• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Danisman hocam!

Ben numaramı vermem ama bazen bulup mesaj atanlar oluyor benim eşimde engeller direk öğrenci işlerimisin sen ordan öğrensinler diye :KK53:
Belki böyle birşey olabilir

Ben numaramı vermem ama bazen bulup mesaj atanlar oluyor benim eşimde engeller direk öğrenci işlerimisin sen ordan öğrensinler diye :KK53:
Belki böyle birşey olabilir
Bilmem ki olabilir sevgilisi falan varsa. Ama kendiside bazen cok alakasiz sekilde bile yazardi

Ben nasil davranmaliyim peki ? Sikayet isini yanlis anlamis olabilir

Hiç bir şey yapma .
Neden kendini açıklamak durumunda hissediyorsun ki bu hocaya ?

Eğer gerçekten haklı olduğuna eminsen , yapılabilecek bir şeyi yapmıyorlarsa şikayet et.
Ara hakkını.
Direk onluk bir durum yok nasılsa , şikayetinden sonra bu da anlaşılır.
Derdin engel meselesi olmasın yani.

Hiç bir şey yapma .
Neden kendini açıklamak durumunda hissediyorsun ki bu hocaya ?

Eğer gerçekten haklı olduğuna eminsen , yapılabilecek bir şeyi yapmıyorlarsa şikayet et.
Ara hakkını.
Direk onluk bir durum yok nasılsa , şikayetinden sonra bu da anlaşılır.
Derdin engel meselesi olmasın yani.
Onun alakasi yok . Yani bana cok yardimci olmaya calisan biriydi. Eger bu sekilde anladiysa cok uzulurum

Boyl

Boyleyse durumu nasil duzelticem?
Engeli kaldırırsa eğer niyetinin bu olmadığını yanlış anladığını falan söyle bence ortada yanlış anlaşılma varsa giderilir, en fazla ne kaybedersin ki adam zaten engellemiş söylesen de söylemesen de değişmeyecek

Bu dert sayılmaz, yüzyüze geldiğinizde konuşursunuz. Bu kadar dert edince hocaya karşı ilginizi abartı bulmaya başladım. Ya da benim hiç bu kadar duyarlı öğrencim olmadı :)

Engeli kaldırırsa eğer niyetinin bu olmadığını yanlış anladığını falan söyle bence ortada yanlış anlaşılma varsa giderilir, en fazla ne kaybedersin ki adam zaten engellemiş söylesen de söylemesen de değişmeyecek
Peki kaldirmazsa ne yapmaliyim ?

Bu dert sayılmaz, yüzyüze geldiğinizde konuşursunuz. Bu kadar dert edince hocaya karşı ilginizi abartı bulmaya başladım. Ya da benim hiç bu kadar duyarlı öğrencim olmadı :)
Hocaya karsi bir ilgim kesinlikle yok. Bazi konularda ben cok hassasim. Cok sevdigim bir hocam oldugu icin bu kadar taktim kafaya sanirim

Hocaya karsi bir ilgim kesinlikle yok. Bazi konularda ben cok hassasim. Cok sevdigim bir hocam oldugu icin bu kadar taktim kafaya sanirim

Açıkçası ben de içten içe böyle düşünüyorum.
Şu an derdini bıraktın bu konuyu o adamı takıyorsun.

Ben olsam amaaaaaan biptir git der , geçerdim.
Normali budur yani.

Açıkçası ben de içten içe böyle düşünüyorum.
Şu an derdini bıraktın bu konuyu o adamı takıyorsun.

Ben olsam amaaaaaan biptir git der , geçerdim.
Normali budur yani.
Hayir oyle bisey cidden yok. Ama cok sevdigim birisi o yuzden taktim kafaya.
Kendi derdimide pazartesi okula gidip halledicem sikayette bulunucam

Boşverin yanlış anladıysa da ya da dediğim gibi sevgilisi falan engellemiş olabilir, okula gitmicek misiniz ders seçimi için o zaman görüşürsünüz.Hiç bişey olmamı gibi davranın. Size bişey derse ona göre özür dilemeniz gerekirse dilersiniz. Önemsemeyin.

Haddinizi aştığınızı düşünüp engellemiş sizi.

Boşverin yanlış anladıysa da ya da dediğim gibi sevgilisi falan engellemiş olabilir, okula gitmicek misiniz ders seçimi için o zaman görüşürsünüz.Hiç bişey olmamı gibi davranın. Size bişey derse ona göre özür dilemeniz gerekirse dilersiniz. Önemsemeyin.
Peki cok tesekkur ederim

Üniversitedeyken danışman hocamız da böyleydi. Sınıftan bazı insanlarla arkadaş gibiydi sonradan da bir kızla sevgili dedikodusu çıktı.biraz alakasız ama Bunu okurken aklıma geldi. Bence ortada bir durum yok adamın dengesizliği. O arkadaş gibi davranmış sen de karşılığını vermissin. Bence sen uygun zamanda açıkça sor. Belli anlatır uzlaşırsınız.

Bana kalorsa pat diye engelemk zorudna kalmis.belliki siz hic susmamissiniz hocaninda ya bir misafiri geldi ya acil isi cikti o yuzden engelledi geri acacaktir

Üniversitedeyken danışman hocamız da böyleydi. Sınıftan bazı insanlarla arkadaş gibiydi sonradan da bir kızla sevgili dedikodusu çıktı.biraz alakasız ama Bunu okurken aklıma geldi. Bence ortada bir durum yok adamın dengesizliği. O arkadaş gibi davranmış sen de karşılığını vermissin. Bence sen uygun zamanda açıkça sor. Belli anlatır uzlaşırsınız.
Evet oda arkadas gibiydi her zaman. Bunun rahatligiyla bende butun derdimi acikca anlattim ama cok utandim engeli yiyince

Back
X