• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Danışman hocamın bana asıldığını hissediyorum son zamanlarda

canım zaten son sınıfmışsın boşver az kalmış önemli olan notun asılsın asılsın dursun sen olumlu yanıt vermedikçe o da vazgeçecektir. notunu alıp mezun olduktan sonra hala devam ederse de bu sefer söylersin nasılsa köprüyü geçmiş olursun. ama abartmadığı sürece sakın ters de davranma çünkü bi döndü mü tam döner senelerine mal olmasın!

Simdi bu hocalar elbetteki bazi seyleri kullanir yani...Sen ders calisip gecmeyi düsünecegine hocanla yatmayi düsünerek en manevuí degerlerine zarar veriyorsun.Cok sacma bir sey üniversiteyi kazanacak kadar aklin var, ama sinifi gececek kadar aklin yok.Ben böyle kizlara aciyorum.

Gercekten bunlar varsa su an üniversitede sasiyorum.Bizim zamanimizda gercekten böyle seyler hic duymadim.Allah herkese akil ve hidayet versin insallah..

hocalar öyle kızları görünce çevrelerindeki tüm kızları öyle görüyorlar galiba. ama ben öyle biri değilim. yanlış kişiye denk geldi..

benimde arkadaşımın başında böyle bir dert var.hocası özelleikle odasına çağırıp sohbet etmek istiyormuş.sonra bir gün telefonunu verdi beni ara fln dedi.sınavdan sonra (finalden sonra)ders çalışacaklarmış güya.bende dedimki hocam ben ailemin yanına dönücem başka otobüs yok de gitme yanına dedim.arkadaşımda ya öteki dönem bu adamdan 4 ders alıcam ya iyi niyetliyse ders programı falan yapalım diyor dedi.gitti o gün odasına adam yokmuş.bizimki pırr yola çıktı tabi.yolda adam arayıp e beni niye beklemedin falan demiş.yazı öylece atlattı şimdide çağırıyormuş bende yakın bi arkadaşına durumu anlat beraber gidin hep dedim.o da okulda böyle şeyler hemen duyuluyor söyleyemem başım yanar fln dedi.bizde ne yapacağımızı bilemiyoruz.çok yakın arkadaşım olduğu için üzülüp duruyorum.inş sende bir an evvel kurtulursun bana bu tarz olaylar hiç masum gelmiyor çünkü.bide bi kaç arkadaş yazmış gördüm hani bakımlı güzel bayansınız fln diye onu bilemem ama arkadaşımın bu konuda dikkatli olduğunu bilirim.o benim bitanecik arkadaşım ama öyle çok güzel baktıran bir kız değildir.yani güzelliğe bakmıyor kızlar:19:

Simdi bu hocalar elbetteki bazi seyleri kullanir yani...Sen ders calisip gecmeyi düsünecegine hocanla yatmayi düsünerek en manevuí degerlerine zarar veriyorsun.Cok sacma bir sey üniversiteyi kazanacak kadar aklin var, ama sinifi gececek kadar aklin yok.Ben böyle kizlara aciyorum.

Gercekten bunlar varsa su an üniversitede sasiyorum.Bizim zamanimizda gercekten böyle seyler hic duymadim.Allah herkese akil ve hidayet versin insallah..

esra ceyda kardeşlerin okul bitirdiği ülkedeyiz ortalık çok fena valla.ben iyi yetişmişim kendimi korudum ama olmayan çocuklarım için şimdiden endişeleniyorum

Böyle bir durum bemmde başıma gelmişti ama şunu anladım ki hocalar gözüne kestirdiği kızlara zarf atıyorlar ben elimden geldiğince uzaklaşmaya çalıştım baktım olacak gibi değil güzel bi konu açıp hocaay laf arasında sizi babam gibi görüyorum babam ne ise sizde benm için öylesiniz dedim daha sonra eşi ile tanışıp samimiyet kurmuştum ondan sonra şükür atlattım sende öyle yapabilirsin hatta ben babama hocayı aratmıştım babam ona ben yokum siz varsınız demişti :)) çooook işime yaradı sende öyle yapabilirsin

Taciz boyutu yoksa bırakın kendi kendine uğraşsın sizinle..Siz tavrınızı net belli edini gerisi teferruat bence. Nasılsa son seneniz. Konuşmak yanlış olur ayrıca.

Evli mi adam merak ettim ?

cnm seni çok iyi anlıyorum aynı durumu bende yaşamıştım.sıyrılana kadar canım çıkmıştı mezun olamamaktan ödüm kopuyordu ailemede anlatamamıştım.okulda çok yakın arkadaşım vardı bir tek o biliyordu bir ara istanbula dönmek zorunda kalmıştım derslerine girememiştim beni ona sormaya başlamış arkadaşımda hocam onun nişanlısı ist.de onun için sürekli ist.e gidiyor demiş.ondan sonra uzaklaşmıştı benden.mezun olduktan sonra duydum bir başkasına daha aynı şekilde davranmış sürülmüş okuldan.

biraz farklı yaklaşacağım konuya umarım çok eleştirilmem.
olayı hemen hocanın öğrencisini yatağa atma arzusu olarak algılamayalım
öncelikle bu hocan tam olarak kaç yaşında ve evli mi??

değilse belki düşündüğün gibi kötü niyetli değildir.
nasıl bir insandır niyeti nedir anlamaya çalış.
demek ki seni beğenmiş ve son senen olduğu için kendince tanışma çabası içinde olabilir.
sen 22 isen 35 yaşa kadar bence uygundur derim.
yöntemleri bence de pek hoş değil ama 35 yaş civarı erkeklerin de öyle çok aklı başında olgun kerli ferli adamlar olduklarını sanma . inan değiller.
tanıyınca anlarsın.
çocukça yaklaşım göstermiş. belki nasıl yaklaşacağını o da bilemiyordur.
ama elbette ki böyle bir durumda bile senin hislerin ve beklentilerin önemli. sana hitap ediyorsa bir fırsat verebilirsin.
ama evli ise tüm yazdıklarımı unut.
niyeti de kalbi de bozuk derim o zaman.
bu arada evlilikte yaş farkı aslında iyidir. hatta çok iyidir.
ama 22 evlilik için çok çok erken. o da ayrı tabi. yaşamadığın bir çok şey var daha. evlenip hayallerini bir kenara da bırakmak iyi olmaz.
neyse bu konuda karar senin olacak.
bir de bu açıdan bak diye yazdım.

merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım,üniversite son sınıftayım. iki yıldır aynı hoca danışmanlık yapıyor bizim sınıfa ayrıca benim staj danışmanım oluyor kendisi. nasıl onun grubuna düştüm anlamadım. Bu adam 39-40 yaşlarında yrd.doç. bizim fakültede. geçen yıl 2.dönem dersteyken sürekli dönüp dönüp bana bakıyordu. Sürekli benimle konuşmaya çalışıyordu.Ben görünmemeye çalıştım elimden geldiğince. Neyse yaz tatili girdi araya unutmuştur heralde dedim.bu yıl başında ders kaydın da yanına gittim onaylatmak için ayakta karşıladı beni .Hoşgeldinler falan.Çok şaşırdım. Normalde fakültede çok kıl, suratsız hoca diye anılır, ama beni görünce adamın yüzünde güller açıyo. staj toplantısında bir sorum vardı ona. ben sürekli araya girip sorumu sorsam da o herkesin sorusunu yanıtladı gönderdi onları en son benim sorumu yanıtladı,e tabi sadece ikimiz vardık odasında. Özel hayatından falan konuşuyor sürekli, benim özel hayatımı soruyor. yanıtsız bıraktım hepsini, üstüne bastıra bastıra hocamm diyorum anlamıyor. geçenlerde mail adresimi bulmuş mail atmış nerelerdesin hiç görünmüyorsun, uğra da konuşalım falan diye. Tüm hafta boyunca hangi saatlerde fakültede bulunuyor onları da yazmış, benim ders programıma da bakmış şu saatlerde fakültede oluyorsun diye . ben anlamadım bu işten kızlar. yani ne yapmaya çalışıyor bu adam. kötü düşünmek istemiyorum ama durum hiç iç açıcı değil. Sizce ne yapmalıyım??

Canım bu kişi evli mi değil mi bilmiyorum bu yaşa geldiğine göre evlidir ve çocukları da vardır. Hangi üniversitedesin bilmiyorum. Ben Anadolu üniversitesindeyim eşimde hoca. Biraz biliyorum yönetimi felan. Bence önce danışmanın olmasın senin.Okuduğun bölüm hangisiyse o bölümün bölüm başkanı vardır ona git ve ben danışmanı değiştirmek istiyorum de. Nedenin sorarsa açık açık söyle bazı hareketlerinden rahatsız oluyorum diye. Merak etme bunu bölüm başkanına ilettikten sonra seni sınıfta bırakamaz kötü not veremez çünkü daha çok göze batar. Eğer öyle birşey olursa ve iyi not bekliyorsan böüm başkanından kağıdının incelenmesini ve kasıtlı yapıldığını söylersin zaten diğer hocaların sana vereceği notlara karışamaz engel olamaz. Daha da sürerse dekana kadar çıkabilirsin dilekçe verebilirsin.

arkadaşlar bu adam bekar. cv'sine baktım 35 yaşında. sürekli yurtdışına seyahat eden biri. bugün yine mail atmış ama cevap vermedim. ama şimdi okula gidicem. umaarım karşılaşmam

:)
canım sen benim ilk mesajımı bidaha oku...
tahmin ettiğim gibi.
niyet kötü değil ciddi galiba
gerisi sana kalmış.
yaşın bence çok küçük.

:)
canım sen benim ilk mesajımı bidaha oku
niyet kötü değil ciddi galiba
gerisi sana kalmış
bence yaşın çok küçük.
ama onunki normal
hangi bölümde okuyorsun bu arada merak ettim

biraz farklı yaklaşacağım konuya umarım çok eleştirilmem.
olayı hemen hocanın öğrencisini yatağa atma arzusu olarak algılamayalım
öncelikle bu hocan tam olarak kaç yaşında ve evli mi??

değilse belki düşündüğün gibi kötü niyetli değildir.
nasıl bir insandır niyeti nedir anlamaya çalış.
demek ki seni beğenmiş ve son senen olduğu için kendince tanışma çabası içinde olabilir.
sen 22 isen 35 yaşa kadar bence uygundur derim.
yöntemleri bence de pek hoş değil ama 35 yaş civarı erkeklerin de öyle çok aklı başında olgun kerli ferli adamlar olduklarını sanma . inan değiller.
tanıyınca anlarsın.
çocukça yaklaşım göstermiş. belki nasıl yaklaşacağını o da bilemiyordur.
ama elbette ki böyle bir durumda bile senin hislerin ve beklentilerin önemli. sana hitap ediyorsa bir fırsat verebilirsin.
ama evli ise tüm yazdıklarımı unut.
niyeti de kalbi de bozuk derim o zaman.
bu arada evlilikte yaş farkı aslında iyidir. hatta çok iyidir.
ama 22 evlilik için çok çok erken. o da ayrı tabi. yaşamadığın bir çok şey var daha. evlenip hayallerini bir kenara da bırakmak iyi olmaz.
neyse bu konuda karar senin olacak.
bir de bu açıdan bak diye yazdım.

okudum canım bu mesajını.fakültenin en kıl en ciddi hocasıdır ama bana gelince birdenbire yüzü gülüveriyo,çocuklaşıyo, çok hoşsohbet biri oluyo. geçen hafta toplantı sonrası seneye yapılacak olan sempozyumda sana akademik görev verelim dedi. ben de burda olmayacağım dedim. ben düşünmüyorum onunla ilgili birşey. ama nedense korkutuyor beni bu durum. fakültede görünmemeye çalışıyorum

Ben konuyu okuyunca hiç şaşırmadım nedense...Benim mezun olduğum fakültede de hep duyuyorduk böyle şeyler....Hatta bölüm tanışma yemeklerinde hoclalar kız kesiyodu falan.....Asistanın biriyle evli bi genç yakışıklı prof elele görülmüş....Böyle haberler çok oluyo üniversite ortamında...Hatta benim kızkardeşim güzel sanatlar fak mezunu ve o fakülte çok serbesttir genelde...Hocanın odasından çıkarken fermuarını kapatan kızlar falan hep aşikar herşeyler...Çok kirli artık üniversiteler....Ama senin durum daha farklı...En azından hoca bekarmış iyi haber....Mide bulandırıcı bi durum yok ortada...Hoşlanmıyorsan da çok belli etme bence mezun olana kadar...Sevgilin var gibi davran...Yada çok gözüne görünme resmi ol...Aklıma bunlar geliyo....İnş kurtulursun bu durumdan canım..

onunla ilgili bişey düşünmüyorsan en iyisi danışmanını değiştirmen sanırım.
senin olumsuz tavrın onda nasıl bir etki yapar bilemeyiz. çeşit çeşit insan var.
bölüm başkanıyla usulünce konuşabilrsin.
mutlaka değiştirecektir.
merak etme. senin kaybedecek bişeyin yok okulunu bitirip gideceksin. ama o hep orda kalacak itibarını kaybetmek istemez. korkacak bişey yok yani.

onunla ilgili bişey düşünmüyorsan en iyisi danışmanını değiştirmen sanırım.
senin olumsuz tavrın onda nasıl bir etki yapar bilemeyiz. çeşit çeşit insan var.
bölüm başkanıyla usulünce konuşabilrsin.
mutlaka değiştirecektir.
merak etme. senin kaybedecek bişeyin yok okulunu bitirip gideceksin. ama o hep orda kalacak itibarını kaybetmek istemez. korkacak bişey yok yani.

danışmanımı değiştirme gibi bir şansım yok. fakültede duyulursa benim zararıma olur. çünkü dekan olsun diğer hocalar olsun kendilerinden birine sahip çıkıyorlar, bu hep böyle oldu bizim fakültede. ben ondan uzak duruyorum, umarım o da uzaklaşır benden

Back
X