merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım,üniversite son sınıftayım. iki yıldır aynı hoca danışmanlık yapıyor bizim sınıfa ayrıca benim staj danışmanım oluyor kendisi. nasıl onun grubuna düştüm anlamadım. Bu adam 39-40 yaşlarında yrd.doç. bizim fakültede. geçen yıl 2.dönem dersteyken sürekli dönüp dönüp bana bakıyordu. Sürekli benimle konuşmaya çalışıyordu.Ben görünmemeye çalıştım elimden geldiğince. Neyse yaz tatili girdi araya unutmuştur heralde dedim.bu yıl başında ders kaydın da yanına gittim onaylatmak için ayakta karşıladı beni .Hoşgeldinler falan.Çok şaşırdım. Normalde fakültede çok kıl, suratsız hoca diye anılır, ama beni görünce adamın yüzünde güller açıyo. staj toplantısında bir sorum vardı ona. ben sürekli araya girip sorumu sorsam da o herkesin sorusunu yanıtladı gönderdi onları en son benim sorumu yanıtladı,e tabi sadece ikimiz vardık odasında. Özel hayatından falan konuşuyor sürekli, benim özel hayatımı soruyor. yanıtsız bıraktım hepsini, üstüne bastıra bastıra hocamm diyorum anlamıyor. geçenlerde mail adresimi bulmuş mail atmış nerelerdesin hiç görünmüyorsun, uğra da konuşalım falan diye. Tüm hafta boyunca hangi saatlerde fakültede bulunuyor onları da yazmış, benim ders programıma da bakmış şu saatlerde fakültede oluyorsun diye . ben anlamadım bu işten kızlar. yani ne yapmaya çalışıyor bu adam. kötü düşünmek istemiyorum ama durum hiç iç açıcı değil. Sizce ne yapmalıyım??