ve hala evleniyorum dediğim halde rahatsız eden bir tip 4 senedir. İyi düşün derim.

Kendinize yazık etmeyin. Size hakaret eden biri mümkün değil sizi prenses gibi hissettiremez. Yaşadım oradan biliyorum, 1 hafta oldu biteli. Sevgi falan hikaye yani insan saygı görmek istiyor. İyiyken herkes iyi zaten önemli olan sinirlenince nasıl biri olduğu.

Ben olsam tartışmadan, kavga etmeden bir kere konuşur bunların beni rahatsız ettiğini böyle giderse bu ilişkinin bitebileceğini çünkü yıprandığımı anlatırdım. Ve bu konuşmadan sonra da devam ediyorsa er ya da geç biterdi zaten.

Sen köle misin? O kim oluyor sana karışıyor? Sen de onun diliyle konuş ve s..g.. de!

İyi huylarını okurken itiraf etmeliyim ki güldüm. "Yapmaz etmez sohbet etmez" dediğimiz insanlar nasıl çıkıyor görsen.. iyi huylarına aldanmamalısınız. Ve sms mesajlarında size böyle hakaretler eden biriyle hayat sürdürebileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
En tahammül edemediğim cümle "s... g.." buna rağmen hala affediyorsanız pes yani!!

Uyarın, uyarınıza uymaz ve devam ederse bu işi bitir çok zararlı.

Dunya uzerinde hicbir erkek benim kiyafetime karisamaz. Rahmetli babam karismamis,elin herifi hele hele lafini bile edemez,o kolyeyi yediririm ona

Tüm yorumlara katılıyorum hak veriyorum da teşekkürler... Sadece o kadar güzel şeyin içinde tek sorun bu ya, çevremdeki insanlar seni el üstünde nasıl tutuyor saddece bunun için ayrılıınır mı, tüm ilişkilerde kıskançlık var diyorlar,, onun için ilk gelip burdaki fikirleri öğrenmek istiyorum

Buradaki sorun kıskançlık değil ki, karşıdakinin hadsizliği. Kıskançlık bir süre sonra halledilebilir ama hakaret? Benim eşim de acayiiip kıskançtı evliliğimizin ilk yıllarına kadar, belki bir kez (emin değilim) s.. git demiştir, onda da demişse muhtemelen en büyük kavgamızdadır, çok çok ciddi boyuttadır yani. Ama sizinki öyle değil, en ufak bir kavgada böyle yapması, ileride fiziksel şiddet olmayacağı ne malum? Bence iyi düşünün derim.

psikoloğa gitme şartı koş.
tak etti canıma, gitmezsen bu ilişki düzelmez de.
sağlıklı değil çünkü bunlar.

Saplantılı bir tutkusu var gibi geldi bana. Bu tür kişilerden biraz korkarım ben. Nasıl biri olduğunu siz çözmelisiniz. Çok eskiden ünv yıllarında hayatımın bir anına değmişliği vardı böyle birinin. Derhal uzaklaştım. Kıskançlığın boyutunu iyi gözlemlemenizi tavsiye ederim o açıdan. Bende ki örneğe gelirsek: Her konuda mükemmeldi iyi hissettirdi kıskançtı, mini etek kolsuz giymemi istemezdi. Bende mini etek giyen biri değildim zaten çok önemsemezdim giyim kısmını, kolsuz askılı giyerdim ama onunlayken giymemeye başladım. Bu kadar kusur olur diğer yönleri çok iyi diye düşündüm sizin gibi. asla hakaret falan da etmezdi bana. Ancak birgün çok tuhaf bir kıskançlığına şahit olmuştum o zaman ürküttü beni bu kişi. Bir restorantta yemek yerken masanın birinde ki gruptan rahatsız olmuş bana sandalyemin yerini değiştirmemi söyledi. Ben anlamadım bile neden bunu istediğini. Şu masadakiler sana bakıyor rahatsız oldum dedi. Şaşırdım tabi. Olayı görmediğim için heralde çok rahatsız edecek şekilde baktılar ki bunu istedi diye düşündüm sandalyenin yerini grupla göz irtibatını kesecek şekilde değiştirdim. Ama bu yemek yerken öyle sinirliydi ki dudaklarının sinirden titrediğini farkettim. Bana hala sana bakıyorlar demeye başladı. Bende bu kadar rahatsız oldun madem hadi gidelim dedim. Hayır deyip garsonu çağırdı. Şu gruba söyleyin ya başlarını çevirsinler masamızdan ya da ben çevirmek için geleceğim dedi. Ben şok oldum. Tartıştım masada ve yemeği bitirmeden terkettim orayı. O an ayrıldım. Böyle arabesk tavırlardan nefret ederim çünkü. Çocuğa saygım yerin dibine geçti bu olaydan sonra. Kıskançlığının boyutu bayağı ürkütmüştü beni. Zaten sonradan beni telefonla taciz etmeye başladı. Özürler, yalvarmalar, arkasından intihara kalktı bu. Bayağı psikolojik sorunları varmış yani. 6 ayda tanıdım bu tarafını. Yani diyeceğim o ki kıskançlığın düzeyi saplantıdan kaynaklı olabilir. Saplantılı bir tipse uzak dur. İyi gözlemle, dene onu, bu hassaslığı üzerinde birkaç oyun yap ne tepki verecek bakalım...

Bu karakter meselesi ilk sevgilim deli gibi kıskançtı iman tahtası denen kemik görünmeyecek , bir erkekle asla tokalaşmayacaksın , hatta bir erkeğin numarası telefonunda olmayacak kafasında idi , 3 sene devam etti ilişkimiz. Sonunda ayrıldım ama kıskanmanın k sına tahammülüm kalmamış şekle gelerek ayrılmışım aradan 15 sene geçtikten sonra evlendim eşim bir iki kere kıskanmaya kalkacak oldu , sinir krizi geçirdim resmen. Artık ağzını açmaz.

Ha bu arada beni o kadar kıskanan adam aldatmış beni biz çıkarken :D kendimi savunmaktan onun aldatmasını farkedemeyecek kadar salak bir hale gelmişim. Bundan 4-5 sene önce de (nişanlanmış )bir arkadaş nişanlısının resmini göstermişti kız mini etek giymiş nişanda:D boşver yani bu tipler yedirebildiklerine böyleler. Yediremediklerine eyvallahlar. 15 yaşında ki aklımla bana yedirdi

Herkese merhabalar hayırlı bayramlar öncelikle :)

Bu aslında bir dert değil de, siz olsanız bu durumda ne yapardınız? diye sormak için açılmış bir konu..

Hayatımda biri var, 1,5 yıl olmak üzere bu kişiyi çok seviyorum o da beni çok seviyor hissettiriyor çok şükür. Ama bir huyu var ki kıskançlık, aşırı derecede..
Öncelikle iyi huylarından bahsedeyim.. Bana aşırı bağlıdır, hiçbir kızla muhabbeti sohbeti yoktur, sosyal medyasında gizlisi saklısı yoktur.. Bana karşı ilgilidir, romantiktir.. Gece yarısı bana ilaç getirmişliği, hastaneye götürmüşlüğü vardır.. Uzak şehirde okuyor hayatımda önemli bir an vardı daha gideli 1 hafta olmasına rağmen sırf o an yanımda olmak için gelmişliği var, beş kuruş parası olmadığı zamanda hem de.. Öğrenci harçlığını kendisi yazın çalıştığı işler sayesinde karşılayan sorumluluk sahibi birisi, cömerttir ilgilidir benden kısmaz hep kendinden kısar.. Bunları anlattım şimdi canımı sıkan kısmını anlatayım...
Aşırı kıskanç, çok çok çok kıskanç bir insan.. Sinirleri yatışınca özrünü her seferinde diler affettirmek için her şeyi yapar ama bu kıskançlık anlarında gözü bir şey görmez. Yani bana asla fiziksel zarar vermez yanlış anlamayın ama.. Mesajda tartışırken gerizekalı mal gibi hakaretler çok kullanır, 1-2 kez s...g.. demişliği var ama sonra çok özür diliyor ben yine de uzun süre affedemiyorum bir şekilde gönlümü alıyor devam ediyorum.. Uzak şehirde okumaya başlayınca ilk kez bu kelimeleri kullanmaya başladı bu arada..
Kıskandığı şeyler bana çok saçma geliyor bu sebepten kıskandığı şeylerimi törpüleyemiyorum.. Atıyorum bana bir kolye almıştı .. O sınır . O kolye görünmeyecek o şekilde giyinmemi istiyor yani boynumun bittiği yerden 4 parmak aşağısı oluyor.. Dünyada öyle bir kıyafet yok ve tartışıyoruz.. Askılı yok, etek metek yok vsvs sıralıyor sözde yasaklar ben de diyorum sen bana yasak koyamazsın ben giyerim diyorum, giyiyorum ama size gerçekten samimiyetle söylüyorum aslaaa açık kıyafetler değil bunlar.. Önüm hep kapalıdır yazın etek şort zaten kendim istemem giymeyi ama olur da bir düğünde giydim o bile sorun... of of..

Siz olsanız ne yapardınız diğer bütün özellikleri 4 4lük gerçekten bana prenses gibi davranır hep korur gözünden sakınır.. Tavsiyeleriniz, önerileriniz.. Siz olsaydınız devam eder miydiniz, ne yapardınız?
Sevgiler..
İyi biri olabilir ama kıskançlık yüzünden kontrol edemediği öfkesi herşeyi yaptırabilir vunlar ağır küfürlerle başlamış daha da ileri gidebilir şuan sevgilisin diye giyiniyor olabilirsin ama evlenince ne yapacaksın daha da artacak bu kısıtlamalar ben tahammül edemezdim

Kendinize yazık etmeyin. Size hakaret eden biri mümkün değil sizi prenses gibi hissettiremez. Yaşadım oradan biliyorum, 1 hafta oldu biteli. Sevgi falan hikaye yani insan saygı görmek istiyor. İyiyken herkes iyi zaten önemli olan sinirlenince nasıl biri olduğu.

Profil fotonuza bayıldım the legend of the blue sea... :) Çok teşekkürler yorumunuz için..

İyi huylarını okurken itiraf etmeliyim ki güldüm. "Yapmaz etmez sohbet etmez" dediğimiz insanlar nasıl çıkıyor görsen.. iyi huylarına aldanmamalısınız. Ve sms mesajlarında size böyle hakaretler eden biriyle hayat sürdürebileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
En tahammül edemediğim cümle "s... g.." buna rağmen hala affediyorsanız pes yani!!

Uyarın, uyarınıza uymaz ve devam ederse bu işi bitir çok zararlı.

Zaten şuan ayrıldık, kafamı toplamaya çalışuyorum mesajınızın altına imzamı atarım, çok teşekkürler.. Sadece ayrılık sürecinde iyice düşünmek kafamda netleştirmek istediğim şeyler için danışmak istedim, sağolun.. sevgiler

Zaten şuan ayrıldık, kafamı toplamaya çalışuyorum mesajınızın altına imzamı atarım, çok teşekkürler.. Sadece ayrılık sürecinde iyice düşünmek kafamda netleştirmek istediğim şeyler için danışmak istedim, sağolun.. sevgiler
Ben buradaki hanımların düşüncelerine fikirlerine çok değer veririm. Sorularım oldu, danıştım. Hepsini uyguladım. Şu an çok mutluyum. Emin olun sizde olacaksınız. Çok yaşanmışlıklar, tecrübeler yer alıyor bu platformda.
Ömrününüzü böyle insanlarla heba etmeyin. Saygıda kusur etmeyen insanlarla tanışmanız dileğiyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X